Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Eu ma ocup cu facutul de bagaje, urasc , maine dimineata plecam la Buc., ajunge si trebuie sa desfac bagaje, luni iar fac ca plecam marti in Bg. si uite asa facutul/desfacutul de bagaje a fost indeletnicirea mea principala. Nu mai vreau. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many, vin eu si te ajut la bagaje numai sa ma bagi si pe mine la bagajul pt Bg., asa as vrea si eu un concediu........
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Eu ma ocup cu facutul de bagaje, urasc , maine dimineata plecam la Buc., ajunge si trebuie sa desfac bagaje, luni iar fac ca plecam marti in Bg. si uite asa facutul/desfacutul de bagaje a fost indeletnicirea mea principala. Nu mai vreau. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Hai ca la anul o sa vrem sa facem bagaje si sa fugim oriunde numai sa nu stam la birou.... eu asta mi-am spus toata vara cand nu aveam chef de impachetat . Sau poate tu te invarti la anul de inca un CCC pentru care iti tin pumnii
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Bine ai venit fetita mica de mami SMARANDITA!!!!
Refacere usoara mami si spor la toate!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Dana, sunt si eu prin zona, asteptam vesti bune si de la tine. Eu totusi as suna, poate totusi s-a incurcat procedura si au uitat sa sune.. pam pam
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Hai ca la anul o sa vrem sa facem bagaje si sa fugim oriunde numai sa nu stam la birou.... eu asta mi-am spus toata vara cand nu aveam chef de impachetat . Sau poate tu te invarti la anul de inca un CCC pentru care iti tin pumnii Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Many, vin eu si te ajut la bagaje numai sa ma bagi si pe mine la bagajul pt Bg., asa as vrea si eu un concediu........ Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+ Firefly's shop BLOGUL MEU |
Daca ai liber de la zmau, trecem sa va luam, nu in bagaje, ca masina este incapatoare, ai si tu cu Amalia si Stefanutz loc
laurairina13 spune:
Many, multam frumos, am liber de la zmau daca o iau si pe Amalia , cui ii strica cateva zile liber fara nevasta grasacioasa, plangacioasa si copil urlacios..
Poate intr-o alta viata pupam si noi vacante undeva pe afara.
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lumi_Richard spune:
Pisicioasa e treaza, mananca iaurtel cu mamaia,apoi fugim spre parc. Cine mai vine?
Abia astept sa va vad.... Dy,sper sa ajungeti si voi.
Dana, eu am avut de asteptat vreo saptamana sa vad daca pot pastra sarcina sau "trebuie sa ma curete"- cum i-a spus doctorul lui Richard....(aveam Hcg-ul foarte mic) Ne-a obosit psihic asteptarea....eram stresati si speriati....deci imi imaginez cum esti tu,cum sunteti voi.... Ma rog did tot sufletul sa ai vesti bune!
Imi pare rau ca David a facut iarasi eritem fesier....of,cum vin toate pe capul tau Multa putere,draga noastra
laurairina13 spune:
Mai pe mine m-au apucat rau nostalgiile si am intrat la capitolele cand nasteam toate, in odiseee, pfii ce puzderie de fete mai eram pe acolo..Acum am ramas o manuta de fete active.
Si daca tot mustacesc, iote si aici dau un link la ce ziceai tu, Dankutza , vis-a-vis de greutatea bebeilor, sper sa mai prinzi curaj ca uite ce ziceai tocmai tu despre greutate si recuperare. Sper sa nu te superi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145382&whichpage=8
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Si daca tot ma dau singura pe net, am si eu o intrebare care ma framanta: la anestezia de la cezariana cat timp nu trebuie sa misc capul?
Spun asta caci la cezariana cu Amalia am miscat capul in timpul operatiei (am sucit capul sa ma uit dupa fetita cand a scos-o), si cam a 2 zi dupa operatie au inceput niste dureri crunte de cap, mai crunte decat durerea de la taietura, au tinut vreo 4 zile.
Nu as mai vrea sa patesc si acum la fel, deci capul nu trebuie sa il misc doar in timpul operatiei? sau ,si dupa, pana se trece efectul anesteziei??
Sau...e si asta un mit cu miscatul capului datator de dureri de cap, si de fapt nu e asta cauza durerilor?
edit: intre timp m-am lamurit singura cautand pe sfantu'goaglSe pare ca miscatul capului e un mit, de fapt se zice ca din cauza acului gros cu care se face anestezia se pierde, dupa, lichid de ala cefalo rahidian si de aici durerile..Si mai depinde foarte mult si de organism cum reactioneaza. Deci, cel mai probabil ma asteapta si acum dureri.
Firefly's shop
BLOGUL MEU