Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 20
lilimara spune:
Deny Imi pare foarte rau 

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
DenyAnd spune:

Multumesc pt incurajari 

Fetele, gata cu plansul![]()
Durerea stiu ca va exista tot restul vietii mele, dar e prea scurta viata sa stau numai sa plang... Hai capul sus si... cine urmeaza sa se testeze?![]()
Tin pumnii care urmeaza cu testul!
Macar cineva sa ne aduca o veste buna![]()
Hai la II 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu in curand

cristina.ela spune:
DenyAnd, nu inceta sa speri, Dumnezeu ne va auzi si ne va darui ingerasul (ingerasii) pe care ni-i dorim.
Ai facut stimulare sau a fost pe ciclu natural?
Si eu iau Utrogestan ovule si incerc, cel putin o ora dupa administrare, sa stau intinsa in pat(din fericire eu sunt in concediu...nici nu am vrut sa incerc inseminarea pana nu eram complet linistita si relaxata).
Nu am facut eforturi mari (cel mult putina curatenie de rutina in casa, dar atāt. In rest i-am spus sotului ca nu vreau sa risc. Nici macar contacte nu am mai avut (decat a doua zi dupa IA, la recomandarea medicului). Oricum vrem sa tinem tot postul si, poate, chiar sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
Intre timp am incercat sa alung tot ce-i negativ din casa...adica aprind candela, folosesc tamaie...(sper ca nu radeti de mine...).
Sper sa citesc cat de curand ca esti din nou gravidutza si totul e bine. Si menajeaza-te cat poti.
Doamne ajuta-ne!
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina.ela Ai facut stimulare sau a fost pe ciclu natural? |
Pe ciclu natural.
Multumesc pt incurajare

Nu pot iesi din butoi fetele, doare rau de tot!!!!

M-am mintit singura mai devreme cu "gata cu plansul" ca vad ca iar am explodat

Nu cred ca imi mai revin dupa aceasta pierdere

Imi vine sa mor!

Iertati-ma, stiu ca ma intelegeti si voi cat de mult sufar, dar asa de tare DOARE!!!! Imi vreau bebicul inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
Incep sa cred ca Dumnezeu nu ma mai aude
Stiu ca speranta moare ultima, chiar si unchiul meu care mi-e ca un frate mai mare ma incurajeaza cu asa cuvinte, dar eu parca cu greu le mai cred

Cand am renuntat lunile trecute la ideea de a mai face bebe si acuma cand am vazut ca chiar am ramas fara sa planuiesc dandu-mi iar sperante si un rost in viata, si apoi nu mai e bebe... 

OFFFF de ce!!!???
De ce isi bate joc viata asta de mine?
bebelu86 spune:
Deny stai linistita. incearca sa te calmezi si sa mergi mai departe. dc ai ramas inseamna k e bn.
si eu am pierdut o sarcina de 10 zile (fara cele 2 sapt dinaintea ovulatiei). nu am stiut ca sunt gravida. m-am trezit intr-o zi cu sangerari si dureri mari.
am fost la dr, mi-a dat 3 luni sa iau duphaston din z15-24. iar in luna 3, am ramas gravida. si totu a decurs normal. iar acu am o gaza de luni care imi mananca zilele
stiu ca e dureros, mai ales cand iti doresti asa mult un bb, dar trebuie mers mai departe cu optimism si cu incredere in DUmnezeu ca totu o sa fie bine si in curand te vei bucura si tu de un bb scump 
sunt alaturi de tine 

sa treaca supararea
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
DenyAnd spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bebelu86
Aveti dreptate toate,
si trebuie sa ma ridic si sa merg mai departe
ca daca ma consum plangand zi si noapte nu rezolv nimic
trebuie sa-mi revin ca ma asteapta un alt ingeras![]()
![]()
si el/ea ma vrea puternica![]()
Trebuie sa fiu tare!![]()
Fur 

de la voi sa prind puteri si la optimism ![]()
Bob_Pixel spune:
Buna seara, fetelor !
Deny, imi pare foarte rau ca treci prin asta.
Vad ca esti inca in soc si oscilezi in sentimente. Parerea mea e sa-ti faci totusi analizele genetice (sincera sa fiu nu stiu exact cum se numesc si cand se fac, sper sa te ajute fetele care au facut) si abia dupa ce va convingeti ca nu e o problema genetica sa va reapucati de iubit. NU te repezi luna viitoare sa ramai gravida iar, nestiind cauza acestui avort. Gandeste-te ca sarcina s-a pierdut desi tu ai luat tratament de sustinere, deci nu e o cauza oarecare, e posibil sa fie ceva mai complicat decat ce spui tu legat de mersul la munca, ridicatul acelui copil etc. Pauza de 6 luni este aberanta, eu am nascut la 27 saptamani si doctorul mi-a dat unda verde dupa o luna jumate. Nu-ti fa griji, nu veti avea de asteptat mult sa te refaci, esti tanara, sunteti foarte determinati sa fiti parinti, deci iti vei reveni rapid. Trebuie sa te remontezi psihic, insa ! Suntem alaturi de tine si nu rade nimeni, nu te aratam cu degetul, nu te judecam... aceste lucruri sunt, din pacate, foarte dese si fiecare are ori o experienta proprie nefericita ori undeva in familie sau in cercul de prieteni. 

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Fetele ma iertati ca v-am tinut in suspans atat timp, dar abia acuma am ajuns acasa. Imi pare rau ca va dau vestea cea mai rea din viata mea! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu a fost sa fie. Experienta mea a fost EXACT ca cea a lui Joana ![]() ![]() ![]() HCG=4,3 ![]() Eco: "avort spontan complet in termen mic". Ironia e ca inca ma doare burtica de parca el e inca acolo, dar nu ma pot bate cu HCG-ul si eco. Vroiam sa mai dau inca odata HCG ca poate e gresit! dar nu mai are rost sa cheltui banii daca ginecologul la 5 saptamani nu a "gasit" sarcina, si eco la fel... M-am bagat in butoi toata ziua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dar tati mi-a promis ca ma bate(cu love ) daca ma mai vede in butoi.Uff de-as avea optimismul lui... Ginecologa mi-a interzis sex timp de 6 luni ca sa facem investigatiile, ca daca raman in luna urmatoare gravida(sigur ca voi ramane) iar voi avea avort spontan la termen mic. Mi-a dat "instructiuni" sa dau analize la lupus anticoagulant + TORCH infectie. Mi-a zis ca cauza avortului e ceva genetic. Asta e. sarcina pierduta la termen foarte mic ![]() |
Deny imi pare asa de rau, nici nu stiu ce sa iti zic, dar nu cred ca ginecoloaga a zis fara sex timp de 6 luni ai voie dar protejat, acum sigur nu iti mai trebuie nimic dar crede-ma ca trece timpul si iti revii.
Te pup si ai grija de tine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.