Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 22
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Am facut testul. E negativ. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Bine macar ca l-ai facut. Vrem si bis, peste o zi-doua-trei
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Bine macar ca l-ai facut. Vrem si bis, peste o zi-doua-trei CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Oricum trebuie sa il repeti:)
anamariame spune:
Nu mai repet nimic. Imi tremurau mainile ca al examen. Ma duc la gineco saptamana viitoare daca nu se inroseste nimic
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
ana-maria - eu sunt cam dezamagita...mai mult ca sigur si tu esti.
nu zic inca hop pana nu vedem inca ce este de fapt. si oricum ti-am zis care este marele avantaj al acestei povesti. v-ati dat seama si tu si sotul ca de fapt va cam doriti acest bb2. macar cand o sa se intample data viitoare nu va mai macina gandul asta
hai ca o sa fie bine, mai stai o zi doua, daca tot nu vine mai faci un test, daca tot nu iese nimic atunci te duci la eco sa vezi ce e acolo. sa stii ca si eu am facut acum testul la vreo 4 zile de intarziere, desi stiam exact cand am ovulat, am facut un first response care cica e cel mai sensibil si a iesit adoua liniuta f f f vaga...desi nu l-am facut inainte cum zic ei ci dupa. cu aceelashi tip de test lu sora-mea i-a iesit f clar doua liniute cu 2 zile inainte de ziua in care trebuia sa vina
+
anamariame spune:
Eu stiu sigur ca mi-l doresc. Si ca vreau baiat. Care e secretul?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
hahah poate nu a fost sa fie acum, poate a fost doar un semn ca sa va convinga ca trebuie sa mai incercati. eu stiu cum te simti pentru ca am pierdut atunci sarcina aia, pe care nu o doream initial dar de care ne-am bucurat ca doi nebuni pana la urma dar ne era si frica groaznic de ce ne astepta, pana la urma vad ca lucrurile s-au aranjat asa cum trebuie. poate ca atunci chiar ar fi fost un moment prost, poate ca mereu ne-am fi reprosat unul altuia ceva..cine stie, acum am primit vestea mult mai relaxati, convinsi ca ni-l dorim si ca de data asta trebuie sa fie bine.
cu baietii...hmmm...al doilea o sa fie ce trebuie sa fie, ai sa vezi
| citat din mesajul lui anamariame Eu stiu sigur ca mi-l doresc. Si ca vreau baiat. Care e secretul? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
aris26 spune:
e normal sa se simta un pic usurat ca a luat altcineva decia in locul lui dar lasa-l un pic si ai sa vezi cat de mult regreta de fapt
| citat din mesajul lui anamariame Da, sunt dezamagita. Sotul meu nu. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+
aris26 spune:
plec cu niste treaba, oricum vad ca e admosfera de week-end pe aici
daca nu mai apuc ne auzim luni
week-end placut 
+
novus spune:
Anamariame imi pare rau pt dezamagire
; lasa ca data viitoare o sa fie doua liniute si o sa va bucurati la maxim 
Acum am aflat ca in wkd asta la Deva sunt ''Zilele Verii'' si aici ploua de rupe 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)