Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Identificat Da'ius. N-are gusturi rele fata!

Unde ? unde ? vreau si eu sa-l vad

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!

Monolog Ada : mami te ubec !! tati i pe tine te ubec !! mai ubec pe omi, oma, buni, bubu, catelul, giiaca, mingea .... pe cine mai trebuie sa ubesc ?!

Poftiti la cafea !!

Iar au inceput ploile la noi , m-am saturat !!! vreau sa fie cald de numa' pt ca e vara !!

Anaan, da un semn cand esti disponibila sa ne auzim

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Hola,

Ada mi-a facut instant ziua frumoasa!
Novus credd ca nu te plicti' veci!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, sint optimista pentru ca nu-mi pot imagina viata cu un singur copil; TREBUIE sa mai am unul; nu ma simt implinita, completa asa ca...n-am de ales
Inca nu stiu cum dar TREBUIE sa gasesc o modalitate sa...isi doreasca si Jambo 2

Sa inteleg ca tu te-ai impacat cu ideea ca Ilinca e copil unic?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Cata iubire asa de dimineata:).

Cami, dar la cat dai pe transport intr-o luna (faceam io o socoteala si iesea pe la 600 ron)...nu poti sa iti aranjezi o cazare singura in camera?

Gata, nu mai zic nimic ca iar le zic cash si nu se mai intelege nimic:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata

ce fac fetele?

Vai Novus...cred ca ai albit-o eu una cred ca o zapaceam cu atata pupat

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Mortala Ada!!!

Eu mi-am inceput ziua numa' bine: am fost sunata de la scoala sa fiu invitata la un seminar/curs pe care-l organizeaza Consiliul Britanic maine - subiectul interesant, invitatii interesanti, dar...sambata?!!!! Uf!

Novus, te sun uite-acus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
Mercik de cafea vb lui chato inca dorm insa pe birou.
apropo de iubire fi-mea zice clar nu..dar apoi isi intoarce genele adika normal ca da, dar n-as recunaoste in veci.
Aseara de uitam la un film istoric, si tot se duelau aia, m-a intrebat de vreo 15 ori"de ce bate, mami?; "de ce pinge , mami?"
la care eu foarte sigura pe mine, "ah astia glumesc, mami" se joaca..si mai ca se scaldau in sange , nu zau asa..mi-e mila de ea saraca ce treb sa-i auda urechile, insa treb sa fim anti-violenta, nu?
cu steriletul mi-e frika de mor...ma mai interesez..poate dupa bb2, dc o fi, o veni..dacaaaaaaaaaaaaaa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, sint optimista pentru ca nu-mi pot imagina viata cu un singur copil; TREBUIE sa mai am unul; nu ma simt implinita, completa asa ca...n-am de ales
Inca nu stiu cum dar TREBUIE sa gasesc o modalitate sa...isi doreasca si Jambo 2

Sa inteleg ca tu te-ai impacat cu ideea ca Ilinca e copil unic?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Eu nu sunt impacata cu nimic din ce e viata mea actuala, dar pentru ca stam prost cu banii, pentru ca traim din venitul Motanului, pentru ca nu mai pot amina sustinerea tezei si stiu ce cheltuiala implica, stiu ca sarcina trecuta am stat in pat ultimele 3 luni...asa ca deocamdata proiectul e in stand by si nici nu am curaj sa redeschid subiectul.
Pe de alta parte, sper intr-un accident. Dar la cum arata inclusiv relatia de cuplu, cam slabe sanse.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Identificat Da'ius. N-are gusturi rele fata!

Unde ? unde ? vreau si eu sa-l vad

Nu-sh cum sa fac sa-ti arat, ca poza e pe contul de feisbuc al gradinitei. Daca am timp, urc si eu cateva poze de la gradi pe picasa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chiar asa, Ana-Mariaaaaaa nu ne tzine in suspans

Cami - of, la cum explici tu e cam greu sa o iei cu tine, iar naveta bucuresti-oradea suna infricosator. daca oricum nu ai de ales atunci eu zic sa te apuci sa cauti avantajele situatiei, sunt convinsa ca se gasesc doua-trei acolo. oricum este o incercare importanta si pentru tine si pt fata dar sunt convinsa ca o sa va simtiti f bine cand o sa vedeti ca reusiti. orice victorie are un gust duce, mai ales cand batalia a fost grea.
o sa fie bine

+

Mergi la inceput