Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Gata, ne-am linistit, ceea ce a avut Stefanut a trecut, deci nu are varicela,a facut alergie la ceva .Sa va mai spun cum am fost noi zilele astea ? ...dar a trecut, copilul este bine,offf...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine...am luat analizele lui Fla..si nu-s asa bune...
adica are rahitism, trebuie sa incep cu vit D si Ca..dar nu asta e problema cea mare..ci faptul ca glicemia asta ne omoara, acum are 169
Cred ca ne vom interna, pentru ca vor sa-i faca analize complete pentru a vedea daca e diabet ...simt cum mor incet,....

cum as putea sa cresc un copil care merge in parc, la gradinita, la scoala..si sa nu manance un tort, o prajitura, fructe

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy
Te rog nu intra in panica... poate nu e nimic... dar si daca este, o sa manance, dar nu cu zahar, ci cu indulcitor... exista si inghetata dietetica... si de toate... Stiu prin ce treci, pentru ca si eu mi-am pus cu Andi problema la 1,4 ani cand am aflat de astm "cum o sa ies cu el ii parc sa-i spun ca nu are voie sa alerge"? Crede-ma ca pentru ei viata e mult mai simpla... si stiu sa se bucure de fiecare minut. Bine macar ca stii ce are si il poti trata corespunzator
Haide, fii tare...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Asa este Camy, nu intra in panica, nu este cazul,va internati,nu este nici o problema,face-ti analizele, indiferent de rezultat,ar trebui sa te bucuri ca ati depistat si puteti incepe un tratament.Pupici de la noi si fii tare pt Flavius , el te simte

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Camy, fi tare! Dar de fapt tu esti! tinem pumnii sa iasa mai departe oricum totul bine!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Cred ca ne vom interna, pentru ca vor sa-i faca analize complete pentru a vedea daca e diabet ...simt cum mor incet,....

cum as putea sa cresc un copil care merge in parc, la gradinita, la scoala..si sa nu manance un tort, o prajitura, fructe

Camy, , va fi bine, vei vedea !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cate un pt fiecare..ma simt ca un....
plus ca Fla iar e plin de nervi..m-a zgariat foarte tare pe nas...si m-a lovit foarte tare si la degetul mic de la mana... nu-m i vine sa cred ca am ajuns sa o "incasez" in halul asta de la el

va pup,

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

cate un pt fiecare..ma simt ca un....
plus ca Fla iar e plin de nervi..m-a zgariat foarte tare pe nas...si m-a lovit foarte tare si la degetul mic de la mana... nu-m i vine sa cred ca am ajuns sa o "incasez" in halul asta de la el

Camy poate nu e nimic, stai linistita... stii ca valorile analizelor sunt diferite la copii fata de adulti... si apropos de lovituri, si al meu e agresiv cu toti, chiar si cu bombonica de surioara lui... la inceput si eu m-am suparat tare pe el, dar am observat ca daca ignor si ii spun pur si simplu ca nu e frumos si nu fac mare chestie din asta ii trece si uita sa ma loveasca...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput