Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

gabyv multumesc pt raspuns
dana0000 nu ma supar, d-aia va intreb! dar de unde iti dai seama de folicul dominant? dupa estradiol? hmmm...sper sa se regleze si sa nu am probleme. o sa mi le mai fac si luna viitoare! Eu, de obicei aveam ovulatia cam prin ziua 19 - asta inainte de chiuretaj, insa speram sa se regleze. Dar mai astept pana la urmatorul ciclu. Am luat vitamina E in primele 10 zile de la ciclu si poate a influentat cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Buna dimineata fetelor!

va scriu sa va spun ca eu imi dau demisia din postul de 'aspiranta optimista'
voi divorta si nu voi mai fi o candidata potrivita pentru aceasta pozitie
probabil voi muri singura si neconsolata
dar asta este.....

motiv: m-am saturat sa lupt pentru 2. sa il atentionez la fiecare pas ce are de facut (ca fumeaza prea mult, ca bea bere cat nu trebuie, ca mananca foarte nesanatos, in conditiile in care are probleme (astenoteratospermie)

cam asta e
el zice ca eu il stresez si ca face suficient
eu zic ca nu intelege nimic si ca nu isi doreste la fel de mult un copil. eu ma chinui, el ma lasa sa ma chinui. deci nu ma respecta....

Imi pare tare rau sa citesc asta.

Poate cateodata e mai bine o perioada de pauza, si cand isi da seamana cu este fara tine, va venii fuguta fuguta inapoi, iar daca nu vine, inseamna ca ai luat decizia potrivita la timpul potrivit.:)

Tine minete ca atunci cand o usa se inchide mereu, dar mereu se deschide o fereastra, treb doar sa o vedem :)

Pup

stiiiu Joanna
bine spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
multumes pt raspunsuri si lamuriri

mealex, iarta-ma, nu vreau sa te contrazic dar eu nu vad nici o legatura intre hcg si urinat des
explicatia pe care o stiu eu este ca:
1. metabolismul se accentueaza si rinichii functioneaza mai mult si astfel produc mai multa urina....asta in luna foarte mica
2. uterul se mareste si apasa pe vezica si creeaza presiune si de aceea gravidutele urineaza putin si des

asta stiu eu asa ca te rog sa nu te supii pe mine ca te-am contrazis

cum o fi tot e semn de sarcina urinarile dese

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Hey Fetele?

Ce faci Deny? Vreun raspuns la BetaHCG?
Haideti sa va povestesc pe sacurt cuma decurs la mine cu HCG-ul, si ce inseamna intuitia unei femei.
Eu cand am ramas insarcinata, pur si simplu am stiu fara sa mi intarzie mentra nici macar o zi, am facut testul , pozitiv, apoi fuguta la HCG. prima valoare 200 si ceva, deci mare. La 2-3 zile dupa am inceput sa simt ca ceva nu e in regula, ca e prea usor, asa ca am facut un HCG care dupa 5 zile era 600. Deci vesti proate. In cateva ore dupa rezultat am inceput sa sangerez, si in fine, pe scurt la cateva zile dupa am pierdut sarcina .

Ideea este ca simti, simti daca e oki, simti daca nu e oki, si sa ne bazam pe instictele nostre ca de cele mai multe ori sunt mai sigure decat medii si stiinta lor.

Sper sa vii cu un raspuns pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Elena, foliculul dominant da un estradiol de 150, in principiul 2 folicului ar trebui sa fie peste 300. Dr a zis 150 pe folicul...dar eu am avut 2 cu 345 si cand a intrebat a zis ca nu e chiar fix, dar peste 150.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Monique ai incredere in VOI, si in special in tine :)
Te pup :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena, ai dreptate, stiam de uterul marit care apasa pe vezica, dar asta ma gandeam ca se intampla mai incolo, nu chiar in momentul asta (ma refer la cazul lui Deny).
Am citit pe mai multe site-uri ca hormonii dau la inceput senzatia de urinare. Uite, de ex aici, la "urinare frecventa":

http://www.copiii.ro/articol/Odiseea+sarcinii.572.html

Si asa e, oricum ar fi, e semn bun!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mealex, scuzele de rigoare

eu chiar nu auzisem de hcg in cazul asta dar ai avut dreptate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Hop si eu Nu stiu altele cum sunt, dar eu cand fac Ovitrelle, numai la p*p* stau
Ovitrelle este HCG si DA am avut teste de SA pozitive , pacat ca nu era ce trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena , nu-i nicio problema, nici eu nu stiam de metabolismul ridicat si rinichii care lucreaza intens!
Gabyv, las' ca vin si testele alea pe bune!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput