Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aham..vezi daca trag chiulul perioade lungi. habar nu am avut

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pai a facut antibiograma si a iesit un microbsensibil la augmentin sau cum? cu ce sa nu te joci? cred ca trebuie toar sa fi atenta sa nu stea cu muci in nas sa faca vreo otita...altfel eu nu as baga antibiotic. bine eu sunt complet impotriva antibioticelor fara antibiograma(poate doar in cazuri extreme, gen enterocolite la bebelusi mici cu risc f mare de deshidratare rapida...bla bla bla
)
Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

Nici eu nu vreau la serviciu. Vreau acasa ca Vladimir a mancat inghetata si e ragusit. Sta acasa cu Robert. Sper sa se inteleaga pentru ca a fost foarte suparat cand am plecat.

Join theclub....
Noi prestam muci galbeni la o nara, si oleaca de raguseala...la ORL am mers si a zis ca e ok deocamdata, dar avind in vedere antecedentele, mi-a trintit Augmentin...si m-a privit fioros zcindu-mi sa nu ma joc, sa i-l dau !
Si acu...nu imi vine sa ma joc, da nici impacata nu sint...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

+

Ilinca a avut o o otita foarte nasoala. de asta ii zicea doctora sa nu se joace.

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pe mine m-a sunat Eva mai devreme sa imi spuna sa ii cumpar ciocolata (pana acum era "cuciulata", azi a zis prima data corect ciocolata). Iar dimineata m-a intrebat:"Mami, pot sa te dau eu cu mascala?" (eu ma machiam)Ieri m-a intrebat: -Mami, ce culoare are masina mea?-Rosie!-Ca focul? Nu stiu de unde a auzit ea comparatia asta, dar masina noastra este grena.Sunt bestiali la varsta asta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am pus niste poze cu copii aici de acum doua saptamani cand am fost la Gura Humorului

Dar ce bine vorbeste Eva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

of, ba stiu f bine. eu sunt optimista pt ca stiu ca eu m-am simtit gravida, pur si simplu am stiut ca sunt. desi nu pot sa zic ca am avut semne clare ca tine ci mai mult o senzatie...ca e ceva acolo.
vezi ca beta o poti face in orice moment al zilei. mai bine mergi chiar azi daca gasesti deschis laboratorul ca maine sa ai rezultatul

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ah, aris, de-ai sti cat de mult nu as vrea. Chiar imi doresc bb. Am trait tot weekendul cu senzatia ca sunt insarcinata, iar mai devreme am plans la tv ca era botezul copilului nu-stiu-cui...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

N-am vrut sa las impresia ca nu am o relatie ok. Nu mai retin cum m-am exprimat cind am formulat tema de week-end, mi-e lene sa caut in spate.

Da, Bianca, stiu ca noi iesim mult, nu numai comparativ cu altii. Pur si simplu, parca nu se poate altfel Seara cu fetele o astept de cum se termina; adica, daca azi merg la canasta, de pe drum, ma gindesc deja cu jale ca mai tre' sa treaca o saptamina ca sa pot iesi din nou; nu-i vorba de canasta in sine ci de faptul ca e seara MEA, in care nu eu il culc pe Ian si pot face ce vreau, Vorba vine ca fac ce vreau ca, de multe ori, as prefera sa ramin acasa si sa beau vin intr-o cada plina de spume; sau sa ma uit la film, sau, pur si simplu, sa butonez, aiurea, telecomanda; dar asta e exclus; pina mai creste Ian Vinerea cam iesim saptaminal la restaurant cu prietenii si, daca nu-i party, de cele mai multe ori si simbata; cred ca sintem privilegiati pentru simplul fapt ca ne permite "contextul" sa iesim: gashca are o medie de virsta "sub 30", o parte nu sint casatoriti, iar cei casatoriti sint casatoriti de 1 an; in afara de un cuplu, restul nu au copii; gashca "veche", aia de sint de-o virsta cu noi, casatoriti si cu copii mai mici sau mai mari, nu iesee decit la "evenimente": nunti, botezuri, 'mormintari.

Noi am avut neintelegeri dupa ce l-am avut pe Ian pentru ca luptam fiecare pentru "cucerirea teritoriului"; eram obisnuiti sa iesim zilnic si bebele ne cam incurca planurile. Acum e ok din punctul asta de vedere. Dupa 18.30, cind termina Jambo, iesim ZILNIC -inclusiv in serile mele de canasta sau in serile lui Jambo de tenis- La inceput mergem la piata dupa fructe/facem cumparaturi, apoi mergem, dupa chef: in parc, pe stadion, pe pietonal, la fintina arteziana, pe terasa sau la un spatiu de joaca. Dimineata il scot tot zilnic pe Ian intr-unul din locurile enumerate mai sus sau in parcare la Plus Cum lui Ian ii place apa, nu-i o problema sa iesim chiar daca ploua

Baiuri de la bani, avem si noi ca toata lumea; ce nu-i ca la altii e faptul ca noi nu ne certam de fel; nu ridicam tonul; nu cred ca-i ok asa dar mie nu-mi place sa ma cert; avem discutii pe tema asta si eu imi tot fac planuri despre si cu un nou job din toamna

Nu mi se normal, in schimb, faptul ca nu mai rid ca altadata, ca nu mai sint pusa pe shotii, ca mi-am pierdut spiritul aventurier si, mai grac, CRED CA am devenit cicalitoare si genul de persoana la care "nimicnuiconvine", "vesnicnemultumita" si nu stiu daca e normal sau daca mai e loc de intors. In fine, voiam sa detaliez dar, nu stiu de ce, mi-a pierit chefu'

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Iuca, link-ul dat de tine imi arata niste poze mai vechi, de prin iarna.

Chiar ca Eva vorbeste corect. Ian spunde de toate dar stilceste cuvintele intr-un mare hal. Citeva exemple:
acoia = macaraua
atoaia - stropitoarea
gaden = galben
pache - portocaliu
nache - negru
mai unu - inca unul (asta de la dna Rodica a preluat-o, la fel cu "haidi = haide" )
tache = taxi si steaguri
apa maie = apa mare
a pon - pe pod
etc. etc.

Cei care nu sint de-ai casei nu-l inteleg deloc. Eu inteleg absolut tot ce-mi spune.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai detaliaza, INA.

Nu s-a inteles ca ai avea o relatie "ne-ok". Pana la urma toate ne punem intrebarile astea dar cand e vorba de dat un raspuns sincer si clar parca nu gasim cuvintele necesare si daca raspunsul nu e foarte roz, parc nu ne vine sa spunem adevarul si mai stilizam.

pana la urma cred ca e dupa cum avem dispozitie intr-o zi sau alta.

Mai zi-ne despre job..

Mergi la inceput

E folderul Bucovina, am sa-l sterg pe cel vechi sa il las numai pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hmm, acum imi dau seama ca eu nu am mai facut tema in weekend. Nici nu prea stiu ce as putea spune, in general evit sa descriu relatia mea in locuri publice, da' cum saptamana trecut am intrat in detalii , as putea face o generalizare. Eu cred ca tu nu te simti implinita profesional si de aici si nemultumirile celelalte. Sigur ca e posibil sa ma insel, dar la mine asa se intampla, cand ma framanta ceva, sunt afectate toate planurile. Relatia mea a fost mereu cu suisuri si coborasuri, nu a fost niciodata lina, acum am luat-o pe un trend ascendent, care imi place tare de tot, insa stiu ca va urma si un declin. In general sunt o visatoare, caut perfectiunea, iar asta genereaza diverse probleme, chiar si in cuplu (sau mai ales aici). Sunt vesnic nemultumita, ca si tine, ba ca nu sunt suficient iubita / ajutata in treburile casnice sau in cresterea Evei. am momente cand toate neajunsurile astea nu mi se par foarte grave si alte clipe cand parca e sfarsitul lumii. Cred ca mai tare te-am zapacit, ce vreau sa spun e ca intr-un fel te inteleg. Si cred ca e firesc sa cautam mereu ceva mai bun. Flacara aceea arzatoare nu am simtit-o de o vesnicie, dar nici nu mi-e dor de ea. Am intrat intr-o alta etapa, mai intai cu casatoria, apoi cu Eva. Ma simt implinita si multumita si sunt intr-un moment al vietii mele in care nu caut sa reaprind nimic. Mi-e bine asa. Buuun, si daca acum va spun ca aseara am visat ca eram indragostita si ca m-am trezit in al noualea cer, cu senzatia aceea de bine greu de descris, demontez tot ce am spus mai sus, nu?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

poze Bucovina

Mergi la inceput