Credit ipotecar, unde?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nina, stiu ce inseamna, ma refeream ca nu ne- spus nimeni precum ca ne- ar trebui acum la final . le avem.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

aaa, ok, pai fara astea nu se incheie tranzactia, eu ma mir ca s-a ajuns in stadiul asta si nu ati discutat despre ele, cum au facut dosarul catre fond nu au avut nevoie de schita, de intabulare?..mamei i-au cerut copii dupa astea plus contractul vanzare cumparare, plus copii ale certificatelor de succesiune ale primilor proprietari ..asta la faza cu precontractul ... asa a zis notarul care lucreaza cu banca ca ii trebuie musai pentru intocmirea dosarului catre fond....(clientii mamei fac credit prin bcr)...

Nina, 27+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nina, stiu ce inseamna, ma refeream ca nu ne- spus nimeni precum ca ne- ar trebui acum la final . le avem.

Cu siguranta le ai, pentru ca altfel nu ajungeati sa incheiati in forma finala actul. La semnare trebuie sa ai toate actele in original la notar, la asta ma refeream. Chiar daca si-a facut copii dupa ele prima data, la semnare toate se prezinta in original.

Mergi la inceput

ninia multumesc de explicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ninia multumesc de explicatii.

Cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Am reusit sa vindem! A trebuit sa lasam la pret. 3000 de euro. Pret final 35.000. Prea putin pt sotul meu care tot bombane ca trebuia sa le dam si o lumanare destul de ok pt mine care ma grabesc.
Am vandut prin PC si am avut noroc la precontract ca stiam deja de aici cam ce acte ne trebuie.
Acum...in precontract sa pus o perioada destul de lunga pana la semnarea contractului si virarea banilor propriu zisa. Adica s-a dat un termen de 2 luni. Motivand ca daca e mai devreme cu atat mai bine.

E posibil sa se incheie contractul mai devreme sau de obicei se respecta termenul dat de notar. Adica de semnarea actelor la sfarsitul lui nov?

Cel care a cumparat are dosarul aprobat. El zice ca intr-o luna o sa primim banii dar eu sunt cam sceptica. Noi am dat toate actele. Azi am facut si certificatul energetic iar creditul e luat prin bcr.
Stiti cumva cat timp va dura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid2907 spune:

Cel care cumpara are jumate din dosar aprobat. Adica i se dau banii. Se incadreaza cu salariu. Acum cea mai mare problema este sa fie aprobat repede de catre Fondul de Garantare. Eu am cumparat prin BCR si a durat 2 saptamani de cand am depus toate actele pana am primit rezultatul. Si da...are dreptate ..intr-o luna aveti sansa sa semnati contractul final...si sa primiti banii.

Se misca foarte repede cei de la banca...dar nu depinde doar de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Ela, ar trebui sa se respecte perioada din precontract, daca scrie 2 luni, doua luni sa fie, chiar daca se termina mai repede...

nu stiu nici eu cat dureaza prin bcr, mamei i s-a spus ca cca 2 luni..dar au acceptat o perioada in precontract de 45zile, ... la cateva zile dupa precontract a sunat-o agentul imobiliar ca mai aveau de stabilit niste chestiuni si i-a spus ca dosarul s-a trimis deja la fond si ca se poate sa nu dureze mai mult de 3 saptamani evaluarea.... una peste alta cred ca tot la 45 de zile ajunge... (cu tot cu incasarea efectiva a banilor)...

sper sa se incadreze cu scosul certificatului de atestare fiscala ... asta a avut de discutat cu agentul, i-a promis ca o ajuta el cu transportul la admin financiara si inapoi acasa si cu mersul la banca, inainte de semnare, pentru deschidere de cont...ca la ea deplasarea e marea problema

Nina, 27+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Imi spuneti va rog, prin Prima Casa exista limita la anul de constructie la blocuri? Multumesc mult.

Mergi la inceput

ela, noi am pus 3 luni termen dar s a rezolvat mai rpd. joi avem programare la notar pt contr. de v-c. a trecut o luna cred de la antecontract.

cris, blocul nostru este din 86. nu au fost pb la vanzare.

Mergi la inceput