Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 15
Mihaelafalt spune:
Deny ma bucur ca esti bine, chiar am intrat sa vad daca mai esti.
fetelor eu am mai primit o bomba in seara asta, aveam imprumutati de la soacra mea 3000 ron pe care am vrut sa ii dam inapoi de cateva ori si nu i-a acceptat, acum a sunat sa ii dam bani ca ea a pierdut vreo 1000 ron de la butelii, ca vinde butelii si maine vine masina si nu are bani.
De unde sa scot eu bani acum? Ca nu am .
Hai ca vine sotul mai vorbim pa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Buna 
Lore si eu am facut Hsg in Z10 si a durat cam 10 min, procedura nu a durut, dar a fost mai greu pana a bagat ce era de bagat. Mie dr mi-a scos despratitorul cand a inceput sa impinga lichidul si a devenit mai confortabil. Lichidul l-am simtit cum intra si am simtit si usturime, ca sa zic asa.
Cand totul s-a terminat a trebuit sa folosesc un absorbant pt lichid (care era albastru
) si am simtit un disconfort toata ziua.
Nu am sangerat deloc si a doua zi nu prea mai simteam nimic deosebit, dar nu se uita asa usor...
Ah si nici eu nu am facut secretiile, nu mi-a cerut nimeni, am intrebat si a zis ca atunci cand dr iti face eco se uita si la secretii, iar daca el nu a vazut nimic suspect...
Ah si mi-a dat si ampicilina 3 zile, pe care am luat-o.
Succes! 
DenyAnd spune:
Buna dimineata fetele.
Azi TB mea a crescut iar 36,80. (ieri a fost 36,75, alaltaieri 36,70).
Testul de urina tot e negativ.
Azi sper sa pot lua rezultatul la HCG.
Si la fel sper sa fac si un eco.
Va mai tin la curent.

5+ confirmata doar prin HCG
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Denyand iti tin pumni bine stransi sa fie beta mare.E f.bn ca gandesti pozitiv ,asa si trebuie.Se spune ca fatul simpte starea ta de spirit.Te pup dulce si asteptam numai vesti bune 
SS-Tzuky spune:
Neata si de la mine !
Z29 din ..21(???)..Test negativ ieri. Deruta totala + disconfort la sani (pe mine inainte de cm nu ma dor sanii).
Nu ma duc sa fac beta, pentru ca sincer mi-e frica sa mai fiu gravida.![]()
Mai astept.
Deny, daca intuitia ta iti spune ca puiutul e acolo, atunci asa e!
Tin pumnii pentru beta dublu!
O zi frumoasa tuturor!
dana0000 spune:
Deny nu te descuraja,si eu am o prietena care daca se lua dupa doctori prima fetita era "extrauterina" si cea de-a doua un chist,asa ca nu toti medicii sunt pe craca lor...
Tinem pumnii si un pupic de incurajare
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 deny, felicitari m-am bucurat mult ca ne-ai dat vestea cea buna sincer eu nu credeam sa stii ca nu trebuie sa te bazezi exclusiv pe beta am o cunostiinta care la a 3 a sarcina testele erau negative ea simtea ca e insarcinata si testele erau insarcinata a mers la o dr ginecolog si ia zis ca are un fibrom uterin nu s-a descurajat si a mai mers la alt medic si surpriza: e bebe de 12 saptamani iar testele erau negative am intrebat un medic cum e posibil si mi-a explicat ca nu e o regula sa creasca beta imediat dupa implantare....poate dura mai mult eu zis sa nu te descurajezi si sa mergi urgent la alt medic....de data asta mai bun tin pumnii acum sa va zis si despre mine aseara cand faceam bagajele, acum suntem la tara la bunica sotului, m-a sunat o vecina pe care o rugasem sa-mi recomande un medic ginecolog bun (intamplarea a facut ca e chiar unchiul ei dr) si azi dimineata la prima ora am fost la el un dr minunat, mi-a vb foarte frumos mi-a facut eco si mi-a zis ca ved trompele usor inflamate si ca se poate sa am salpingita mi-a zis ca e clar ca am trompele infundate la cum arata la eco si m-a programat la histero imediat dupa cm, imediat ce se opreste imi e frica acum ca stiu ca daca sunt infundate doare tare histro si mi-a zis ca daca sunt infundate o