Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, chato, singurul lucru pe care am simtit ca l-as suporta a fost pepsi (ca io prefer pepsi nu cocola) si chiar daca evident l-am dat la ratze aseara, parca totusi m-am simtit mai bine dupa el!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca si lui Pisi i-a fost tare rau ieri, cam aceleasi simptome (intru la banuieli ), s-a mai pus pe picioare cat de cat cu Imodium, vezi si tu daca e ok la alaptare, cred ca merge din cate am citit eu pe prospect

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
incerc sa prind din urma ce ati mai scris.
eu sunt efectiv capie. am avut o noapte f nashpa cu asta mic, a adormit in amsina s-a trezit din greseala cand l-a pus ta-su in pat, ia fugit somul, a incepu sa caraie, a tot incercat sa adoarma, nu ii mergea, se enerva, eu pe langa el si mai si, la 2 si ceva s-a dat jos din pat m-am trezit ca era deja pe scara si cica se duce jos sa se joace, la 4 s-a trezit ca sa ii aduc apa si intre trezirile astea dormea plangand si agitandu-se groaznic;pe la 6 cred ca a adormit profund si l-am trezit la 9 sa il duc la gradi ca nu aveam chef sa il dau si mai rau peste cap. nu am mai patit asa ceva....de nu mai stiu cand. ooof
acum ma ustura ochii de somn. poate pe la 2 reusesc sa fug sa ma culc 2 ore ca altfel nu stiu cum rezist

+

Mergi la inceput

Tufete, stiti care e partea buna dupa ziua de ieri? Cred ca e pentru prima data in muuulte luni de zile cand...n-am burta! Am o burta scobita ca de ogar! Ar trebui sa-mi fac repede un set de poze, ca nu mai vad eu minunea asta repede, nu?:)))
Eu am 2 banuieli: alaltaieri seara am mancat ceva ce mananc de 2 ori pe an: cartofi pai. Plus salata de castraveti cu ceapa. Ori s-a revoltat organizmu' la cartofii pai, ori castravetii aia or fi fost stropiti cu ceva (desi a mancat si huzband, dar eu mai mult). Sau, a doua banuiala, in ultimele 2 zile anterioare am tot mancat lapte cu cereale si se stie cat imi place mie laptele
De Sophiphi ce sa zic: azi-noapte de la 2 la 5 m-a supt continuu, am crezut ca innebunesc!! De cate ori credeam ca gata, a lasat tzitzanu' si vroiam si io sa-mi asez ciolanele mai comod- jao, iar ma inhatza!! 3 ore, tufete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Nici eu nu vreau la serviciu. Vreau acasa ca Vladimir a mancat inghetata si e ragusit. Sta acasa cu Robert. Sper sa se inteleaga pentru ca a fost foarte suparat cand am plecat.

Join theclub....
Noi prestam muci galbeni la o nara, si oleaca de raguseala...la ORL am mers si a zis ca e ok deocamdata, dar avind in vedere antecedentele, mi-a trintit Augmentin...si m-a privit fioros zcindu-mi sa nu ma joc, sa i-l dau !
Si acu...nu imi vine sa ma joc, da nici impacata nu sint...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca-Sanatate multa!
Cam asa ceva am patit eu cand am mnacat o felie de tort dupa 6 luni fara lapte si gluten. Am crezut ca-mi pleaca stomacul in toate sensurile. Apoi n-am mai avut reactii de genul asta.

La tine poate e si o reactie a organismului la stresul ultimei perioade.Pur si simplu, undeva a cedat...

Valdimir-Sanatate!
Bianca- Curaj pana diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va salut, tufete.
Nu poci sa va esplic ce zi am avut ieri, am crezut ca-mi dau duhu'. Nu stiu exact de la ce mi s-a tras dar m-am trezit cu o stare de raaaau...am mancat totusi o banana si un pic de pepene rosu ca am zis ca mi-a trece starea...Ei pe la 11 m-a apucat, cum sa sugerez eu cat ma gratios...o explozie pe la ambele capete in acelasi timp, stateam pe buda cu ligheanul pe genunchi si desi am luat smecta am avut cam 8 episoade de-astea superbe si inaltatoare pana pe la 10 seara, cand tot rau mi-era dar macar nu mai dadeam jerbe. Asa slabiciune n-am simtit de mult, nu puteam sta nici in fund, d' apoi in picioare, d'apoi sa umblu prin casa...la un mom dat m-am speriat ca lesin, m-au trecut brusc transpiratiile, m-a luat tremuriciu, abia am putut sa-i spun lui huzband sa-mi aduca apa cu zahar.
No, amu cu stomacu'-s ok, da' tot slabita, am mers pana-n bucatarie sa beau apa si-am crezut ca pic si efectiv am obosit!! Cum ma ridic din kur, ametesc, cum fac cativa pasi...obosesc. Ce sa fac?! Mi-e si frica sa pun ceva in gura, daca ma apuca iar, ca ieri?!

Join the club si aici.
Eu ieri seara m-am dus la urgente, oboseala, slabiciune, ameteala,tremurici... mai fac eu caderi de calciu, dar ce am facut ieri (nu stiu ce a fost....) a fost groasa rau...
Si acum ma simt de parca as fi baut pina la 5 dimineata vodka cu bere si as fi fumat 2 pachete de tigari azi-noapte. Nupot sa zic ca ma doare capul, dar am asa, o senzatie de...presiune...abia astept sa trag un pui de somn oleaca/...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Vai, si huzband ma batea la cap, era disperat, ca el cheama salvarea, cheama medicu', ma duce la spital...I-am zis ca io am mai avut vreo 3 episoade de-astea la viatza mea asa ca nu ma speriu cu una cu doua.
Pisigri, si ce ti-au zis la urgentze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

am vorbit cu Robert. Erau pe afara...cica nu ii mai curgeau mucii si nici nu a mai tusit.

intre timp am vorbit si cu doctora si mia zis sa ii dau Humex sau Aerius de gat, picaturi pentru nas (Vibrocil sau Ophtamenzone) si ceva Panadol sau Nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai, si huzband ma batea la cap, era disperat, ca el cheama salvarea, cheama medicu', ma duce la spital...I-am zis ca io am mai avut vreo 3 episoade de-astea la viatza mea asa ca nu ma speriu cu una cu doua.
Pisigri, si ce ti-au zis la urgentze?

Mi-a zis mie cineva ca la o anumita perioada cica se dscarca bila si elimina tot ce nu-i convine. Bine ca ai putut sa versi si sa scoti pe ambele parti.

asta da, cura de slabire. fac haz de necaz, ca stiu cum e. E nasol rau de tot dar eu trec cu stoicism peste situatiile astea ca stiu ca o sa am abdomenul plat:))

Mergi la inceput