Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_09 spune:
Nu vrea nimeni o www.bucataras.ro/uploads/image/BucatarasHaiHui/Atena/DSCN2624.JPG" target="_blank">cafea?
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
R.Cata spune:
Neata!
Eu iau cornuletele.
Voi duceti copii la impartasit? dupa ce a facut un an, eu nu am mai reusit. Cd ajung la altar so vrea preotul sa-i dea impartasania, incepe un plans isteric.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Neata! Eu iau cornuletele. Voi duceti copii la impartasit? dupa ce a facut un an, eu nu am mai reusit. Cd ajung la altar so vrea preotul sa-i dea impartasania, incepe un plans isteric. www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
Cris
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Vreau si eu parintii mei!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Neata! Eu iau cornuletele. Voi duceti copii la impartasit? dupa ce a facut un an, eu nu am mai reusit. Cd ajung la altar so vrea preotul sa-i dea impartasania, incepe un plans isteric. www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
Buna!
Da! Ieri le-am impartasit pe fete.
Tb mers macar de doua ori/luna cu ei, sa se obisnuiasca.
A reusit parintele sa-l imparataseasca?
Sper cu timpul sa nu mai planga si sa primeasca Sfanta Impartasanie.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna! Da! Ieri le-am impartasit pe fete. Tb mers macar de doua ori/luna cu ei, sa se obisnuiasca. A reusit parintele sa-l imparataseasca? Sper cu timpul sa nu mai planga si sa primeasca Sfanta Impartasanie. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA! ![]() |
Dar nu toti ne nastem cu pacatul stramosesc?
Insa ce legatura are impartasitul cu pacatele?

Cris
cris_09 spune:
De Maribell nu mai stie nimeni nimic?
Sau Soranaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Cris
NicoletaB spune:
Neatza!
cafelutza e gata!
nana- cum mai stati cu sanatatea?
cata- copilul il impartasesc de craciun si paste.
Apropos imi spune si mie careva care este rolul impartasaniei?
O zi frumoasa!
n_a_n_a spune:
Salutare
!
Nico, multam de cafea! Perfuzabila, ai
?
Noi suntem in asteptare, timpul trece cu chinuitor de greu... Am luat toate masurile omeneste posibil, insa ramane de vazut ce si cum va fi. Florin cu bubele lui e in carantina de miercuri a ma-sa, si dupa ce am discutat cu trei infectionisti si doi pediatrii de la Arad si Cluj am vaccinat-o pe Adelina, macar sa faca o forma usoara, ca ea saracuta nu stie sa nu se scarpine si sa nu ramana cu cicatrici care sa o complexeze mai tarziu, fetita fiind. Eu am anticorpi de varicela, sa vedem daca protectia e totala sau partiala; la fel, daca fac varicela, o sa fac o forma foarte usoara. Dupa ce-am discutat cu medicii singura concluzie e ca Florin n-a facut varicela in viata lui, cine stie ce-si aduce aminte soacra-mea; de fapt, el a crescut pana la sapte ani la tara, la bunici, asa ca... Despre vaccin: virusurile din el nu sunt viabile, ele sunt distruse usor de sistemul imunitar, nu raman pitite prin organism; ce raman sunt anticorpii specifici.
Unul dintre infectionisti (de la sectia de pediatrie) mi-a recomandat ca prin octombrie sa-i dau Adelinei un flacon de www.naturashop.ro/first-defense-p-1772.html" target="_blank"> First Defense . Voi ati auzit de siropul asta?
despre www.sfaturiortodoxe.ro/invatatura-crestina-ortodoxa/catehism-invatatura-credinta-crestina-ortodoxa-taina-sfintei-impartasanii.htm" target="_blank">impartasanie
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
NicoletaB spune:
Deci eu ca adult trebuie sa ma spovedesc inainte de impartasanie.... BIG PROBLEM.... nu vine inspiratia la mine pt asa ceva, nu se indoaie genunchii bre, sa ma spovedesc, eu prefer calea directa, fara intermediari...
nu am facut-o decat inainte sa ma casatoresc, dar greu, greu..
r_ocsy spune:
Buna !
Nana : nu am auzit de siropul respectiv. eu una nu l-as da , nu stiu de ce nu imi miroase bine ... poate din cauza ca l-au facut americanii si la indicatii sunt peste o mie si una de boli ... ce naiba, o fi vreun sirop minune, il bem cu totii si nu ne mai imbolnavim deloc, ne conservam
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."