Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 14
allexa06 spune:
Salutare !
Gata, ne-am linistit, ceea ce a avut Stefanut a trecut, deci nu are varicela,a facut alergie la ceva
.Sa va mai spun cum am fost noi zilele astea ?
...dar a trecut, copilul este bine,offf...
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
buna si de la mine...am luat analizele lui Fla..si nu-s asa bune...
adica are rahitism, trebuie sa incep cu vit D si Ca..dar nu asta e problema cea mare..ci faptul ca glicemia asta ne omoara, acum are 169 

Cred ca ne vom interna, pentru ca vor sa-i faca analize complete pentru a vedea daca e diabet 

...simt cum mor incet,....

cum as putea sa cresc un copil care merge in parc, la gradinita, la scoala..si sa nu manance un tort, o prajitura, fructe 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Camy

Te rog nu intra in panica... poate nu e nimic... dar si daca este, o sa manance, dar nu cu zahar, ci cu indulcitor... exista si inghetata dietetica... si de toate... Stiu prin ce treci, pentru ca si eu mi-am pus cu Andi problema la 1,4 ani cand am aflat de astm "cum o sa ies cu el ii parc sa-i spun ca nu are voie sa alerge"? Crede-ma ca pentru ei viata e mult mai simpla... si stiu sa se bucure de fiecare minut. Bine macar ca stii ce are si il poti trata corespunzator
Haide, fii tare... 

busymummy spune:
Iubita, citeste aici http://www.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/sanatatea-copilului/stiu-ca-am-diabet-289416.html
allexa06 spune:
Asa este Camy, nu intra in panica, nu este cazul,va internati,nu este nici o problema,face-ti analizele, indiferent de rezultat,ar trebui sa te bucuri ca ati depistat si puteti incepe un tratament.Pupici de la noi
si fii tare pt Flavius , el te simte 

http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Camy, fi tare! Dar de fapt tu esti! tinem pumnii sa iasa mai departe oricum totul bine!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Cred ca ne vom interna, pentru ca vor sa-i faca analize complete pentru a vedea daca e diabet ![]() ![]() ![]() ...simt cum mor incet,....![]() ![]() ![]() cum as putea sa cresc un copil care merge in parc, la gradinita, la scoala..si sa nu manance un tort, o prajitura, fructe ![]() ![]() ![]() ![]() |
Camy,
, va fi bine, vei vedea ! 
rares - clipe in spirala norocului
vias spune:
cate un
pt fiecare..ma simt ca un....
plus ca Fla iar e plin de nervi..m-a zgariat foarte tare pe nas...si m-a lovit foarte tare si la degetul mic de la mana... nu-m i vine sa cred ca am ajuns sa o "incasez" in halul asta de la el 

va pup, 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus cate un pt fiecare..ma simt ca un....![]() plus ca Fla iar e plin de nervi..m-a zgariat foarte tare pe nas...si m-a lovit foarte tare si la degetul mic de la mana... nu-m i vine sa cred ca am ajuns sa o "incasez" in halul asta de la el ![]() ![]() |
Camy poate nu e nimic, stai linistita... stii ca valorile analizelor sunt diferite la copii fata de adulti... si apropos de lovituri, si al meu e agresiv cu toti, chiar si cu bombonica de surioara lui... la inceput si eu m-am suparat tare pe el, dar am observat ca daca ignor si ii spun pur si simplu ca nu e frumos si nu fac mare chestie din asta ii trece si uita sa ma loveasca...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)