Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Helooo !

Ieri ne-am repatriat definitiv, nu am avut net, nici nu am vrut , am zis macar in concediu sa las laptop-ul.
Crema noastra de julituri este Cicabio (Bioderma) , pe noi ne ajuta caci grabeste cicatrizarea.
Ma intrebai Corina cum ne-am descurcat la mare si imi vine sa fac asa ... a fost greu dar f frumos, copiilor le-a priit de minune, nu puteam sa ii mai duc de pe plaja, dupa ce ne intorceam in camera erau asa de obositi ca dormeau cate 3-4 ore.
Pe plaja a fost cel mai greu ca trebuia sa alergam fiecare dupa cate un copil si Alexandru nu ma lasa sa il tin de mana si te miri unde vroia sa mearga, dar dupa o ora de fuga era gata de el.
Pe avion a fost OK, am scapat fara sa vomeze deloc, am avut mare noroc chiar am crezut ca poate nu are totusi rau de miscare, dar acum cand am mers la ai mei a vomat si la dus si la intors pe masina, deci o sa mai mergem in concediu doar cu avionul se pare ca cu masina nu ii place
Cel mai nasol e ca eu nu incap intre cele 2 scaune in spate intre ei, ca altfel as sta si eu ca si prietena mea cu galeata langa el ca deja ne-am saturt si eu si sotul de demontat si montat husele si bretelele de la scaunul auto si spalat dupa fiecare drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Deci eu ca adult trebuie sa ma spovedesc inainte de impartasanie.... BIG PROBLEM.... nu vine inspiratia la mine pt asa ceva, nu se indoaie genunchii bre, sa ma spovedesc, eu prefer calea directa, fara intermediari...

nu am facut-o decat inainte sa ma casatoresc, dar greu, greu..

Mamica unui buburuz
Same here!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sa va fie de bine concediul Bubu!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Sa va fie de bine concediul Bubu!

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Rocsy, multumesc de raspuns !

Ruxi, tare ma bucur ca ati avut parte de un concediu fain , chiar daca nu a fost "de odihna"

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
cafelutza e gata!
cris-credeam ca-s singura "ciudata"
bubu- ma bucur ca ati trecut cu bine peste concediu! Azi iau si eu pasaportul la suparatul meu! Are o poza in pasaport......
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Casierul sinagogii ramasese fara nici un ban cu care sa ajute patura saraca. Nici in cutia de ajutorare a saracilor nu se mai introduse demult vreun banutz.
A doua zi dimineata pe usa sinagogii a aparut,cu majuscule, o instiintare:
"Un barbat casatorit din cartier are legatura cu o femeie necasatorita.
Daca pana maine dimineata nu apare o bancnota de 200$ in cutia saracilor,voi fi nevoit sa-i dezvalui numele."

A doua zi a gasit in cutia saracilor 25 de bancnote de 200$, una de 100$
si un bilet: "Mei , amana pana maine ca sa fac rost de bani !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Cand l-a intrebat nasa pe parinte la botez cand trebuie sa revina ptr impartasit a zambit in coltul gurii si i-a zis ca nu e nevoie curand,ca ce pacate are el?
Dar nu toti ne nastem cu pacatul stramosesc?
Insa ce legatura are impartasitul cu pacatele?

Buna!
Scuze ca raspund asa tarziu, dar Duminica sunt la mama si nu prea am timp sa m intru pe calculator.
Nici eu nu vad legatura intre pacate si impartasit la copii atat de mici..dar pt ei cat si pt noi e bine sa ne impartasim cat mai des.
Si parintele in loc ca "atraga" lumea sa vina la biscerica ii respinge' (n-am gasit cuv potrivit dar intelegi ce vreau sa zic).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutareeee la toata lumea!

Cris, multam ca strigi dupa noi, aici sunt. Sau de fapt, pe drumuri, cum mi-e felul Am venit de pe coclaurii..brazilieni, unde am fost doar eu cu soata, si acum sunt pe coclauri mioritici, cu baietii mici, am zis sa-i scot si pe ei din Bucuresti, macar 2 saptamani, asa ca suntem la munte, la niste prieteni buni.

Nu stiu ce sa zic dupa atata absenta, am fost si eu cu sufletul alaturi de voi, de Ana si de durerea ei imensa, de Maria si de bucuria nasterii Isabellei, am mai reusit sa citesc pe diagonala despre voi, ma bucur pt sarcina Catalinei, si ii spun ca e un lucru minunat si precis se va descurca asa cum trebuie cu 2 pitici, ii tin pumnii Nanei sa fie totul ok, fara varicela si sa poata pleca in vacanta mult asteptata, iar bebe2 sa vina cand vrea, dar sa nu mai intarzie mult totusi

E greu sa fac un rezumat si sa spun despre fiecare, desi mi-as dori, dar nu e timp prea mult..

Va si incerc sa fiu iar prezenta!

Mergi la inceput

Neatza!
Pe o astfel de dimineata merge o cafea strong, cu atat mai mult cu cat o asteptam pe Sorana sa ne mai povesteasca una alta, mai ales de brazilieni....

O zi cat se poate de frumoasa din toate punctele de vedere( mai putin meteorologic)!

Mergi la inceput