Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Denisa, felicitari pentru "2 zile fara suzi"! Nu i-ai mai dat-o, pur si simplu, sau i-ai taiat-o? Chiar dupa amiaza, mergem la stoma cu Ian pentru ca mi se pare ca are maxilarul putin prea in fata si vreau sa vad daca ar trebui sa-l vada un ortodont. Voi ce stiti: suzeta "la batrinete" poate deforma gura sau dintii?

Se facura 3 zile! Nu i-am taiat-o... fizic, cel putin nu eu... A muscat-o ea si a facut-o in 2 bucati. I-am zis ca s-a stricat si le-am ascuns pe celelalte 2 (mai tre sa fie una, dar nu o gasesc si ma tem ca o gaseste ea si mi-o prezinta victorioasa... ) In prima zi a intrebat de ea, a marait un pic, dar am skimbat vorba, surprinzator a adormit fara... ma cam temeam ca o sa fim nevoiti sa i-o dam noaptea, dar nu a fost nevoie. A doua zi, cand m-a intrebat, eu iar am incercat sa skimb vorba si mi-a zis ea ca s-a stricat. Ieri, isi adusese aminte... dar a uitat singura... Sa vedem... sa zic hop?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Oare s-o fi inchis capitolul, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, aveti viteza mareeee

Noi am renuntat de 2 sapt.la suzi, foooarte simplu, s-a asezat in pat si m-a luat de gat fara sa mai arate cu degetul spre locul unde e suzi(nu i-am spus cum o cheama ). A doua zi la fel imbratisati... dupa vre-o 4 zile am plecat intr-o excursie si cum nu voia sa doarma in masina desi era rupt, i-am dar suzi, a luato lejer si a adormit in 5 secunde... deci, cand plec la drum, iarba verde, piscina o folosim cu spor.
E drept, Stefan cerea suzeta numai la somnul de pranz si atunci cand a fost bolnav (nu in casa sau noaptea).
Spor la dezvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gina, Aris, m-am enervat la doua topicuri diferite, din cauza aceleiasi persoane, care m-a mai scos din sarite si cu alte ocazii... Unul dintre subiecte e cu ciinii comunitari, sa-l lasam deoparte, al doilea e asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165777&whichpage=1

Aris, si a mea inventeaza chestii, dar nu a ajuns in faza de povesti...ea e deocamdata cu "te-am pacalit, mami"....Dar cel putin la unele faze recunosc ca are simtul umorului :)))
Dar de ce sa nu incurajezi comportamentul asta? De ce e rau ca fabuleaza?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mai, Pisicogri, pentru un user ca a_a te necajesti tu? Pai merita??? O stiu de multa vreme, "din citite", ce-i drept si-mi pare genul de persoana care oscileaza intre comportamente contradictorii:
1. ori e genul de persoana cu idei putine, da' fixe pe care le ridica la grad de axioma si si le apara pina' n pinzele albe
. ori se pliaza dupa cum bate vintul: zice una, apoi zice ca n-a zis, ca au inteles altii gresit si o da la intors.

Zau, nu merita sa-ti strici ziua; nu te mai obosi, te rog, sa-i dai vreo replica, sa o "destupi" la minte sau sa o "educi" in vreun fel. E o cauza pierduta, las-o-n biata ei.
Nu mai fi suparata, da?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Anamariame, io, sincer, inca...sper Da' asa, mi-e felul. Sper sa fie...bine; sa se intimple lucrurile in asa fel incit sa fiti bucurosi amintrei Sanatate si da, eu as mai repeta testul si miine

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ploua si la noi de rupe...si e chiar frumos targul acela mestesugaresc, insa nu rezisti mult pe afara, te mureaza pan' la piele.

Anamaria, imi pare rau ca nu-i bebe, mai ales ca ti-l doreai. Vorba lui Aris, macar acum s-au cristalizat mai clar dorintele tale.

Imi place mult ca bate-un vant de/cu bebelusi pe aici!

Cami, draga mea, destul de grele alegeri ai de facut, mai ales ca nu ai fost despartita de Iulia pana acum. Nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, cred ca fetele bucurestence sunt mai in cunostinta de cauza. O solutie ar fi fost sa vina Iulia si mama ta cu tine si sa stati in chirie, insa, daca tatal tau e bolnav, clar ca mama ta nu poate sa-l lase singur.

Mergi la inceput

Wow, Aris cita imaginatie are Vitamina!
Nu stiu ce-as face in locul tau dar, la cum ma cunosc, cred ca l-as intreba mai multe, as despica firul in 4 pina m-as lamuri intr-un fel sau altul.
Din cite am citit eu, acum este virsta cind apare ceea ce Piaget numeste "gindirea magica" cind copilul isi creeaza o lume imaginara (mai "populata" sau mai putin "populata", functie de creativitatea fiecaruia).

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Ramona, bravo lui Stefan pentru ca face deja parte din categoria "grea", de "baieti fara suzeta"

Noi am fost aseara la stomatolog si ne-a recomandat sa renuntam la suzeta, aceasta fiind o posibila cauza a faptului ca Ian are o "muscatura de iepuras". Voiam sa incep de azi sa o raresc cu suzi dar, cum diseara ramine cu tata, noi avind "program artistic", am zis ca mai bine o amin pe miine.
Mai e cineva in situatia asta?

Alta problema: Ian are strungareata. Mie imi place si nu m-ar deranja sa o aiba ca si adult. Voi ce parere aveti? E aiurea sa fii "barbat" si sa ai strungareata? Jambo zice ca da

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Si la noi ploua .
A inceput, taman cind am terminat eu ciorba si voiam sa iesim afara. Imbracati fiind deja, am chemat un taxi si am fost la sor' mea. Dar eu vreau afaaaara!!!!!!!!!
Tata i-a promis ieri lui Ian ca-l duce azi cu autobuzul, dar daca ploua....
Ian e super-mega-incintat sa se plimbe cu autobuzul. Tata zice ca nu-i tace gura o clipa, spre deliciul tuturor.
Mi-e ciuda si ca miine voiam sa mergem la piscina.
Week-end-ul viitor am vrea sa mergem la o pensiune undeva, poate la Praid, poate la Alpina Blazna dar daca tot ploua, ploua, ploua...
Si coloc peste pupaza, am o pofta de dulce de mor!!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Tot am vrut sa va intreb si am uitat: ce parere aveti despre afirmatia "laptele si produsele lactate sint cancerigene"?
Stiti ceva despre "ultimele studii" care dovedesc "stiintific" acest lucru?
Astept, va rog, pareri "pro", "contra" argumentate

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Tot am vrut sa va intreb si am uitat: ce parere aveti despre afirmatia "laptele si produsele lactate sint cancerigene"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Io nu am pareri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Io nu am pareri...

Eu ma comport ca si cum nu as fi auzit niciodata ca laptele e cancerigen.
Jambo bea cite o cana de lapte 5 zile pe saptamina.
Eu beau iaurt de baut si maninc mozzarella.
Ian bea lapte praf dar maninca si el iaurturi si mozzarella.
Cu lapte de vaca prepar orez/gris/taitei cu lapte.
Folosesc mult smintina la gatit.

V-am intrebat pentru ca aud/citesc tot mai des ca laptele "nu e bun" si voiam sa vad daca sint singura care "se face ca ploua".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput