Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

denyand , imi doresc sa fie bine pentru tine si sa iasa beta dubla! Eu voi pleca in concediu...eu mi-am facut analizele in ziua 12 de la menstruatie si au iesit asa:

Estradiol 256
Faza foliculara: 21-251pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649pg/ml
Faza luteala: 21-312pg/ml
FSH 2.35
Faza foliculara:3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie:4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
LH 3.47
Faza foliculara: 2.39-6.60mUI/ml
Faza ovulatorie:9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33mUI/ml
Progesteron 0.2
F. foliculara: <0.1-0.3ng/ml
F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml
F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml

Ar fi trebuit sa fiu in faza ovulatorie, dar analizele astea nu prea inteleg ce arata! sa nu se fi reglat inca corpul dupa chiuretaj? Sau poate am o ovulatie tarzie? Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Elenush FSH-ul mi se pare mititel,eu il aveam mai mare si era abia ziua 3 de CM.
Parerea mea e ca nu va avea loc ovulatia luna aceasta.Se pare ca trebuie sa mai astepti un CM sa se regleze pe acolo.
Sa nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, important e sa vedem cum creste betaHCG, nu trebuie sa mai faci si teste de urina...Doctorita ta pare cam ciudata, nu cred ca putea sa iti faca rau la control...Mergi la eco, vezi ce iti spune, dar cu precautie pentru ca poate fi inca prea devreme...si vezi cum iese bHCG.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Elena, iti raspund eu ca ma pricep dupa 4 luni de analize asemanatoare(eu fac in Z8, 12, 14 si cateodata 16) iti pot spune ca LH e cam mic pt Z12, dar ai deja macar un folicul dominant, problema e ca daca lh nu mai creste o sa imbatraneasca prea tare foliculul si nu o sa se mai sparga.
Cu LH-ul asta e variabil si urca mult cu o zi inainte de ov.; ca eu luna trecuta am avut 6 in Z 12 si in ziua 14 era deja de ovulatie.
La fel si FSH-ul este prea mic, deci clar luna asta e posibil ori sa ovulezi mai tarziu ori deloc.
Dar atentie cu folicul ala dominant sa nu se faca chist. Daca te doare burta imediat dupa CM, trebuie sa mergi sa vezi la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Fetele care intrebau de testele de sarcina de la carefour, eu am luat de acolo dar doar alinta am gasit, alte teste de sarcina sigur nu am gasit.
Am si eu o intrebare la voi of topic, va rog sa ma scuzati dar poate stie cineva unde gasesc prezervative mai bune si ieftine?
Da cred ca o sa mai astept inca 3 luni si dupa pe cai, asa mi-au zis 2 doctori pana acum si pe internet am gasit cam tot asa, astazi sunt un pic mai binisor, sotul ma intreaba ce fac, ma suna a vazut saracul ca incep sa o iau razna, ieri am plans incontinuu fara motiv, adica cu motivul sarcinii pierdute asa m-a daramat intrebarea asistentei de la doctorul de familie ce face sarcina ta? Saraca nici nu avea de unde sa stie ce s-a itamplat dar eu sunt asa sensibila.
Maine plecam cu cortul si venim duminica dar nu am nici o tragere de inima, merg mai multe persoane si eu am nevoie de liniste nu de intrebari de la fiecare, dar drept sa spun acum nu mai pot da inapoi ca am zis ca merg si gata asta e, poate o sa ma distrez sa speram ca mai uit de toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am vazut recent, cred ca acum o saptamana in Carrefour Orhideea test First Response (cred ca e 14 lei).
E la raionul de cosmetice, cred ca pe randul cu servetele (pt nas) si vis-a vis de sampoane. Daca nu ma insel este in capatul dinspre casele de marcat, pe primul sau al 2-lea nivel de jos...asta daca nu au schimbat locul ca mi s-a mai intamplat. Testele Alinta sunt ca cele Minut, detecteaza un nivel de 20 de mIU.
Mihaela, in general foloseam Loveplus si le luam de la farmacie ca e mai safe. Erau mai sigure si mai ieftine decat Durex.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Deny, nevoia de pipi des este de la HCG, e de bine.
Pentru Ylari si fetele care intreaba de testul First Response, arata asa si la noi este doar cutia cu un singur test:
http://www.firstresponse.com/early-pregnancy-test.asp

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Buna dimineata fetelor!

va scriu sa va spun ca eu imi dau demisia din postul de 'aspiranta optimista'
voi divorta si nu voi mai fi o candidata potrivita pentru aceasta pozitie
probabil voi muri singura si neconsolata
dar asta este.....

motiv: m-am saturat sa lupt pentru 2. sa il atentionez la fiecare pas ce are de facut (ca fumeaza prea mult, ca bea bere cat nu trebuie, ca mananca foarte nesanatos, in conditiile in care are probleme (astenoteratospermie)

cam asta e
el zice ca eu il stresez si ca face suficient
eu zic ca nu intelege nimic si ca nu isi doreste la fel de mult un copil. eu ma chinui, el ma lasa sa ma chinui. deci nu ma respecta....

Imi pare tare rau sa citesc asta.

Poate cateodata e mai bine o perioada de pauza, si cand isi da seamana cu este fara tine, va venii fuguta fuguta inapoi, iar daca nu vine, inseamna ca ai luat decizia potrivita la timpul potrivit.:)

Tine minete ca atunci cand o usa se inchide mereu, dar mereu se deschide o fereastra, treb doar sa o vedem :)

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

fetelor am reusit sa imi iau si eu concediu de la munca, si voi pleca cu sotul cateva zile prin tara sa ne relaxam nu imi vine sa cred!! visez la cateva zile libere de la inceputul anului si nu puteam pleca din cauza serviciului

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput
Mergi la inceput