Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 15
busymummy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pishko
Camy poate nu e nimic, stai linistita... stii ca valorile analizelor sunt diferite la copii fata de adulti... si apropos de lovituri, si al meu e agresiv cu toti, chiar si cu bombonica de surioara lui... la inceput si eu m-am suparat tare pe el, dar am observat ca daca ignor si ii spun pur si simplu ca nu e frumos si nu fac mare chestie din asta ii trece si uita sa ma loveasca... pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
Fetelor, e varsta!!! Se apropie de 2 ani, isi inteleg nemultumirile si frustrarile, dar inca nu le pot comunica corect si complet... Rezultatul? Lovituri, tipete, urlete, tavaleli pe jos... La Andi a functionat ignorarea... La Vlady functineaza afectiunea... il iau in brate si il pup si nu mai are chef sa ma loveasca...
vias spune:
azi merg cu el la medic, sper sa-mi dea ceva pt pofta de mancare..azi a mancat fix 3 lingurite de iaurt cu para si banana..blenduite..si atat...si e treaz de la ora 7:00 ...poate sa zica cine, ce o vrea, dar stiu ca nu e normal..
ieri toata ziua a mancat doar
- jumatate de omleta de dimineta facuta dintr-un ou cu marar,
- 3 felii de cascaval
- 2 masline
- o jumatate de felie prosciuto (sau cum mnaiba se scrie)
- o bucatica mica, mica de carne...
- si multa apaaaaaaaaaaaa...ATAT!!!
si am incercat sa-i dau branzica de vaci, ciorbita de 2 feluri, piure...nimic, nici un rezultat ![]()
puteti sa va inchipuiti ca stau toata ziua in bucatarie sa gatesc in speranta ca poate il atrage ceva sa manance..si el nici macar o gura sa nu ia ![]()
![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus azi merg cu el la medic, sper sa-mi dea ceva pt pofta de mancare..azi a mancat fix 3 lingurite de iaurt cu para si banana..blenduite..si atat...si e treaz de la ora 7:00 ...poate sa zica cine, ce o vrea, dar stiu ca nu e normal.. ieri toata ziua a mancat doar - jumatate de omleta de dimineta facuta dintr-un ou cu marar, - 3 felii de cascaval - 2 masline - o jumatate de felie prosciuto (sau cum mnaiba se scrie) - o bucatica mica, mica de carne... - si multa apaaaaaaaaaaaa...ATAT!!! si am incercat sa-i dau branzica de vaci, ciorbita de 2 feluri, piure...nimic, nici un rezultat puteti sa va inchipuiti ca stau toata ziua in bucatarie sa gatesc in speranta ca poate il atrage ceva sa manance..si el nici macar o gura sa nu ia |
Se incadreaza perfect in meniul lui Rares dintr-o zi in care se ghiftuieste (3 felii de cascaval
... sunt o masa completa pentru noi).Iar daca este sa imi amintesc de zilele din A.T.I. cand se ghiftuia cu 2-5 ml de lapte sunt de-a dreptul entuziasmata de acest gen de meniu zilnic.
Eu prefer sa consider stilul alimentar al lui Rares normal, iar daca ma refer la problemele lui de sanatate prefer sa ma raportez la termenul de obisnuit.
Cred ca nici tu nu vei mai fi ingrijorata dupa ce vei primi interpretarea rezultatelor de la analizele lui Fla.

rares - clipe in spirala norocului
busymummy spune:
Camy dar pentru voi ce gatesti? Eu una nu as mai gati deloc pentru el separat... i-as da de la noi de la masa (asta si fac
)... si inca ceva... el unde papa? De ce nu il pui la masa cu tine, sa mancati impreuna... pui mancarea in farfurii, ii dai o furculita/lingurita si te apuci de mancarea ta, fara sa-i dai importanta lui... sa-l lasi sa faca fix cum vrea. Stiu ca e mozoleala mare, dar daca nu ii canti in struna s-ar putea sa manance si el cu tine, din spirit "de turma"![]()
Mie mi se pare ca te joaca pe degete... si crede-ma ca stiu ce zic... si pe mine ma joaca Vlad si mor de nervi, ca sunt buna numai la teorie![]()
sunshine2009 spune:
Si la noi e jale la capitolul mancare de aproape o saptamana. Numai cu forta aproape, doar iaurt lapte un pic de spanac, un pic de ciorba, si tot asa, apa in cantitati de... piscina. Ieri am reusit sa-i deschidem gurita si am ramas paf toti 4 canini si urmatorul rand de masele adica si ele in nr de 4 , adica un total de 8dinti pe toate partile gurii au strapuns gingia ... mi-au dat mie lacrimile de durere langa el numai la gandul prin ce trece saracul.
Camy, cere si un test pt verificare daca nu are cumva intoleranta la gluten, de cele mai mult ori tot prin lipsa de apetit si kg putine se manifesta, dar prin dieta timp de cateva luni se scapa. Ar merita incercarea...zic si eu asa ca muritor de rand.
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
am internetul cam naspa!poze inca n-am!
saptamana asta pe la tara stam!
va pup pe toate si doresc sanatate puiutilor si voua.
n-am avut timp sa citesc din urma![]()
*Blackmoon Lady
13+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
My Lady - ce faci mama ??? Inca mai petreceti ?
Hai si spune-ne cum a fost
.Casa de piatra mirilor !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa06 spune:
Ups ! Cred ca scriam amandoua in acelasi timp ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
salutare,
magda frumoase pozele
...ma bucur ca v-ati simtit bine 
camy multa putere si rabdare iti doresc si analizele sa iasa bine 
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
alexxa...cum am timp si dispozitia necesara...scriu detaliat...momentan iau o pauza de net...ma bucur de natura.stiu ca joi parca plecati la mare:sa aveti drum bun,soare, liniste si atmosfera!
magda,daca ai revenit:pupici.am vazut poze pe FB,insa nu am avut timp sa trag cu ochiul!
lauriciu
camy
ady
pishko
katy
alexia
getik
roxaly
busy
sun
si cine ne mai citeste din umbra

*Blackmoon Lady
14+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

Mihai (28.10.2009) si