Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza, ola....
eu stau cu mana pe f5 sa vad cand apare veste de la Smaranditza.
pana atunci, Dienutze, noi acum pentru diaree am primit tratament cu debridat de 3 ori pe zi cate 3,5 ml (are 12 kg soricelul), biotics 3 pl/zi, furazolidon 3 tablete pisate si dizolvate in putina apa si hidrasec pliculet de 10 mg - 3 plic/zi, la fel dizolvate in putina apa. La furazolidon am avut de comentat, chiar am insistat sa nu i-l dau, mai ales ca soricelul a avut doar 1 zi diaree, apoi s-a oprit, dar a venit d-na dr la mine si mi-a explicat ca furazolidon este foarte bun ca trateaza cauza, este un bun dezinfectant local si ca o data inceput trebuie administrat 5 zile, pentru a-ai face treaba bine si a nu reveni diareea.
Hidrasec e bun de luat daca nu se hidrateaza copilul destul, sau daca si vomita.
Sper sa treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Lumi la noi gradinita fiind in vacanta e inchis si parculetul, astfel incat nici eu nu stiu unde am putea sa ne vedem decat in parcul Guliver, care e cam aglomerat si nu prea gasesc loc de parcare

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

s-a nascut Teodora!!!!revin Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

UPDATE Mesaj de la Smara "Astazi, 3 august 2011, am vazut cea mai frumoasa, dulce si gingasa fetita din viata mea: Teodora (darul lui Dumnezeu). Are 3.650 kg, 52 cm, Apgar 9/10. Pup fetele si ma gandesc la voi". Bunul Dumnezeu sa iti dea sanatate, Teodora! Refacere rapida, mami fericita de doi pui sanatosi! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, de aur sunteti!
Va multumesc mult de sfaturi!
Promit sa dau si eu informatii pretioase atunci cand am ceva ponturi bune.
Eu i-am dat furazolidon 2 zile doar, Ramo, merci pt info cu 5 zile!, smecta 2 pe zi, enterol acum un plic, pe seara altul, hydrasec am luat azi. bioticsul nu l-a vrut si pace...
ceai de menta la care se stramba, de fapt nu prea bea.
Azi am dat comanda la dona de eridiarom, e din afine, si cica ar f bun in asa ceva.
Merci mult, inca o data!
Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Teodora sa creasca mare sanatoasa, alaturi de fratiorul ei si impreuna sa le lumineze viata parintilor.
Smara cand poti te asteptam cu povestea nasterii

Multumim Andre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ai venit, Teodora!!!!
Sa ai parte de o viata frumoasa! Noroc si sanatate!
Smara, refacere usoara si sa te bucuri de comorile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bine ai venit pe lume Teodora!!!!

Dienutze, acum ca ai pomenit de afine, mi-am adus aminte ca mi-a dat voie dr sa ii dau borcanel de la hip cu afine si cu mere, care tare bine i-au facut la burtica. Biotics nici eu nu am reusit sa dau 3 plicuri pe zi, am dat doar 2 amestecat in laptic (fara lactoza). Daca nu vrea sa pape altceva, ar fi buna si painea prajita.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Iuhuuuuu! Sa curga sampania!!!!!
Bravo Smara!
Bravo Teodora!

Sa fie sanatoase si mami si fetita si sa ajunga repede acasa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput