Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara si de la noi!

Licu, si eu am avut dureri crunte de cap, imi treceau cu paracetamol! Poate, totusi, nu vei avea de data asta!
Nu stiu daca o fi mit sau nu, dar mie mi s-a zis in spital sa nu ridic capul, puteam sa il intorc doar...evident ca nu am tinut cont si poate de aia m-a zapacit vreo saptamana durerea.

Many, concediu frumos sa aveti! De cate ori fac bagaje zic merci ca nu le duc cu trenul, ca in facultate, de imi ieseau bratele din umeri :).

Dana, sper sa nu tina 5 zile asa des. Sanatate puiului si rabdare tie!

Andre, multumim de mesaje!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va lasam poze cu fulgusorii de la Iasi

Ne-am simtit foarte bine la intalnire,doar ca nu am reusit sa-mi tin promisiunea fata de Dy Danut este cu adevarat un maaaree Duracell!
Toti sunt frumosi si cuminti,iar la despartire maari pupaciosi!
Sper sa ne intalnim mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura nu m-am suparat deloc. La teorie sunt foarte buna... insa cand vine vremea pt practica... intru in panica.
Si eu am crapat de dureri vreo saptamana de la anestezie. E drept ca m-am si frichinit rau. Imi trecea cu cafea tare neindulcita.

Am vazut pozele. Toti frumosi, si mari si mici. Vreau sa o laud pe Ionela. Arati fenomenal! Te si prinde rosu dar si accesoriul cel mai de pret - burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buey, deci scria in toate ziarele de aici ce minune de fetita a nascut Smaranditza noastra, dar nu m-am priceput eu sa citesc literele bulgaresti pina n-am vazut si aici
Felicitari Smara! bun venit Teo!
Mai multe nu prea tine uaiarlesul asta sa scriu, va cu drag si puneti-mi careva si mie bine linkul cu pozele de la Iasi sa le vad cind oi ajunge acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

las si ma pregatesc sa merg la medic.
Lumi, multumim de poze
Dankutza, esti amabila.... am mai mult de 10 kg puse pana acum. Sper sa dau jos ca dupa prima sarcina ( 10 in maternitate si cate 1 kg pe sapt mai apoi) .... as vrea eu

Bai, asa prost ma simt ca nu sunt capabila sa leg un mesaj coerent pentru fiecare.... atatea fete dragi au scris si in gand tot am zis cate ceva, dar cum citesc cate 1-2 mesaje odata nu apuc sa si raspund fiecareia.... hmm.... e cazul de mobilizare
Sper sa fin cu vesto bune si apoi sa am si chef de scris

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ionela multam de cafea, mai dau si eu doritoarelor. Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

SMARANDITZA, felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii, sa te bucuri de Teo cea micuta si de Timi! E minunat ca ai doi copii acum! Sper sa te refaci cat mai repede!

LICU, eu cred ca e un mit cu miscatul capului. Eu nu l-am miscat deloc-deloc ore bune dupa operatie si nici in timpul ei, dar tot degeaba. Doctorita a venit la vreo 4 ore dupa operatie si mi-a zis ca pot misca stanga dreapta capul, sa nu mai stau ca o rastignita, dar eu nu si nu, ca nu vreau durere de cap. Mi-am miscat capul seara abia si ff putin, iar de a doua zi am suportat dureri naspa de cap. Bafta multa, intr-asdevar tine de acul de la anestezie si de priceperea celui care o face.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!
Multumesc de raspunsuri fetelor, vad ca multe ati tras cu durerile de cap dupa anestezie..brrr..Anestezistul e acelasi aici in spital, deci e mare probabilitatea sa ma doara iar capul. Macar de mi-ar veni mai repede laptele, si nu ca data trecuta dupa vreo saptamana. In mod sigur si starea proasta, durerile de cap si multa medicamentatie si perfuzii au influentat instalarea tarzie a lactatiei.
Vad eu ce ma asteapta peste vreo 3 saptamani.

Ionela, ai slabit usor la sarcina trecuta!! Vreo 9 kg am lasat si eu la spital, dar restul kilogramelor ciuciu. Din contra, m-am ingrasat la inceput cu vreo 4 kg. Am mai slabit, dar am ramas cu vreo 4-5 kg in plus, nu am reusit sa mai revin la greutatea mea dinainte.( De asta ma tot perpelesc eu acum, macar sa nu mai depun inca vreo 4-5kg care sa ramana definitiv pe mine, ca ma impusc. Stiu ca am metabolismul lent, arderi ioka, si orice kilogram in plus il dau jos cu mari mari eforturi)
Te astept si eu cu vestile de la medic!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Smara sa-ti traiasca minunea, maxime felicitari, imi pare rau ca nu am fost la galerie

Dienutze ma bucur sa te vad

atata pot, facem bagaje, plecam la botosani

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am fost la medic. Totul e ok. Col lung si inchis. Bebe pe eco e in grafic, doar capusorul mai mare ( cu aproape 2 sapt mai mare ca restul corpului) dar nu ma sperii, asa era si Mihnea si inca e capos
Laura, numic nu ne garanteaza ca 2 sarcini sunt identice.... tot asa si corpul poate reactiona diferit dupa nastere. Eu sper sa am noroc si tura asta, ca tare bine a fost sa ma urc pe cantar sa vad cum coboara cifrele.... parca si cand eram obosita ma trezeam mai vesela cand imi aminteam ce fain scad si bebe creste.
Cine stie, poate sti norocoasa tura asta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput