Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Am un somn in mine, s-a trezit pitica la 6:30 si misuna de zor, face numai traznai. Incerc sa mai scriu cand face nani ca acum nu-i posibil .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Momentan Sofia face ordine in cosul cu haine , toata casa e cu curul in sus, dulapuri/ sertare deschise si scos tot ce este interesant.

Nana : ma bucur ca ai scapat de stress .
Sorana : am citit cu placere despre excursia voastra, mai urmeaza sa ma delectez cu pozele cand voi avea timp .
Bubu : eu cred ca soacra-ta e ofticata ca nu ati luat-o cu voi la mare . Trebuie neaparat sa aveti o discutie ca asa nu prea merge. Noi nu am avut-o inca ca nu a dat nas in nas cu mine, cred ca ii e frica ... oricum eu astept cu nerabdare momentul.

Revin .... ataca pitica calculatorul ... nu suporta cand atentia mea e indreptata in alta parte !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Neata!
Nico, ceaiul meu unde e?
Aly, multumesc de urari.
Eu m-am trezit cu o durere in gat si cu foamea in stomac.
Sorana, cine/ce e Mitzu-chitzu?
Nana, ce mai face sotul? au trecut bubele?

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Dau si un ceai cu miere si lamaie pt tine!

Eu acu' satisfac foamea!

Mergi la inceput

Pe fuga bine-nteles :

Aly : nasol cu enterocolita, bine ca a fost o forma usoara !
Mirela : bine ai venit !

Am gatit vinete umplute la cuptor, sunt curioasa cum or iesi .
Sofia doarme dar nu foarte linistit, ma astept dintr-un moment in altul sa de trezeasca.
Astazi a facut numai traznai; in general, este un copil cuminte dar cand este obosita imi scoate peri albi ! Dar le iertam pe toate , ca mai nou ma striga "mami" si ma topesc toata , ii place mai mult mami decat "mama" cum ma striga pana acum . Facem progrese la capitolul vorbire, legam 2-3 cuvinte gen : "al meu, da-mi " .... posesiva cum e nici nu ma mir ca toata ziua este cu fraza de mai sus in gura . Face diverse asocieri ca te si miri, dar cea mai tare faza a fost in weekend cand eram prin oras noi doua si parintii mei. Ei s-au dus la piata, noi am ramas in parcul de langa piata ca nu am vrut sa ne incurcam ; la un moment dat vede un iepuras rosu intr-un magazin, intra si incepe sa traga de el. Ii explic ca nu am bani la mine, dar vine bunica si il cumpara ea. Cred ca am stat in magazin vreo 10 minute ca nu mai vroia sa plece de acolo. Intr-un final, s-a plictisit, iesim si isi gaseste de joaca langa o fantana arteziana. In 5 minute sosesc si ai mei parinti, la care ea se duce glont la bunica-sa, o ia de mana si o duce in magazin si incepe sa turuie ceva aratandu-i iepurasul ... a fost mortala dar si-a atins scopul, a primit iepurasul mult dorit .

Ma duc sa arunc un ochi pe FB !

Va doresc weekend placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare,

[b]Mirela[b], bine ai venit !!!

[b]Sorana[b], ce frumos povestesti tu acolo despre calatorii...eheeee

[b]Nana[b], bine ca ai gasit doar o liniuta de data aceasta...

Despre noi....tocmai ne-am intors din "concediu". ceea ce se vroia a fi o saptamana de relaxare, a fost un dezastru....Am plecat noi 4, fara bunici, la munte, la Bran, in complexul acela cu facilitati pt copii...Bun...am ajuns joi, vineri, Tudor cu febra, am dat Panadol cu Nurofen, sa scada nici vorba, am pus supozitor, abia, abia. Dupa ce se ducea efectul , gata, ardea tot, evident nu manca asa ca sambata eram la Urgente in Brasov. Diagnosticul: amigdalita acuta pultacee, nu am scapat fara antibiotic. Dupa o zi de antibiotic a inceput sa isi mai revina, sa mai manance cate ceva. De mare, mare ajutor mi-au fost niste banale sticksuri, pe care i le dadeam fie sa isi faca de lucru cat eram noi la masa, fie sa manance si el ceva. Buun, de Tudor semne de insanatosire, incepe Matei, cu febra, cu stari de somnolenta, frisoane. Doar ca Matei putea sa imi spuna ce il doare, adica gatul....Am dat iar cu antitermice, ii scadea iar il lua...asa ca am venit val, vartej acasa, direct la medicul pediatru. Nu a scapat nici Matei fara antibiotic, desi eu chiar credeam ca nu e nevoie, dar pediatra a zis ca gatul e chiar urat si e cazul sa intervina cu antibiotic. Asta e...acum suntem acasa, mai obositi decat atunci cand am plecat.....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Pentru mamicile care pleaca in concediu, din lista mea de bagaje, au facut parte (pentru 2 copii, o saptamana):
- hainute de toate felurile, subtiri, groase, geci, hanorace
- patut cu saltea, asternuturi pentru Tudor, caruciorul
- jucarii pentru drum, pentru stat in camera, pentru nisip, colace pt piscina
- medicamente(Panadol, Nurofen, Novoclamin, spray Tantum Verde, pansamente sterile, Biotics, Humana Electrolyt, Enterocol, paracetamol, crema cu Arnica, termometru)
- cana pt fiert apa, lapte, biberoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Ceai, cafea, capucino, avem de toate. si fursecuri langa

va pup, weekend frumos.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Multumim de cafea , asta am ales
Marilena imi pare tare rau ca nu ati avut noroc de un concediu reusit multa sanatate copiilor
Care e complexul din Bran la care ati mers ?
Noi mergeam de obicei in Cheile Gradistei, inainte sa avem copiii.

Mergi la inceput

Bubu,
complexul este Club Vila Bran, mie mi s-a parut ideal, nu e foarte departe de Bucuresti, este destul de intins, curat, aer respirabil, multa verdeata, animatori pt copii, piscine, sala de fitnes (pentru cine are timp....), tiroliana, cateva animalute, locuri de joaca pt copii, afara si in interior. Acum, ce sa spun...e drept ca e mai potrivit pentru copii un pic mai marisori,adica peste 3 ani, dar nici Tudor nu s-a plictisit...Vezi ca au si site si gasesti acolo mai multe info.

Weekend placut tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirelaantoan

Buna, fetelor!

Sunt noua printre voi si ma bucur sa invat din experientele voastre. Mi-as dori foarte mult sa ma primiti in grupul vostru si sa incepem o lunga prietenie.

Mama de Alexandru Stefan (25.06.2010)
Bine au venit Mirela!Spune-ne mai multe despre voi!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput