Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***
Raspunsuri - Pagina 10
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui aris26 pai a facut antibiograma si a iesit un microbsensibil la augmentin sau cum? cu ce sa nu te joci? cred ca trebuie toar sa fi atenta sa nu stea cu muci in nas sa faca vreo otita...altfel eu nu as baga antibiotic. bine eu sunt complet impotriva antibioticelor fara antibiograma(poate doar in cazuri extreme, gen enterocolite la bebelusi mici cu risc f mare de deshidratare rapida...bla bla bla )
+![]() |
Ilinca a avut o o otita foarte nasoala. de asta ii zicea doctora sa nu se joace.
aris26 spune:
pt tuse la noi a mers f bine ceaiul de ceapa si nuci. o ceapa cu codita mustati si coaja fiarta pana scade apa la jumatate. langa poti pune si o nuca uscata cu totul, poate un pic strivita. cu miere si lamaie e chiar bun la gust.
+
aris26 spune:
hahhaha ai vrea tu..sau nu.
nu neaparat. poate doar sa insemne ca de fapt nu ai 6 zile de intarziere ci doar vreo 2-3 si din cauza asta sa nu iasa testul. asta de sange iese si la o zi dupa implantare. cu acest test se verifica daca a prins sau nu cu mult inainte sa se vada ceva la eco
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
adica false alarm, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
iuca spune:
Buna fetelor,
In prima faza BHCG iti spune daca esti insarcinata. Valoarea lui trebuie sa se dubleze in 48 ore, daca sarcina e in evolutie.
Eu am facut acest test la 14 zile de la ovulatie a iesit 109 si apoi la 16 zile era 256.
Tot atunci am fost si la eco, dar nu se vedea.
anamariame spune:
Ah, aris, de-ai sti cat de mult nu as vrea. Chiar imi doresc bb. Am trait tot weekendul cu senzatia ca sunt insarcinata, iar mai devreme am plans la tv ca era botezul copilului nu-stiu-cui...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
O sa incerc maine sa fac si BHCG-ul sa fiu sigura de rezultat macar.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Iuca, mai povesteste-ne, te rog, de gemanuti. Ce perle mai scot...imi aduc aminte cu atata drag cum ii adormeai tu dand cu aspiratorul in camera...Ana-Maria, mami de
inapreda spune:
Mie mi-a spus medicul ca sint insarcinata in urma unei eco intravaginale in saptamina a 5-a de sarcina; dar mie si testul imi iesise pozitiv.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Iuca, mai povesteste-ne, te rog, de gemanuti. Ce perle mai scot...imi aduc aminte cu atata drag cum ii adormeai tu dand cu aspiratorul in camera... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Vladimir, Ilinca, Pisigri, sanatate.
Chato, Novus, Pisigri, sa va treaca / cheful de chiul daca nicicum nu puteti chiuli ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
iuca spune:
Da, asa e, ce vremuri...
Sunt multe perlute... ieri ma plimbam cu telecomanda printre canalele de desene si la unul dintre ele Bogdan a spus ca sunt "ute" (a se citi urate).
Are un trenulet Thomas care are baterie si se plimba prin camera. E foarte incantat. El e "mamas".
Bianca e o paracioasa, orice ii face Bogdan vine la mine si spune ca "Dadau" (a se citi Bogdan) nu stiu ce a facut.
Spun a cui sunt divese lucruri "a tati", "a mami", "a babi", "a bodi".
Bogdan spune ca il cheama Bodi, Bianca ii spune Dadau.
Bia spune ca o chema Abi , Bogdan in spune tot Abi.
Ochelarii si pantalonii sunt "cacaii"
Ciocolata e "cacac" (kinder pinguin le-am dat)
Bogdan se crede catel, merge in 4 labute prin casa, latra si musca. De ieri a inceput si Bia, numai ca ea merge in 4 labute cu fundul in sus ![]()
Leaga maxim 3 cuvinte. Sunt multe perlute, va mai spun cum imi vin in minte.