Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 23
ramona7575 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Se facura 3 zile! Nu i-am taiat-o... fizic, cel putin nu eu... A muscat-o ea si a facut-o in 2 bucati. I-am zis ca s-a stricat si le-am ascuns pe celelalte 2 (mai tre sa fie una, dar nu o gasesc si ma tem ca o gaseste ea si mi-o prezinta victorioasa... ) In prima zi a intrebat de ea, a marait un pic, dar am skimbat vorba, surprinzator a adormit fara... ma cam temeam ca o sa fim nevoiti sa i-o dam noaptea, dar nu a fost nevoie. A doua zi, cand m-a intrebat, eu iar am incercat sa skimb vorba si mi-a zis ea ca s-a stricat. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Oare s-o fi inchis capitolul, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, aveti viteza mareeee
Noi am renuntat de 2 sapt.la suzi, foooarte simplu, s-a asezat in pat si m-a luat de gat fara sa mai arate cu degetul spre locul unde e suzi(nu i-am spus cum o cheama
E drept, Stefan cerea suzeta numai la somnul de pranz si atunci cand a fost bolnav (nu in casa sau noaptea).
Spor la dezvat

inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Gina, Aris, m-am enervat la doua topicuri diferite, din cauza aceleiasi persoane, care m-a mai scos din sarite si cu alte ocazii... Unul dintre subiecte e cu ciinii comunitari, sa-l lasam deoparte, al doilea e asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165777&whichpage=1 Aris, si a mea inventeaza chestii, dar nu a ajuns in faza de povesti...ea e deocamdata cu "te-am pacalit, mami"....Dar cel putin la unele faze recunosc ca are simtul umorului :))) Dar de ce sa nu incurajezi comportamentul asta? De ce e rau ca fabuleaza? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Mai, Pisicogri, pentru un user ca a_a te necajesti tu? Pai merita??? O stiu de multa vreme, "din citite", ce-i drept si-mi pare genul de persoana care oscileaza intre comportamente contradictorii:
1. ori e genul de persoana cu idei putine, da' fixe pe care le ridica la grad de axioma si si le apara pina' n pinzele albe
. ori se pliaza dupa cum bate vintul: zice una, apoi zice ca n-a zis, ca au inteles altii gresit si o da la intors.
Zau, nu merita sa-ti strici ziua; nu te mai obosi, te rog, sa-i dai vreo replica, sa o "destupi" la minte sau sa o "educi" in vreun fel. E o cauza pierduta, las-o-n biata ei.
Nu mai fi suparata, da?

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Anamariame, io, sincer, inca...sper
Da' asa, mi-e felul. Sper sa fie...bine; sa se intimple lucrurile in asa fel incit sa fiti bucurosi amintrei
Sanatate si da, eu as mai repeta testul si miine ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Ploua si la noi de rupe...si e chiar frumos targul acela mestesugaresc, insa nu rezisti mult pe afara, te mureaza pan' la piele.
Anamaria, imi pare rau ca nu-i bebe, mai ales ca ti-l doreai. Vorba lui Aris, macar acum s-au cristalizat mai clar dorintele tale.
Imi place mult ca bate-un vant de/cu bebelusi pe aici!
Cami, draga mea, destul de grele alegeri ai de facut, mai ales ca nu ai fost despartita de Iulia pana acum. Nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, cred ca fetele bucurestence sunt mai in cunostinta de cauza. O solutie ar fi fost sa vina Iulia si mama ta cu tine si sa stati in chirie, insa, daca tatal tau e bolnav, clar ca mama ta nu poate sa-l lase singur.
inapreda spune:
Wow, Aris cita imaginatie are Vitamina!
Nu stiu ce-as face in locul tau dar, la cum ma cunosc, cred ca l-as intreba mai multe, as despica firul in 4 pina m-as lamuri intr-un fel sau altul.
Din cite am citit eu, acum este virsta cind apare ceea ce Piaget numeste "gindirea magica" cind copilul isi creeaza o lume imaginara (mai "populata" sau mai putin "populata", functie de creativitatea fiecaruia).
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Ramona, bravo lui Stefan pentru ca face deja parte din categoria "grea", de "baieti fara suzeta" 
Noi am fost aseara la stomatolog si ne-a recomandat sa renuntam la suzeta, aceasta fiind o posibila cauza a faptului ca Ian are o "muscatura de iepuras". Voiam sa incep de azi sa o raresc cu suzi dar, cum diseara ramine cu tata, noi avind "program artistic", am zis ca mai bine o amin pe miine.
Mai e cineva in situatia asta?
Alta problema: Ian are strungareata. Mie imi place si nu m-ar deranja sa o aiba ca si adult. Voi ce parere aveti? E aiurea sa fii "barbat" si sa ai strungareata? Jambo zice ca da ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Si la noi ploua
.
A inceput, taman cind am terminat eu ciorba si voiam sa iesim afara.
Imbracati fiind deja, am chemat un taxi si am fost la sor' mea. Dar eu vreau afaaaara!!!!!!!!!
Tata i-a promis ieri lui Ian ca-l duce azi cu autobuzul, dar daca ploua....
Ian e super-mega-incintat sa se plimbe cu autobuzul. Tata zice ca nu-i tace gura o clipa, spre deliciul tuturor.
Mi-e ciuda si ca miine voiam sa mergem la piscina.
Week-end-ul viitor am vrea sa mergem la o pensiune undeva, poate la Praid, poate la Alpina Blazna dar daca tot ploua, ploua, ploua...
Si coloc peste pupaza, am o pofta de dulce de mor!!!!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Tot am vrut sa va intreb si am uitat: ce parere aveti despre afirmatia "laptele si produsele lactate sint cancerigene"?
Stiti ceva despre "ultimele studii" care dovedesc "stiintific" acest lucru?
Astept, va rog, pareri "pro", "contra" argumentate ![]()

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Tot am vrut sa va intreb si am uitat: ce parere aveti despre afirmatia "laptele si produsele lactate sint cancerigene"? Stiti ceva despre "ultimele studii" care dovedesc "stiintific" acest lucru? Astept, va rog, pareri "pro", "contra" argumentate ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Io nu am pareri...
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Io nu am pareri... |

Eu ma comport ca si cum nu as fi auzit niciodata ca laptele e cancerigen.
Jambo bea cite o cana de lapte 5 zile pe saptamina.
Eu beau iaurt de baut si maninc mozzarella.
Ian bea lapte praf dar maninca si el iaurturi si mozzarella.
Cu lapte de vaca prepar orez/gris/taitei cu lapte.
Folosesc mult smintina la gatit.
V-am intrebat pentru ca aud/citesc tot mai des ca laptele "nu e bun" si voiam sa vad daca sint singura care "se face ca ploua".

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani

Nu i-am taiat-o... fizic, cel putin nu eu... A muscat-o ea si a facut-o in 2 bucati. I-am zis ca s-a stricat si le-am ascuns pe celelalte 2 (mai tre sa fie una, dar nu o gasesc si ma tem ca o gaseste ea si mi-o prezinta victorioasa...
) In prima zi a intrebat de ea, a marait un pic, dar am skimbat vorba, surprinzator a adormit fara... ma cam temeam ca o sa fim nevoiti sa i-o dam noaptea, dar nu a fost nevoie. A doua zi, cand m-a intrebat, eu iar am incercat sa skimb vorba si mi-a zis ea ca s-a stricat.
fericita de