sa-mi faca un tratament sau o procedura de dilatare a trompelor ma interneaza in spital ca sa nu platesc nimic si imi face acum astept cm si eu cred ca cel tarziu 15-17 august imi face l-am intrebat daca sa-mi fac secretia si a zis ca nu e nevoie cam ciudat....ma rog, macar sa pot ramane ue gravida dupa asa ca fetelor nu stati si mergeti si la alti dr ca eu am fost la dr aia unde am lucrat eu si mi-a zis numai prostii.....ca trompele nu se vad deloc la eco....ca aia ca alalta..... mai cereti si o alta parere ca timpul trece daca in juma de an nu ati ramas gravide mergeti la o histero sau laparo sau alte proceduri ca sigur e ceva in neregula eu stiu ca la inceput am rama din prima apoi cand am vazut ca lunile trec si nu se intampla nimic mi-am dat seama ca e ceva in neregula care ati facut hsg, sa-mi ziceti si mie cu a fost a durut tare? cat dureaza? si ce ati simtit? chiar am emotii dar si abia astept sa vad ce si cum mia zis dr ca daca nu sunt foarte rau infundate proceduara de hsg le poate forta sa se dilate putin asta e explicatia de ce multe fete au ramas imediat dupa hsg desi la procedura nu a aratat nimic in neregula, ca jetul ala de fapt le dilata si le elibereaza putin cele care ati avut trompele infundate ce proceduri ati facut apoi? ce tratament a urmat? va pupic pe toate sunt asa de incantata macar acum stiu de ce nu am mai ramas ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu am facut HSG dar din pacate inca nu am ramas
mie mi-a zis ca nu le am infundate
dar tot a durut
a durat fff putin - cred ca 20 secunde cu totul - urcat pe masa, pozat, impins substanta pe trompe, pozat iar
deci fa-ti curaj ca trece repede si durerea nu este atat de cumplita - e suportabila, mai ales ca te pune sa stai relaxata/bleaga - deci toti muschii leshinati
in ciuda durerii am reusit sa stau asa, pentru ca daca contractam vreun mushi ma chinuiau mai rau
asta m-a determinat sa iau pozitia de bleaga total
trece repede
n-o sa-ti vina sa crezi
Monique77 spune:
eu ma duc sa fac progesteronul azi
chiar daca sunt ziua 6 si nu 7 dupa ovulatie
probabil pe luni voi avea rezultatul
YLARI spune:
Neata si de la mine fetelor!
Eu... prin concediu dar va citesc sa stiti, va tin pumnii celor care asteptati rezultatele la HCG.
Fiti optimistie, nu uitati, va rog din suflet!!!
Mda, eu am o temperatura de iti vine sa o iei la fuga, si ieri si azi 37,3
, imi vine sa rad in hohote!!! In rest ma cam doare burtica si azi noapte am cam stat cu okii pe peretzi din cauza unui cosmar si a Evei care s-a dat cu moaca de tablia patului... si pipi cam des, dar nah... mi-e teama sa nu imi induc eu aceste simptome ... Eu sunt ziua 23 din 28, deci mai am pana la testare...
Me alex, te rog sau cine stie, la ce raion in Carrefour se gaseste testul acela First response si cat costa va rog?
Va pup!
Tzuki, bafta maxima la HCG!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata si de la mine !
Z35, nici urma de CM sau de vreun simptom, STIU ca NU sunt
, dar maine o sa stric si ultimul test din casa, un surecheck. Poate asa imi sperii Cm sa vina ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Me alex, te rog sau cine stie, la ce raion in Carrefour se gaseste testul acela First response si cat costa va rog? |
Subscriu la intrebare, cine stie sa ne spuna si noua, va rugam. Eu mereu fac cumparaturile la Cf si nu le-am vazut niciodata (dar nici nu le-am cautat, ca n-am stiut ca exista asa ceva in Cf)
Am gugalit putin si raspund tot eu
"pe acelasi raion unde sunt plasturii, pe un raft mai de jos. Are cutie roz!" si ar costa multisor, cam 17-19 lei...
Bafta celor care testeaza azi !
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

cam ciudat....
ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen