Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Neatza, ola....
eu stau cu mana pe f5 sa vad cand apare veste de la Smaranditza.
pana atunci, Dienutze, noi acum pentru diaree am primit tratament cu debridat de 3 ori pe zi cate 3,5 ml (are 12 kg soricelul), biotics 3 pl/zi, furazolidon 3 tablete pisate si dizolvate in putina apa si hidrasec pliculet de 10 mg - 3 plic/zi, la fel dizolvate in putina apa. La furazolidon am avut de comentat, chiar am insistat sa nu i-l dau, mai ales ca soricelul a avut doar 1 zi diaree, apoi s-a oprit, dar a venit d-na dr la mine si mi-a explicat ca furazolidon este foarte bun ca trateaza cauza, este un bun dezinfectant local si ca o data inceput trebuie administrat 5 zile, pentru a-ai face treaba bine si a nu reveni diareea.
Hidrasec e bun de luat daca nu se hidrateaza copilul destul, sau daca si vomita.
Sper sa treaca repede!
monica_80 spune:
Lumi la noi gradinita fiind in vacanta e inchis si parculetul, astfel incat nici eu nu stiu unde am putea sa ne vedem decat in parcul Guliver, care e cam aglomerat si nu prea gasesc loc de parcare
Mami fericita de Mariuta
Andrecluj spune:
UPDATE Mesaj de la Smara "Astazi, 3 august 2011, am vazut cea mai frumoasa, dulce si gingasa fetita din viata mea: Teodora (darul lui Dumnezeu). Are 3.650 kg, 52 cm, Apgar 9/10. Pup fetele si ma gandesc la voi". Bunul Dumnezeu sa iti dea sanatate, Teodora! Refacere rapida, mami fericita de doi pui sanatosi! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dienutze spune:
Fetelor, de aur sunteti!
Va multumesc mult de sfaturi!
Promit sa dau si eu informatii pretioase atunci cand am ceva ponturi bune.
Eu i-am dat furazolidon 2 zile doar, Ramo, merci pt info cu 5 zile!, smecta 2 pe zi, enterol acum un plic, pe seara altul, hydrasec am luat azi. bioticsul nu l-a vrut si pace...
ceai de menta la care se stramba, de fapt nu prea bea.
Azi am dat comanda la dona de eridiarom, e din afine, si cica ar f bun in asa ceva.
Merci mult, inca o data!
Pupici si sanatate!
many_bani spune:
Teodora sa creasca mare sanatoasa, alaturi de fratiorul ei si impreuna sa le lumineze viata parintilor.
Smara cand poti te asteptam cu povestea nasterii
Multumim Andre
dienutze spune:
Bine ai venit, Teodora!!!!
Sa ai parte de o viata frumoasa! Noroc si sanatate!
Smara, refacere usoara si sa te bucuri de comorile tale!
RamonaCopot spune:
Bine ai venit pe lume Teodora!!!!
Dienutze, acum ca ai pomenit de afine, mi-am adus aminte ca mi-a dat voie dr sa ii dau borcanel de la hip cu afine si cu mere, care tare bine i-au facut la burtica. Biotics nici eu nu am reusit sa dau 3 plicuri pe zi, am dat doar 2 amestecat in laptic (fara lactoza). Daca nu vrea sa pape altceva, ar fi buna si painea prajita.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
ionelamaria spune:
Iuhuuuuu! Sa curga sampania!!!!!
Bravo Smara!
Bravo Teodora!
Sa fie sanatoase si mami si fetita si sa ajunga repede acasa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu
ionelamaria spune:
PS. Multumim mesager Andre. Tot sa ne dai vesti bune
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu