Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

denisa - felicitari!
se pare ca ati depasit aceasta etapa.

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Cami, asa cum zicea si Bianca la cati bani ai da pe transport plus oboseala acumulata eu zic ca mai bine ai folosi banii pt Iulia si ai lua-o cu tine. Fie platesti gazda singura, fie pt mama ta si copil. Bine, tu stii ma bine cum stau treburile si cu banii si situatia impusa dar sigur vor exista solutii bune pt tine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Deci din inima mi-as dori sa am priceperea de a jongla la limita regulamentului, sa cadorisesc pe cineva cu un cartonas...

Iar m-am enervat de dimineata.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Deci din inima mi-as dori sa am priceperea de a jongla la limita regulamentului, sa cadorisesc pe cineva cu un cartonas...

Iar m-am enervat de dimineata.

Pai nu ne spui mai multe? Cine, nu prea conteaza dar de ce? La ce topic?
Eu citesc si la alte topicuri dar nu intervin niciodata, exact d'aia: sa nu ma enervez! Recunosc, uneori, greu ma abtin sa nu zic vreo doua...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

pisigri - eu nu pricep. ce s-a intamplat?

mai fetelor, ai vostrii fabuleaza? adica spun povesti, chestii acre nu s-au intamplat niciodata dar le povestesc cu atata convingere de parca ele chiar au existat?
ca eu de azi dimineata frec netul. al meu imi baga niste povesti de iti ridica parul maciuca. dupa ce am trecut prin faze gen: copilul asta are inclinatii paranormale, m-am mai linistit acum ca am gasit un articol care ma cam lamureste. oricum se pare cam procedat gresit ca l-am intrebat ce si cum...i-am incurajat comportamentul dar daca va povestesc ce debita.... va ia durerea de cap

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, Aris, m-am enervat la doua topicuri diferite, din cauza aceleiasi persoane, care m-a mai scos din sarite si cu alte ocazii... Unul dintre subiecte e cu ciinii comunitari, sa-l lasam deoparte, al doilea e asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165777&whichpage=1

Aris, si a mea inventeaza chestii, dar nu a ajuns in faza de povesti...ea e deocamdata cu "te-am pacalit, mami"....Dar cel putin la unele faze recunosc ca are simtul umorului :)))
Dar de ce sa nu incurajezi comportamentul asta? De ce e rau ca fabuleaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
mai fetelor, ai vostrii fabuleaza? adica spun povesti, chestii acre nu s-au intamplat niciodata dar le povestesc cu atata convingere de parca ele chiar au existat?
ca eu de azi dimineata frec netul. al meu imi baga niste povesti de iti ridica parul maciuca. dupa ce am trecut prin faze gen: copilul asta are inclinatii paranormale, m-am mai linistit acum ca am gasit un articol care ma cam lamureste. oricum se pare cam procedat gresit ca l-am intrebat ce si cum...i-am incurajat comportamentul dar daca va povestesc ce debita.... va ia durerea de cap

+

Alexandra inca nu, ea chiar povesteste tot ce se intampla dar numai chestii reale sau dca fabuleaza sunt minciunele de fapt

dar ce povesteste Alexandros ?(mie sa stii ca tot Vitamina imi vine sa-i zic )

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, fie-mea inca nu povesteste mai nimic, dar poate ca fiul tau povesteste realitatea pe care o vede/percepe el... si care nu e aceeasi cu cea perceputa de noi.
Si intre adulti avem perceptii diferite, dar apoi un copilas de doi ani si nici jumate fata de un adult??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

pisigri - eu nu pricep. ce s-a intamplat?

+

Inventeaza si Vladimir. Dar cum nu vorbeste la nivelul lui Luca nu prea inteleg eu ce zice.

Ce fabula Vitamina?

Mergi la inceput

pai ia sa vedeti ultima faza sa imi ziceti voi daca sunt sau nu de incurajat fazele astea.
de vreo cateva zile tot pomenea de mama aia tanara si mama aia batrana, imi mai zicea ca eu sunt mama batrana si sa raman acasa ca el pleaca cu mama lui aia tanara la mall sau pur si simplu pomenea de existenta acestor doua mame. pana aseara am ignorat subiectul, asa mi-a spus instinctul. aseara asa...de curiozitate l-am intrebat care mama sunt eu, mi-a spus ca eu sunt cea tanara, am ras si l-am intrebat dar aia batrana cine e? unde e? el: e in cer. noi toti: hmmmm...pai ce cauta in cer? el: a plecat la copilasi ei. noi: care copilasi mama? el: copilasi ei. sora-mea: sunt fete sau baieti? el: un baiat si o fata. eu: si cum ii cheama? el: eric si sofia mea.
am ramas toti cu gura cascata la copil..osciland intre a rade ca prostii sau a o rupe la fuga pe camp
astazi ma tot rodea ce inseamna toate astea. ori trebuia sa cred in reincarnare si alte minuni ori trebuia sa caut o explicatie mai logica.
acum nu stiu daca e neaparat un lucru rau sa ii incurajezi fabulatiile, poate ca o sa se faca baiatul scriitor..habar nu am. dar macar am gasit ca f multi copii inventeaza chestii ciudate.
am inceput sa pricep cat de cat si de unde pana unde povestea, m-am gandt ca a inteles ca oamenii batrani merg in cer, ca orice copil ii e frica ca o sa-i moara mama si de aici toata nebunia, cu cat eram mai atenti la el si se simtea in mijlocul atentie, cu atat o inflorea mai abitir

+

Mergi la inceput