Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna fetelor!
Hai Deny te asteptam cu Beta!!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, ai aflat ceva?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hai Deny, ca sunt online, nici nu m-a luat somnul cu gandul la tine, tin pumnii!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aloooo, am gresit topicu?

Tziky si tu scumpa cand primesti rezultatul de la HCG?

Nu mai posteaza nimeni???

Of... se apropie si ziua mea de testare, va zic de acum ca sa nu stau doar eu ca pe ace pe joi-vineri ma testez, abia astept! Asta daca nu imi fac un HCG inainte
Apropo, eu stiam ca trebuie facut betaHCG si am trimis o colega la Synevo sa se testeze ca nu stia daca e gravi (apropo nu il vroia pe bebe ) si i-au zis aia ca ei nu fac betaHCG, doar HCG, e ok asta? Va intreb ptr ca am un Synevo in drum spre servici si m-as opri miercuri pe acolo... ha ha ha, fetelor eu parca sunt nebuna in ultimele zile euforica si imi vine sa rad din orice, ce-o fi cu mine????

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Hey Fetele?

Ce faci Deny? Vreun raspuns la BetaHCG?
Haideti sa va povestesc pe sacurt cuma decurs la mine cu HCG-ul, si ce inseamna intuitia unei femei.
Eu cand am ramas insarcinata, pur si simplu am stiu fara sa mi intarzie mentra nici macar o zi, am facut testul , pozitiv, apoi fuguta la HCG. prima valoare 200 si ceva, deci mare. La 2-3 zile dupa am inceput sa simt ca ceva nu e in regula, ca e prea usor, asa ca am facut un HCG care dupa 5 zile era 600. Deci vesti proate. In cateva ore dupa rezultat am inceput sa sangerez, si in fine, pe scurt la cateva zile dupa am pierdut sarcina .

Ideea este ca simti, simti daca e oki, simti daca nu e oki, si sa ne bazam pe instictele nostre ca de cele mai multe ori sunt mai sigure decat medii si stiinta lor.

Sper sa vii cu un raspuns pozitiv.

Joana... exact ca si tine

5+ confirmata doar prin HCG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Deny poate ai ovulat mai tarziu, deci sarcina e mai micuta. Nu te mai stresa ca-i faci rau lui bebe. Gandeste pozitiv in continuare. Te asteptam cu o valoare frumusica la al doilea beta.
Fetele va tin pumnii la toate. Eu nu o sa mai intru un timp pt ca plec in concediu. Sa nu ma dati disparuta. Apropo Z1 cu dureri cumplite. Se pare ca dupa tratamentul anexitei am racit iar. Am fost plecati si mi-a fost putin cm frig la picioare. Cert e ca m-am urcat pe pereti de durere.
Pup pe toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Fetele ma iertati ca v-am tinut in suspans atat timp, dar abia acuma am ajuns acasa.
Imi pare rau ca va dau vestea cea mai rea din viata mea!
Nu a fost sa fie.
Experienta mea a fost EXACT ca cea a lui Joana

HCG=4,3
Eco: "avort spontan complet in termen mic".

Ironia e ca inca ma doare burtica de parca el e inca acolo, dar nu ma pot bate cu HCG-ul si eco.
Vroiam sa mai dau inca odata HCG ca poate e gresit! dar nu mai are rost sa cheltui banii daca ginecologul la 5 saptamani nu a "gasit" sarcina, si eco la fel...

M-am bagat in butoi toata ziua dar tati mi-a promis ca ma bate(cu love) daca ma mai vede in butoi.
Uff de-as avea optimismul lui...

Ginecologa mi-a interzis sex timp de 6 luni ca sa facem investigatiile, ca daca raman in luna urmatoare gravida(sigur ca voi ramane) iar voi avea avort spontan la termen mic.

Mi-a dat "instructiuni" sa dau analize la lupus anticoagulant + TORCH infectie.
Mi-a zis ca cauza avortului e ceva genetic.

Asta e.

sarcina pierduta la termen foarte mic

Mergi la inceput

Eu va multumesc din tot sufletul meu si a celui mic (care deja s-a dus )pt sutinerea voastra.

Eram atat de fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si acuma...

Mergi la inceput

Mi-e atat de rusine si ma simt prost, ca prea m-am grabit sa dau vestea cea mare!
Atata lume s-a bucurat pt noi si acuma...
Ufff, unde sa ma ascund?!

Mergi la inceput

Dupa 2 ani de chin sa facem bebe, in sfarsit ne bucurasem ca am ramas, dar bucuria a tinut o zi

Mergi la inceput