Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 7
lylyana.ion spune:
Bun venit pe lume Teodora!
Felicitari proaspetei mamici!
Multumim Andre pentru mesaj!
Dankutza, gradi unde lucreaza mama este in titan, pe bd 1 decembrie, pe langa sectia 13 politie
Andrecluj spune:
mesaj 2 de la Smara "Multumesc mult pentru sustinere. Operatia a trecut usor. Inainte de anestezie m-au pus sa le traduc <dragostea din tei> iar acum toti canta pe aici intr-o romana stalcita, de ma doare operatia de la atata ras". Licu Ai PM Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laurairina13 spune:
Andre, primit, multam si de mesaj 2 de la Smara!
Ma bucur tare mult pentru ea, m-au luat si pe mine tare emotiile, peste vreo 3 saptamani urmez si eu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dankutza spune:
Many eu am inteles de ce am citit pe net, ca ei prefera ca cel mic sa aibe un vorbitor de germana acasa. Stiu ca ii accepta si cu 0 germana. Doar o vor invata acolo.
Aha, ai pile sus!
Eu tot vreau sa-l trimit pe tati acolo intr-o zi, pt niste lamuriri. Vreau eu, dar pana se duce asta, face fata 18 ani.
Bine i-a facut Vladut uracioasei aleia. Ce destept e! A evaluat mai intai situatia si apoi a trosnit-o. Bravo! El a observat ca aia mica e afurisita cu aia mari si atunci, a zis sa o puna la punct de acum, ca stie cea mica ca el nu-i accepta chiat orice.
Fara sa fiu rea, dar am observat ca unii copii sunt rai si nesuferiti.
dana n. spune:
Bina ai venit Teodora, sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! refacere usoara Smaranditza!!!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 23+ cu
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Acum ca am primit vesti bune din Bulgaria, asteptam vesti bune din Germania. Dana |
Doamne ajuta sa fie bune Dankutza Deocamdata tot in asteptare...
Intre timp am ajuns iar la medic cu David...eriterm fesier si scaun la 10 minute. Ne-a dat un alt probiotic: Mutaflor...il incercam 5 zile si daca nu se schimba nimic ii facem si analize la sange...
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Doamne ajuta sa fie bune Dankutza Deocamdata tot in asteptare... Intre timp am ajuns iar la medic cu David...eriterm fesier si scaun la 10 minute. Ne-a dat un alt probiotic: Mutaflor...il incercam 5 zile si daca nu se schimba nimic ii facem si analize la sange... Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 23+ cu |
Doamne cat mai trageti si voi. Sanatate lui David si tie putere mamico. Dar tu nu poti suna acolo, eu cred ca-i inebuneam cu telefoanele
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Doamne cat mai trageti si voi. Sanatate lui David si tie putere mamico. Dar tu nu poti suna acolo, eu cred ca-i inebuneam cu telefoanele mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
multumim Many
As putea suna si eu...dar incerc sa ma abtin...stiu ca daca ar avea un raspuns ptr mine, ar suna.
many_bani spune:
Eu ma ocup cu facutul de bagaje, urasc , maine dimineata plecam la Buc., ajunge si trebuie sa desfac bagaje, luni iar fac ca plecam marti in Bg. si uite asa facutul/desfacutul de bagaje a fost indeletnicirea mea principala. Nu mai vreau.