Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu mananc iaurt, cascaval, mozarella la greu deci si eu ma fac ca ploua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anamariame

tocmai ce ma indopam cu dulceata cu iaurt (si nu invers ) cind vad intrebarea inei despre lactate: pai, fata draga, mai exista ceva care sa nu faca cancer, inafara de moarte?

nu sint studii demne de luat in seama, e doar o tendinta ca multe altele, care spune ca "utilizind atit de mult lapte/produse lactate care-s produse de bovine si ovine crescute in mod industrial (deci nu la modul batrinesc, cu iarba verde, ci cu furaje industriale) uzam resursele planetei - asta e ceva confirmat, ca sint prea multe animale care traiesc in scopul "nobil" de a hrani occidentul- si ca nici un alt animal (ete na) nu mai bea lapte dupa ce a fost intarcat, afara de om".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel ca de obicei esti la inaltime cu raspunsurile tale imi place punctul tau de vedere

Vaaaaiiii ce bine ca e wkd !!! Exceptand vremea de afara dar trecem noi si peste asta !!

Deja fac planurile pt iesirea de diseara, Pisi s-a dus sa cumpere mici ca sa-i prajim pe gratarul nostru electric asa ca va doresc si voua distractie placuta in wkd !!

Va

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, mai e valabila oferta sa ai grija de copii? Asa s-ar rezolva problema lu Cami?

CAmi, eu zic ca Monn a avut cea mai buna solutie...rotirea cadrelor de supraveghere copil...

P.S. Bianca, nu te superi, da?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bianca, mai e valabila oferta sa ai grija de copii? Asa s-ar rezolva problema lu Cami?

CAmi, eu zic ca Monn a avut cea mai buna solutie...rotirea cadrelor de supraveghere copil...

P.S. Bianca, nu te superi, da?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Imi pare rau dar nu mai este valabila. Era valabila in perioada in care statea si Vladimir acasa. Acum fiecare cu serviciul lui:), io cu al meu, el cu gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput