Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

multumesc!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy
Camy dar pentru voi ce gatesti? Eu una nu as mai gati deloc pentru el separat... i-as da de la noi de la masa (asta si fac)... si inca ceva... el unde papa? De ce nu il pui la masa cu tine, sa mancati impreuna... pui mancarea in farfurii, ii dai o furculita/lingurita si te apuci de mancarea ta, fara sa-i dai importanta lui... sa-l lasi sa faca fix cum vrea. Stiu ca e mozoleala mare, dar daca nu ii canti in struna s-ar putea sa manance si el cu tine, din spirit "de turma"

Da, pare o idee buna !
Si eu il las pe Rares sa manance cand vrea, ce prefera, cat poate... il cantaresc lunar si atata timp cat realizeaza castigul ponderal specific varstei (+1 kg la 3-4 luni) nu imi fac griji, chiar daca pare putin cat mananca. Presupun ca de atat are nevoie.
Partea cu convinsul, insistatul, fortatul, rugatul samd sa manace cand, ce, cat consideram noi optim pentru ei este o lupta adesea pierduta din start. Nu ne face bine nici noua nici lor sa intram in acest joc.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deci Magda...arati intr-un mare fel pe cuvant!!! Bravo mami, arati foarte bine, ai slabit bine...si muuuuuuuuuult! felicitari!

asta cu mancatul e super incercata pe toate partile...dar tot ce face e sa ne indoape pe noi cu mancare...si e ceva vreme de cand Fla papa din mancarea noastra, adica nu fac supa separat sau mancare de...orice...
da...asta face, ne da noua de mancare, arunca pe pereti, in ghiuveta, manjeste masa, arunca pe pereti...
am incercat si blenduit, am incercat si borcanase...nimic, nu vrea nimic
maine dimineata mergem la spital, sa vedem...mergem sa facem direct testul de diabet ...adica macar sa stim si noi, are sau nu are?? m-am saturat de atatea analize, incertitudini..si mai stiu eu ce...
abia astept sa vina ziua de joi sa vina mami la mine

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
deci Magda...arati intr-un mare fel pe cuvant!!! Bravo mami, arati foarte bine, ai slabit bine...si muuuuuuuuuult! felicitari!

Multumesc !
Am slabit toate cele 6 kg pe care le aveam in plus. Poate ca ar mai fi necesar sa mai scap de 2-3 kg pentru ca inca mai am o oarecare burtica dar va fi ok si daca voi ramane la greutatea actuala.
Din punctul meu de vedere nu este chiar muuuuuuuuuult 6 kg, daca este sa ma raportez la surioara mea sau la sotiorul drag care au de dat jos 15-20-25 kg (dupa caz si posibilitati )
Surioara stiu precis ca le rezolva dupa ce termina cu alaptatul, cu sotiorul e mai greu. Anul trecut reusise sa renunte la 15 kg insa le-a pus la loc si acum trebuie sa o ia de la capat. Deocamdata a reusit in 2 randuri sa scape si sa puna la loc 3 kg.
La prietene m-a confundat cineva cu surioara in pozele FB si picasa, poate de acolo se trage impresia de slabit muuuuuuuuuult. Zice lumea ca semanam, desi dupa parerea mea ea este cea draguta.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy Iti tin pumnii maine... sa ne dai de stire...
Si o sa rezolvati si cu manactul, sunt sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Camy pt amine si tinem pumnii sa iasa bine analizele!
Magda am vazut si eu pozele pe FB! Rares e un copil superb, un ingeras cu parul plin de carlionti si ochii imensi albastri! Si ce frumos are grija de el Iarina!
Alina nu ma mai mira privirea lui sotul tau din poza "originarul&originalul" . Bine ca ai fost in rosu imbracata ca altfel ii furai seara miresei!!!

La noi s-a imbunatatit un pic mancatul in seara asta, in sensul ca a mancat cam trei sfert de farfurie de gris...ori i-a trecut durerea ori foamea a depasit-o ...in orice caz m-am mai linistit un pic.Cantarul arata 300 gr mai putin in saptamana asta...asta este, bine ca avea de unde saracutul dintos...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si Fla a mancat mai bine in seara asta...sa-i tina Dumnezeu naravul

Lady tare bine arati...da' unde e blondu' ala?????? ..din cap..evident...vb de culoare nu de persoana...

Sunshine ma bucur atre mult ca mai scrii si pe aici..cum mai esti? cum e cu serviciul?

..chiar asa, ca mi-am adus aminte..de cand am fost acum o saptamana si jumatate la interviu (ultimul din deria de 8 ) nu m-au mai sunat ....

si acum ma retrag catre bucatarie, ca am de spalat cateva biberoane...

noapte buna!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Camy, incerc sa ma adun si eu...e f obositor, e mult, e greu, si e stres...si ploua intruna, n-am avut decat vreo 5 zile in total vara anul asta...e deprimant parca totul si mai tare...renovarea acasa inainteaza incet, din motive finaciare si de copil mic, care vrea unde e mizeria mai mare sa vada ce se intampla...si cu vremea asta mizerabila nu poti sa-l trimiti afara la joaca, tot calare e pe noi. Macar analizele, adica mamografia si controalele Ultraschall au iesit bine, anul asta nu mai am de ce sa-mi fac griji. Am primit trimitere catre una din cele mai bune clinici de specialitate din München unde voi merge anual la control.
Merg si eu la nani, ca maine ma asteapta lucrul. Am lipsit doua zile ca JR e bolnav, tuseste intr-una si nasul a dezvoltat un...Alien...de fluide nici la cresa nu a fost, sper sa putem sa-l ducem maine.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dap....magda ARATA BINEEEEEEEE

pai BLONDU' fu deturnat nitel, special pentru nunta, cu putin violet de gentiana...da'si revine bine dupa a doua spalare

camy...sa dea DD sa fie ok

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

controalele Ultraschall

ce-s astea?!

sanatate lui Dominic!si noi abia scaparam de muci

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput