Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 19
valicutza spune:
imi pare rau deny pt ce ai patit
, stiu ca va este foarte greu dar nu trebuie sa va pierdeti speranta. noi suntem alaturi de tine si fii tare, nu trebuie sa iti fie rusine de nimeni, nu aveai de unde sa stii ce se va intampla.
te pup 

YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Eu va multumesc din tot sufletul meu si a celui mic (care deja s-a dus )pt sutinerea voastra.Eram atat de fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!! Si acuma... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sarcina pierduta la termen foarte mic ![]() |
Ooooooffff... lasa Deny nu fii trista... e greu, e tare greu te inteleg... sincer sincer te imbratisez si te pup scumpa mea, ce pot sa iti spun mai mult, ia-l de mana pe tati si la drum! Curand o sa vina si bebe. Plangi acum daca asta simti ca trebuie sa faci, eu 3 zile incontinuu am plans cand am pierdut sarcina din iunie, de facusem un cap cat un butoi, si deodata gata, n-am mai putut sa plang, durerea era doar in inima mea si va fi mereu, dar m-am resemnat, m-am vindecat...
Te pup dulce dulce.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cristina.ela spune:
Buna fetelor,
Am tot citit mesajele voastre sperand sa aud ca ati reusit sa ramaneti gravidutze. Eu incerc de 6 ani. Am facut inseminare joia trecuta. Astept sa fac HCG.
DenyAnd, am sperat ca esti insarcinata. Nu inteleg cum se poate sa se piarda o sarcina atat de mica...Ai facut efort? Ai luat medicamente pentru sustinerea sarcinii? Inteleg prin ce ai trecut tot acest timp...si eu astept sa fac testul de sange ... Doamne, de as reusi!!!
Eu am anticorpi antispermatici...singura solutie era inseminarea (pentru ca se trece de glera cu ajutorul unui cateter). Am facut stimulare usoara (de comun acord cu dr. mea.
Nu stiu ce sanse am, pentru ca in dimineata inseminarii am fost amendati pe RATB (nu din vina noastra, ci din cauza faptului ca nu le mergea lor calculatorul...sa putem lua cartela, deci au platit fraierii!!!!). Si bineinteles ca ne-am enervat, iar sotul meu a avut de suferit in sensul ca volumul si nr. gigeilor a fost cu mult sub ceea ce exista de obicei. D-na dr. ne-a spus insa ca s-a obtinut sarcini si cu mult mai putin decat valoarea sotului.
Am facut Ovitrelle pentru spargerea foliculilor (2 fiole, cu 36 ore inainte de IA).
In afara de mici intepaturi in zona abdomenului inferior nu am alte simptome de sarcina. Oare scurgerile de nidare sunt obligatorii sau nu-i neaparat necesar sa apara?
Iau Utrogestan 3pe zi/vaginal.
Doamne ajuta, sa fiu insarcinata!
dana0000 spune:
off Deny,nu fi suparata!
Dumnezeu iti va da un copilas la un moment dat,acum nu a fost sa fie.
Nu stiu daca mai suporti vreo parere azi dar ai putea vedea si alt medic,tipa pare rece...6 luni fara contact sexual? neprotejat banuiesc...
Si a vazut ea rezultatele analizelor sa stie ca vei avea din nou avort spontan?
Trebuie sa iti revii,sa stii ca te poti baza pe sprijinul nostru!
lary74 spune:
Deny imi pare sincer rau pt. pierderea suferita.
Ma bucura faptul ca sotul tau e alaturi de tine si te sustine si incearca sa-ti ridice moralul.Eu stiu f. bn ce durere este acum in sufletul tau,dar cu timpul durerea va trece si vei incepe sa speri din nou la un alt sufletel.
Cu siguranta peste cateva lunii vei aduce din nou vestea cea mare si de data aceea va fi totul bine!

elenusht spune:
deny, imi pare tare rau... nu te necaji, linisteste-te ca daca ai ramas odata vei mai ramane si a doua oara! cat despre faptul ca nu ai voie sa faci 6 luni sex....mi se pare aberant. Eu am pierdut o sarcina de 8 saptamani si mi-a zis sa nu fac sex 1 luna si apoi pot sa fac....nu mi-am facut inca analizele dar ne putem apuca si de copii...bine la mine e alta situatie, trebuie sa-mi rezolv problemele cu sotul! Stai linistita, va fi bine! sa-ti faci analizele sa vezi de la ce e!
lorena_86 spune:
deny, imi pare foarte rau
cuvintele sunt de prisos
si eu am trecut de doua ori prin asta si stiu ce inseamna
durerea nu va trece niciodata dar cum spunea si ylari ramane ascunsa in sufletul tau si va mai iesi din cand in cand
si eu zic la fal
mergi la alt dr
nu are cum sa-ti interzica contactul sexual 6 LUNIIIII?
e batuta in cap
nu ai voie max 2 sapt pana se curata si se inchide colul dar in rest
mai ales ca ai pierdut sarcina la o varsta asa de mica
cel putin doua aspirante de la noi au suferit avort spontan si imediat la ovulatia urmatoare au ramas gravide si acum cred ca sta sa nasca
ioana din iasi fetele mai vechi
apropo multe gravidute nu ne-au mai zis nimic....ioana, dana, sophia, kity, matzaila, walkiria....etc
fetelor, speram ca sunteti bine si voi si bebei vostri
eu am uitat complet cand mi-a venit cm
am cautat in urma la capitolele anterioare sa vad cand am anuntat z1 si nimic
am doar o postare in care va ziceam ca imi venise cm-ul ba chiar imi si trecuse
dar cand....nu stiu
de la ovulatie sigur am 2 sapt
test am unul la mine dar nu vreau sa fac pana nu am si intarziere menstruala ca sunt foarte melancolica acum si nu vreau sa ma deprim si sa plang pe aici pe la rude
as astepta pana ajung acasa dar ne intoarcem abia sambata sau duminica cealalta
maine insa plecam de aici si mergem la socrela
eu va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ancadragoman spune:
dany imi pare rau,imi era team de asta cand povesteai simptomele .Zilele astea o sa elimini niste cheaguri mai mari sa nu te speri 
Ylari este buna HCG.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman dany imi pare rau,imi era team de asta cand povesteai simptomele .Zilele astea o sa elimini niste cheaguri mai mari sa nu te speri ![]() Ylari este buna HCG. ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Merci anca ptr rasp. Dar ce diferenta e intre HCG si betaHCG?
Am mai vazut si freeBetaHCG 
Hai sa va mai pove ceva, sa nu radeti de mine sau sa credeti ca sunt cu capu... am avut eu un iubit acu vreo 10 ani (ca de 7 sunt cu sotu) doamne cat l-am iubit de fapt cred ca eram nebuna dupa el si ala isi batea joc de mine ca un nemernic, ba cu mine ba cu aia dinaintea mea, uite asa, pana am zis stop du-te tare nenica si lasa-ma ca nu-s nebuna si s-a insurat cu aia. Si azi m-am uitat pe FB si am gasit-o pe cumnata-sa si avea aia cateva poze in care apareau si cei doi impricinati, fostul iubit cu sotia lui, si am avut asa o satisfactie ca s-au ingrasat amandoi, si mi s-au parut chiar si urati....................
sunt cu capu' stiu...Lore pai bine, mai stai cateva zile cu testu ala si cand ai tu o dispozitie mai buna pe care simti ca nu o poate strica nimic fa-l atunci.
Eu una deja am emotii numai cand ma gandesc ca o sa ma testez desi mooooor de frica.......... si sa nu cumva sa fie negativ
dar si sa fie pozitiv ca inca nu am ajuns la hematolog. Am o prietena cu trombofilie care urmeaza sa nasca acum in august si imi zicea ca sa fac HCG si daca iese ca e sarcina sa si fac Clexane dar mi-e frica asa de capu meu. Pe de alta parte zicea ca ajunge luni la dr U. la Fundeni, si m-a intrebat daca vreau sa vin cu ea, normal ca vreau dar eu Luni TREBUIE sa ajung la servici, am ceva fffff important de facut si nu sufera amanare... Nu stiu ce sa fac.............YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
Va multumesc fetele ca imi sunteti alaturi 
Cristina.ela, da am luat utrogestan pt sustinerea sarcinii.
Si tocmai ca am luat utrogestan ca sa se implanteze si mai bine, explicatia ca cauza e genetic iese din calcul(parerea mea!).
Asa ca eu cred ca am pierdut sarcina din cauza efortului depus(am ridicat in brate un copil de 15 kg nu o singura data), ci nu din cauza ca e genetic cum zice doctora.
Dar ea insista si imi zice ca pierderea sarcinii la o varsta atat de mica e din cauza ca e ceva genetic. Nah, nu ma cert cu ea.
Ma simt atat de vinovata ca am muncit 10 zile(de pe 18 pana pe 28) exact zilele din acele 2 saptamani dupa ovulatie cand era timpul implantarii in uter.

Culmea e ca intuitia imi zicea sa nu ma duc la munca! si sa stau linistita acasa fara eforturi. Dar eu aveam nevoie de job ca duceam lipsa de bani. Acuma "sefa" e plecata si eu stau acasa in "concediu" pana revine ea, si imi plang bebicul pierdut

din cauza ei! Dar de fapt e vina mea

Mai bine nici nu ma duceam deloc la munca daca ea tot pleca(in Europa).
Tati imi zice ca raul e deja facut si nu are rost sa ma consum. Mi-a zis ca data viitoare ma tine la pat(adica sa nu depun efort) pana iese testul pozitiv!![]()
Eu chiar nu ma dau batuta si vreau sa incerc si luna viitoare sa raman insarcinata ca simt ca eu sunt sanatoasa!
Dar fac totusi si analizele alea ca sa fie, cu toate ca eu tot nu cred ca e ceva genetic.
Azi dimineata am luat ultima data utrogestan si il intrerup de tot daca nu mai e bebe, si reincep data viitoare dupa ovulatie.
Anca te cred ca o sa inceapa sa-mi curga mai mult cheag. Nu ma supar.
sarcina pierduta la termen foarte mic