Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma gandeam acum

LauraB ce o mai face? Diana si Sophia?? sper ca sunt cu totii bine
Bobomom? intr-un timp ne mai vizitase, acum? sper ca ea si Nicholas sunt bine

Nici de Roxyaly nu mai stiu nimic, sper ca sunt intr-o vacanta prelungita...ca ei erau cu excursiile

Magda...oare cum a fost la mare? nu au trecut inca cele 7 zile? sper ca a fost super si s-au simtit bine cu totii ..offffff si cat merita asta...

A_driana cum merg actele? sper ca bine, eu una te astept cu o cinsteala serioasa, sa stii

Sunshine si Getik am vazut ca intra destul de rar, dar mi-au lasat impresia ca ne citesc, sper ca si ele sa mai intre pe aici sa ne mai povesteasca de Filip si Ari

si Alina...parca, parca ziceau ceva de un concediu, dar nu s-a terminat oare???

va pup pe toate si sper sa mai aflam vesti de la voi

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna, fetelor. Imi cer scuze ca nu am reusit sa mai scriu... nici sa citesc nu am mai avut timp.

Un update de la noi: vineri seara acum o saptamana, Sophia mi-a facut febra 38.4. A vomat de cateva ori, apoi am vazut ca saliveaza puternic. M-am gandit ca i-or iesi caninii, asa ca nu m-am panicat foarte tare. I-am dat obisnuitele Advil si Tylenol, dupa care temperatura a fost sub control. Totusi tot weekend-ul lung- luni a fost zi libera la noi- cea mica a fost bolnavioara. Noptile erau albe si agitate, ca nu putea sa doarma, zilele asa si asa. Dar fata mea saliva din ce in ce mai mult, ba duminica a inceput sa si tuseasca. Apoi am observat ca i-au aparut puncte rosii mici ca varful de ac, pe tot corpul. Cel mai rau era insa ca o zi intreaga nu mi-a mai baut lichide cu canita- i-am dat cat de cat ceva apa cu siringa, ca mi-era teama sa nu se deshidrateze. Iar de mancat nu a mancat toaste zilele alea decat foarte putin iaurt, si cateva cereale Cherios mai mult indesate de mine. Marti am reusit in fine sa ajung cu ea la doctor. Diagnosticul: "Hand, Foot and Mouth disease", adica ce tocmai zicea Busymummy putin mai sus. Medicul mi-a spus ca nu are ce sa-i dea, ca e ceva viral, sa continui cu Tylenol si Advil si sa am rabdare cam o saptamana. A avut dreptate, noaptea trecuta a fost prima in care a dormit si ea bine din nou. Inca mai se vad urme de bubite pe picioare, insa din ce in ce mai pale. Aftele din gurita au fost cred cele mai rele pentru ea. De doua zile insa mananca iarasi mai binisor, lapte bea din nou singurica, fara probleme.

Cam astea a fost cu noi. Aaaa, iar azi mi-am facut primul meu examen pentru ochi: am nevoie de ochelari si de aproape, si de departe ... imbatranesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si la noi treaba e "naspa "Stefanut cred ca a facut varicela .Si noi joi trebuie sa placam la mare .Dupa amiaza sau maine cel tarziu il duc la contagioase,are pe burtica, spate,frunte pete nici si rosii( asa sunt la inceput, nu ? Si cred ca a inceput sa-l si manance,isi ridica tricoul si-mi arata burtica,ceva il deranjeaza

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Allexa, du-l insa bubitele de varicela sunt cu vezicula, obligatoriu... nu doar pete... sa nu fie o alergie ceva, daca il si mananca... Febra are? La varicela e si febra...

Asa am patit noi cu Andi acum 3 ani... trebuia sa plecam lunea in Egipt si el a facut varicela sambata - l-am lasat acasa cu bunicii
Poate la voi nu e cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Am fost cu el si la pediatrie si la infectioase,se pare ca nu este varicela, nu in momentul de fata,din cate bubite are, nici una cu lichid, deci cica nu ar fi varicela,mi-au dat sa-i dau aerius si calciu gluconic.
Noi banuiam ca-i varicela pt ca acum doua saptamani a intrat in contact cu cineva cu varicela,temperatuta a avut,lipsa poftei de mancare...simptomele le avea...dupa ce a terminat cu temperatura,au aparut bubitele,coicidenta a fost si faptul ca i-au aparut si maselutele,am dat vina pe ele cand a avut temperatura...offf, vom vedea,daca apar veziculele astea,e nasol...dar poate nu, si atunci putem pleca cu totii

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua fetelor,
lady sper ca v-ati simtit bine...astept pozeeeeee
laura ma bucur sa citesc despre voi, chiar daca a fost bolnavioara micuta....bine ca a trecut si si-a revenit
alexa sper sa nu fie nimic contagios si sa puteti pleca linistiti

David doarme...cand se trezeste plecam noi trei si mami la o plimbare prin Felix...
o zi faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Alexa, sa nu fie cumva tot boala asta, "mana, picior, gura", pe care tocmai a avut-o si Sophia... Nici la noi bubitele nu au fost cu lichid, ci ca nicte punctisoare rosii. Te-ai uitat si in gurita lui? Sophia a avut un fel de afte pe limbuta, fata mea a refuzat mancarea pentru ca o deranjau aftele, si tot din cauza lor saliva. Cand a inceput la Stefanut boala? Pare sa-l deranjeze si gatul (am citit ca boala asta e insotita si de usturime in gat; ai nostri sunt prea mici ca sa ne spuna, insa pe Sophia clar a deranjat-o, ca o apuca plansul de fiecare data cand tusea, in plus vreo doua zile la rand a refuzat sa inghita orice, pana si saliva o scuipa ca sa nu o inghita)? Stefanut doarme bine noptile?
Daca e boala asta, partea rea e ca e contagioasa, copilasii din preajma daca nu au facut-o au mare sansa sa o ia. Adultii se pare ca nu o prea fac -sistem imunitar mai puternic, ceva. Pe de alta parte, trece de la sine dupa aprox 7 zile. Ma repet, eu i-am dar Sophiei numai Tylenol si Advil (nici nu stiu cum se numesc in Romania, cred ca paracetamol e primul, dar nu-stiu-cum celalat, in fine elementele active sunt acetaminofen la unul si ibuprofen la al doilea).

Mi-am amintit ca i-am luat si eu Sophiei Aerius. E contra alergiilor, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara si de la mine fete dragi

ma bucur ca incepeti incet, incet sa mai iesiti din "umbra", dar imi pare sincer rau sa aud de copilasi bolnaviori asta nu e bine...offfff

LauraB ma gandesc la tine cat d egreu trebuie sa-ti fie...casa, sot, Diana, Sophia..si serviciul...sper doar ca sa se termine odata vestile astea mai putin bune...

noi suntem bine, am elucidat si misterul raguselii lui Fla , acum astept maine rezultatele la analize, sper sa iasa bine , oricum la kk o sa le repet...
Azi am mers la piscina cu "pitix" si cu tati si multumesc lui DD i-a placut si copilului, asa ca am putut sa fac si eu cateva ture de bazin...cateva tati...iar Fla statea lipit si incolacit cand la mine, cand la taicaso ...abia astept sa implineasca 3 ani, ca sa-l putem da la cursuri

In rest mananca tot putin, spre supararea mea, este tot rautacios si nervos..azi chiar a reusit sa-l supere pe sot, credeam ca asta nu se va intampla niciodata ..dar na..asta este...

daaaaaaaar..stie sa numere pana la 10 (nu tot timpul, cateodata sare cate o cifra ) , recunoaste cateva culori si vorbesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

acum va pup, sper sa aud de la voi numai vesti bune...si poate maine vedem poze si cu Lady

Allexa eu imi doresc tare mult sa se rezolve problema lui Stefanut si sa reusiti sa plecati joi la mare. sanatate multa .
LauraB si tie iti doresc pt familia ta si pt tine "sanatate multa", si voi aveti nevoie de ea

acum ma duc "catinel" catre pat..noapte buna..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Magda...oare cum a fost la mare? nu au trecut inca cele 7 zile? sper ca a fost super si s-au simtit bine cu totii ..offffff si cat merita asta...

Cele 7 zile au fost 10. Revenim cu poze!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor
Eu sunt rau de tot... ieri ne-a terminat Vlady... de la ora 8 la ora 12 a mers non-stop in plimbare prin cartier pe la noi... iar la 12 l-am bagat in casa cu tipete si urlete ca mai vroia. Va dati seama cati kilometri am facut? Io nu stiu ce ma fac cu el la mare.... ca in 10 zile mi-e ca sapam sant de ajungem in Patagonia.

Ma duc sa bag o si poate mai revin.

Mergi la inceput