Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 24
novus spune:
Si eu mananc iaurt, cascaval, mozarella la greu deci si eu ma fac ca ploua ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
anamariame 
tocmai ce ma indopam cu dulceata cu iaurt (si nu invers
) cind vad intrebarea inei despre lactate: pai, fata draga, mai exista ceva care sa nu faca cancer, inafara de moarte? ![]()
nu sint studii demne de luat in seama, e doar o tendinta ca multe altele, care spune ca "utilizind atit de mult lapte/produse lactate care-s produse de bovine si ovine crescute in mod industrial (deci nu la modul batrinesc, cu iarba verde, ci cu furaje industriale) uzam resursele planetei - asta e ceva confirmat, ca sint prea multe animale care traiesc in scopul "nobil" de a hrani occidentul- si ca nici un alt animal (ete na) nu mai bea lapte dupa ce a fost intarcat, afara de om".
novus spune:
Chatonel ca de obicei esti la inaltime cu raspunsurile tale
imi place punctul tau de vedere 

Vaaaaiiii ce bine ca e wkd
!!! Exceptand vremea de afara
dar trecem noi si peste asta !!
Deja fac planurile pt iesirea de diseara, Pisi s-a dus sa cumpere mici ca sa-i prajim pe gratarul nostru electric asa ca va doresc si voua distractie placuta in wkd !!
Va 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Bianca, mai e valabila oferta sa ai grija de copii? Asa s-ar rezolva problema lu Cami?
CAmi, eu zic ca Monn a avut cea mai buna solutie...rotirea cadrelor de supraveghere copil...
P.S. Bianca, nu te superi, da?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Bianca, mai e valabila oferta sa ai grija de copii? Asa s-ar rezolva problema lu Cami? CAmi, eu zic ca Monn a avut cea mai buna solutie...rotirea cadrelor de supraveghere copil... P.S. Bianca, nu te superi, da? ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Imi pare rau dar nu mai este valabila. Era valabila in perioada in care statea si Vladimir acasa. Acum fiecare cu serviciul lui:), io cu al meu, el cu gradinita.