Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare!stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar nu mi-am luat niciun test. acum incerc sa ma conving sa traversez pana la farmacie, si sa imi iau unul, imi fac curaj, ok? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar nu mi-am luat niciun test. acum incerc sa ma conving sa traversez pana la farmacie, si sa imi iau unul, imi fac curaj, ok?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai, hai ca se face verde. Fugi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doamne Pisigri dar chiar ti-ai pus mintea
eu am vazut o parte dintre aceste mari maxime expuse de panou la gradi. probabil directoarei i s-au parut pertinente, nu i-am dat atentie...ca deh, femeia nu are copii, habar n-are ce vorbeste. in plus urasc din start fazele de genul asta, cand diversi destepti scriu ei chestii inteligente pe care cica le spun copii. sfaturi pentru parinti de la copii lor. ya sure!!! mah ma lashi...a spus vreodata un copil pe lumea asta: mami fi ferma cu mine, sau mami nu imi promite nimic, sau mami...hai ca ma enervez eu acuma.
ca este o metoda si asta sa cresti un copil, ok...sunt zeci de metode...
dar sa minti inca din titlu si sa denumesti intelepciunile ca si cum insusi fiiul meu a spus toate astea...zaaauuu
adaug faza cu unicef-ul si nici nu trec de primul rand cu lectura

pisigri - tu nu ai o siguranta, ca alea de curent, care sa sara si sa intrerupa circuitul inainte sa iti prajeshti nervii?? hahahhah
caaaaalm

+

Mergi la inceput

hai hai, uite te imbraci, iti tragi niste pantaloni pe tine si un tricou, te uiti in oglida si te gandesti oare cat mai port purta blugii astia, inhatzi o Eva mica de mana, va duceti glont la farmacie, iei un test si apoi va luati amandoua ceva bun. haide curaj. ar fi cel mai frumos lucru pe care ai putea sa il oferi Evei, un partener pentru toata viata, la bine si la greu(aici vorbeste una dependenta de sora-sa)
hai sa facem capitol nou cu majorete

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare!
stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar nu mi-am luat niciun test. acum incerc sa ma conving sa traversez pana la farmacie, si sa imi iau unul, imi fac curaj, ok?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

+

Mergi la inceput

ah si un tub de folic. hai mah nu mai amana atata. tu ai zis ca vrei sa faci tot ce e bine pt bebele din burta daca este cazul, asa ca hai. macar cu gandul la acidul folic trebuie sa te grabesti

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Bianca, eu am calculat mai mult 900 ron . Nu am cum sa o iau pe mama cu mine, tatal meu e mai bolnavicios si un panicos nu poate sa il lase singur iau unde voi sta eu ti-am spus e unitate militara si nu accepta copii.
Probabil e asa cum a zis Aris
Chato, pai sa stii ca numai la intalniri imi sta capul ca la cursuri si eseuri nu...
Ina Floric .

Si Iulia mai inventeaza dar eu incerc sa iau totul in gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Bianca, eu am calculat mai mult 900 ron . Nu am cum sa o iau pe mama cu mine, tatal meu e mai bolnavicios si un panicos nu poate sa il lase singur iau unde voi sta eu ti-am spus e unitate militara si nu accepta copii.
Chato, pai sa stii ca numai la intalniri imi sta capul ca la cursuri si eseuri nu...
Ina Floric .

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Wow, 900.
pai atata e o gradinita paticulara in Berceni (ca Sos. Oltenitei e pe acolo, zona Brancoveanu-Piata Sudului).

Mergi la inceput

Am facut testul.E negativ.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Va multumesc pentru incurajari, in special tie, Aris Nu a fost sa fie, ok.Intrebarea e care e motivul intarzierii? Ca nu m-am mai confruntat cu asa ceva niciodata pana acum. Aaaa, ba da, la Eva:))Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Ina Floric .

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Wow, 900.
pai atata e o gradinita paticulara in Berceni (ca Sos. Oltenitei e pe acolo, zona Brancoveanu-Piata Sudului).

Cami, stii ca si noi am fost intr-o situatie similara, a trebuit sa plec pt 3 luni din tara. Am luat sotz, m-am imprumutat de niste bani, am mai economisit si io si am mers toti 3 si a fost super. Poti face o "rotatie": mai vine sotzu', mai vine mama, mai o soacra, cred ca de banii astia ar putea gasi o gazda. Tu e musai sa stai si peste noapte in unitate sau te cazeaza acolo fiindca asa e mai ieftin? Caz in care ai putea sa mai pui tu niste bani si sa cautati o chirie?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput