Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Aoleu, cum am inceput saptamana, fetelor!Cu Vladimir si bb Ilinca bolnaviori (multa sanatate, sa fie fara complicatii!), iar tu Ilinca, ce ai mai tras! Groaznic! Eu nu am patit niciodata asa ceva, la mine ori e o cale, ori cealalta
Acum sa imi vars si eu off-ul, ca-s bulversata rau. Tot weekendul am trait cu impresia ca sunt insarcinata, simt orice miros de la distanta si foarte foarte puternic. Ieri sotul meu servea o bere, iar eu cand am intrat in camera am fost izbita de mirosul ala puternic, faza nasoala e ca nici nu imi place niciun miros. Aseara mai aveam o obsesie, ca ii miros Evei picioarele. Am spalat-o bine cu apa calda si sapun, da' pana nu am dat-o cu spray de picioare, nu m-am lasat.In fine, ma dor si sanii, dorm de sparg. Azi am facut alt test si tot negativ a iesit. Acum am alt motiv de stres: ce poate fi care sa genereze simptome asemanatoare sarcinii?Maine merg la gineco si lamuresc problema, dar pana atunci nu pot sa nu ma framant...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
hai ca am mai lasat cateva pagini in urma poate apuc sa le citesc printre picaturi.
of, vad ca sunt cam multi bolnavi pe aici
Ilinca - se putea sa nu gasesti tu partea buna in toata povestea asta? felicitari pt talia de viespe![]()
ana-maria - paaai...hormoni. daca ai un laborator de analize mai performant prin zona poti cere un betahcg si atunci chiar ca o sa stii sigur. la gineco tare imi e ca tot nu are ce sa vada. chiar daca e sarcina, la vasrta asta...cam greu. depinde si de ecograf. atat de devreme singura analiza 100% sigura este aceasta dozare de betahcg
+
anamariame spune:
In a 6-a zi de intarziere, adica a 5-a saptamana de sarcina, nu iese nimic la eco intravaginal?Ana-Maria, mami de
Ilinca_M. spune:
Bianca, deci sa inteleg ca acum sunt clean, depurificata? Pai sa ma mentin atunci!![]()
Anamariame, cum mai sa dai labutzele fetei cu spray de picioare?! Imi vine sa fac pe mine de ras!!:))) In alta ordine de idei, e o senzatie horror aia cu "2 cai deodata", prima data cand am patit-o am fost shocata, nu-mi venea sa cred ca se poate asa ceva:))) A doua oara cand te ia deja te simti experta in gestionarea situatiei:))
Dar pana la urma cate zile intarziere ai? Fa-ti ce zice Aris, io am tot auzit de testare de-aia aici pe forum, cica e cea mai sigura!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
aris26 spune:
pai a facut antibiograma si a iesit un microbsensibil la augmentin sau cum? cu ce sa nu te joci? cred ca trebuie toar sa fi atenta sa nu stea cu muci in nas sa faca vreo otita...altfel eu nu as baga antibiotic. bine eu sunt complet impotriva antibioticelor fara antibiograma(poate doar in cazuri extreme, gen enterocolite la bebelusi mici cu risc f mare de deshidratare rapida...bla bla bla
)
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Join theclub.... Noi prestam muci galbeni la o nara, si oleaca de raguseala...la ORL am mers si a zis ca e ok deocamdata, dar avind in vedere antecedentele, mi-a trintit Augmentin...si m-a privit fioros zcindu-mi sa nu ma joc, sa i-l dau ! Si acu...nu imi vine sa ma joc, da nici impacata nu sint... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
+
Ilinca_M. spune:
6 zile?! Io zic ca esti bortzana! Ai facut un test si azi?
Edit: acum am vazut ca ai facut test si azi. Hmmm, ciudat...La eco de 5 saptamani cred ca s-ar vedea macar sacul, desi embrionul posibil sa nu se vada...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bianca, deci sa inteleg ca acum sunt clean, depurificata? Pai sa ma mentin atunci! |
anamariame spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. 6 zile?! Io zic ca esti bortzana! Ai facut un test si azi?Edit: acum am vazut ca ai facut test si azi. Hmmm, ciudat...La eco de 5 saptamani cred ca s-ar vedea macar sacul, desi embrionul posibil sa nu se vada...I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
aris26 spune:
ana-maria - asa teoretic ar trebui sa se vada sacul, sau macar uterul marit, pregatit pentru sarcina, dar dat fiind ca nu iese in urina banuiesc o ovulatie un pic mai tarzie si poate asta sa fie motivul pentru care v-ati si "pacalit"/"accidentat"![]()
+
anamariame spune:
| citat din mesajul lui aris26 ana-maria - asa teoretic ar trebui sa se vada sacul, sau macar uterul marit, pregatit pentru sarcina, dar dat fiind ca nu iese in urina banuiesc o ovulatie un pic mai tarzie si poate asta sa fie motivul pentru care v-ati si "pacalit"/"accidentat" +![]() |