Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Cafelutza si ceiutul e gata!
Pt Sorana si alte fete cate un capucino! Sper sa fi retinut bine!

Sorana-sa vad daca te dibuiesc pe FB. Cat ati stat? v-ati organizat-o voi sau prin agentie? Din ce spui, asta da vacanta. Nu ati dat de "bastinosi" prin jungla?

Eu am adus pasaportul lui fi-miu la birou sa se amuze lumea de moaca lui cea suparata... tare ofticat era ca nu a putut sa-i jumuleasca trepiedul lui nene ala... La plecare era cu mana intinsa ca macar apartul foto sa-l "aranjeze"...

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte
E valabil pt luna lui august

http://www.adevarulshop.ro/oferte-speciale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare !

Raportez o liniuta ! Si semne de menstruatie.

Ruxi, Adelina ar cam trebui sa erupa azi, maine. Oricum, perioada de aparitie a eruptiei este destul de generoasa, intre 10 si 21 de zile (eu am erupt la 3 saptamani de la contact). Avem storno, ca am cumparat biletele din februarie, insa speram sa nu fie nevoie sa o folosim. Daca-i ok pana luni, plecam; daca erupe pe-acolo suntem 4 adulti (eu, Florin, mama si sora-mea) care sa facem cu schimbul sa o ingrijim, Doamne da sa nu fie cazul!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Felicitari Nana pentru liniuta. Cred ca o asteptai cu inima mica-mica

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaantoan spune:

Buna, fetelor!

Sunt noua printre voi si ma bucur sa invat din experientele voastre. Mi-as dori foarte mult sa ma primiti in grupul vostru si sa incepem o lunga prietenie.

Mama de Alexandru Stefan (25.06.2010)

Mergi la inceput

Bine ai venit Mirela!
Am fost si eu azi sa-i iau pasaportul d-soarei. Are o moaca asa serioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetelor!

Raspund si eu prezent azi, la voi!

Multumim Nico de cappuccino, aici insa nu am decat cafea la ibric, dar buna si asta, abia astept sa ajung insa acasa, la cappuccino al meu
Ca sa-ti raspund la ce ma intrebai, ne-am organizat singuri excursia, ca pe toate celelalte, de fapt, mai cu rezervari, mai fara rezervari si orientare la fata locului, ne-am descurcat ff bine, chiar ne gandeam sa facem o agentie de turism in care o mare parte s-o dedicam celor ce vor sa calatoreasca pe cont propriu, deci nu in grup organizat, care vor locuri dintr-astea, mai exotice, si carora sa le organizam excursii personalizate, in functie de ce isi doresc. E o idee, nu stiu daca am avea doritori, vedem..
De stat am stat 3 saptamani si ceva, plus drumul, aproape 4 saptamani cu totul. Bastinasi nu am intalnit, cica nu mai sunt asa multe triburi prin Amazon, greu s al eintalnesti, daca nu mergi special pt asta, am intalnit in schimb milioane de tantari, un paiajen din ala mare mare, cativa caimani carora le sclipeau ochii noaptea, pe malul apei
Ah, m-ai dibuit sigur pe FB

Nana, ma bucur ca nu e bebe acum, si sper ca Ade sa scape de varicela, la fel si tu, tinem pumnii sa ajungeti la mare si sa va bucurati de vacanta!

Nu mai stiu ce voiam sa zic, fug sa ma pregatesc un pic ca se scoala copiii si tre sa plecam la Mitzu-Chitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Salutare adunare,

Maribell felicitari pentru bebita nr 2 si imi pare rau ca au aparut probleme de sanatate.Insanatosire grabnica ca sa te poti intoarce cat mai repede acasa langa comorile tale

Nana ma bucur ca ti-ai luat o piatra de pe inima.Tinem pumni sa vina bebe cand va doriti

Catalina felicitari pentru bebe nr 2.O sarcina usoara iti doresc!

Sorana sa va fie de bine concediul in Brazilia.Am admirat poze,superb!!!

Noi ne-am intors pe meleaguri austriece dupa 3 saptamani de stat in Romania.A fost frumos ,exceptand o indigestie care m-a tinut vreo 5 zile de am ajuns si la urgente.Groaznic,am oroare de spitalele infecte din Romania.Multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar o indigestie si nu a necesitat internare sau mai stiu ce.Elizei i-a trebuit cam o saptamana sa se acomodeze cu bunici,cu casa era numai dupa mine ca un scai.Ce m-a impresionat a fost ca la intoarcere,de cum am intrat in apartament era asa de vesela; credeam ca a uitat de acasa dar de pare ca m-am inselat.

Mergi la inceput

Netza !
cafelutza-i gata!
Mirela- bine ai venit! Mai povesteste-ne una alta despre tine si copil!
nana- ma bucur ca ai scapat de gandurile negre! Distractie placuta la mare!

Ma duc sa verific mailul!

Mergi la inceput

Neata!
Nico, ceaiul meu unde e?
Aly, multumesc de urari.
Eu m-am trezit cu o durere in gat si cu foamea in stomac.
Sorana, cine/ce e Mitzu-chitzu?
Nana, ce mai face sotul? au trecut bubele?

Mergi la inceput