Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 6
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Acum insa cand nu se mai pune problema sa stea cu ea(ca nu mai poate) as prefera o bona dar nu stiu daca am norocul sa gasesc bona aia ideala care sa fie si dragastoasa si ferma in acelasi timp, cu care copilul sa se bucure dar sa aiba si reguli, care sa fie adepta plimbarilor, cantecelelor si cititului si care sa fie atenta la ce ii da de mancare. Visez nu?? |
Eu am gasit-o. E dragastoasa si ferma in acealsi timp. Insa nu e cu cititul si nici cu cantecelele. In schimb o iubeste pe asta mica de numa. Cand Pinky incearca sa o smecheresca, d-na ridica degetul si ii spune "Cezara daca nu bei lapticul, nu pleci pa." Si Pinky se executa. E inutil sa spun ca la mine nu merge.
AM marele noroc ca una din nepoatele ei, a fost lingava la mancare din totdeauna. Asa ca are experinta cu nemacaciosi. De aia ii si merge bine cu ea.
Pinky cand o vede e cu gura pana la urechi si da sa sara de la mine. O striga "mama, mami".
Dar pana la urma ii merge bine fetei si eu las orgoliul deoparte. Dar simt o gelozie....
dankutza spune:
Many Pinky are nume nemtesc autentic. Strabunicul fetei a fost presedintele etniei germane pe timpul rapostatului. La redactia ziarului pt comunitatea germana, poza lui e la loc de cinste. In plus, ii putem aduce diploma pe care a primit-o de la presdintele Germaniei in '74 tot pt ceva cu etnia.
Deci cu originea am rezolvat-o.
Apoi, am inteles ca un alt criteriu ar fi sa vorbesca cu cineva acasa in germana. Eu nu inteleg nimic, dra tasu' e bilingv. De fapt, limba materna a sotului e germana si nu romana. El a crescut la Buc, ca altfel ar fi vorbit si maghiara. Oricum intelege si un pic de maghiara. Eu, iar pauza. E u sunt cu english si francais.
Deci o alta bila in plus.
MAi ramane varsta. Am rabdare. Nu ma grabesc. O las sa se mai iubesca cu bona vreo 2 ani chiar. Bine depinde ce vine din spate. Unul-doi frati/surori.
Am vazut ca au program de la 8 la 12 doar. Prefer sa vina Pinky acasa, sa se joace, sa pape mancarea noastra si apoi fuga in parc. Totul e sa nu fie rea ca Zbuciumix. Asta s-a facut asa de rau, ca ne vine sa-l dam la internat, nu alta.
AI idee cat trebuie sa platim gradinita germana pe luna/an?
CAti sunt in grupa?
Trebuie sa-i inscriem pe o lista de asteptare cu un an doi inainte?
Trebuie sa dam vreo spaga ceva pt a fi siguri ca ii accepta?
Sunt convinsa ca lui Vlad ii va place tare la gradi si ca se va acomoda.
laurairina13 spune:
Dap, vin si eu ca tuta la urma, ca abia acum am verificat telefoanele date pe tacere , am primit si eu mesaj de la Smara, e acelasi de la Andre, sunt tare fericita pentru ea ca merita!!
SA NE TRAIESTI, TEODORA!!
PS. Andre da si mie pm cu nr de telefon al Smaranditzei, de tuta ce sunt in loc sa dau reply la mesaj am dat erase, si odata cu el am pierdut si numarul
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dankutza spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion gradinita nu am cautat si nici nu am de gand, va sta in familie pana l 3 ani, dupa care va merge la gradi la mama |
Unde este gradi lui mama? Poate o punem de o grupa de fulgusori.
dankutza spune:
Ionela si Pinky a inceput sa ma surpinda in ultimul timp. Acum cateva zile, s-a repezit ca uliul la prietenul ei de joaca pt ca a indraznit sa vrea sa apese pe butonul de la pisica ei. SI el a sacait-o un pic, dar ea prea a fost rea. Imi era asa o rusine de maica-sa.
Ieri, am plecat cu trici la joaca. Dupa ce ne-am zaganit in tot ce se poate, ne-am intors la trici, care era inconjurata de 3 baietei. SI aia tot la buton. AM urcat-o pe Pinky in trici si dam sa plecam, numai ca un baietel era mai insistent. Nu vroia sa plece pana nu o butona. Indata Pinky s-a repezit la el si l-a apucat de nas. L-a tras de nas.
AM ramas intrezisa de cat de violenta poate fi. Sunt convinsa ca sunt niste reminescente de la luptele cu Zbuciumix. Ala intotdeauna vrea ce are ea. Si ca sa o convinga... o bate. Si acum Pinky s-a invatat violenta de la el.
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Mesaj de la Smara "Astazi, 3 august 2011, am vazut cea mai frumoasa, dulce si gingasa fetita din viata mea: Teodora (darul lui Dumnezeu). Are 3.650 kg, 52 cm, Apgar 9/10. Pup fetele si ma gandesc la voi". |
Bun venit pe lume, Miss Bulgaria!
many_bani spune:
Danku, nu stiu sa raspund la intrebarile tale, ptr. ca nu am intrebat de aceste aspecte. De vorbit limba germana de catre copil noua nu ni s-a spus nimic, dar este drept ca nu am intrebat pe cineva din interiorul gradinitei ci de mai sus, inspectorat si minister. Momentan sa ajungem la 3 ani si vom vedea.
Si eu sunt suparata cu lovitul copiilor. Aici Vlad se joaca cu 2 baieti (frati) de 6 si 5 ani si o fetita de 3 ani. Fetita este tare infipta si rautacioasa. Intr-o seara baietii cei mari ii amuza pe copii mici, fetita din senin l-a impins pe Vlad si el ce crede-ti ca a facut, s-a uitat in stanga, in dreapta si i-a lipit o palma peste fata. Nu am avut timp sa reactionez, m-a surprins total, insa l-am certat si a inceput sa planga. Poate nu trebuia sa-l cert de fata cu copii, insa nu am stiut ce sa fac de jena (fetita era cu bunica). Ala a fost inceputul, de cate ori se intalnesc sunt cinci min. de acalmie si apoi incepe batalia, dau amandoi. Am incercat sa nu-l mai scot pe strada cand sunt copii dar mi se rupe sufletul sa vad cum se uita prin gard si plange. Nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca la gradi. Precizez ca fetita ii pune la punct si pe cei doi baietei mai mari.
Lumi_Richard spune:
Felicitari, Smara!
Bine ai venit,bebelusa frumoasa si gingasa Teodora!
Refacere usoara, sa fiti sanatoase si sa mergeti acasa cat mai repede!
Felicitari,Timi,pt surioara!
Monica,ramane Guliver?
Mai are cineva alte idei?
Eu voi ajunge pe la 6:30,ca abia acum 10 min am culcat-o pe pisicioasa mica.