Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alexxa..sanatate!of,maselele astea!

Pun poze luni..cred...daca imi face careva la nunta

va pup!!!

Mihaela...nu dispera...INTOTDEAUNA EXISTA O SOLUTIE!Sa dea DD...sa fie cea mai buna!Si eu zic ca mai ai laptic!Doar ca domnisorica e in puseu de crestere si e mofturoasa.Amcitit multe marturii...in care se spunea ca nimeni nu poate "stoarce" sanul de lapte cum poate bebe!

Busy...tu cum esti cu moralul?

Si tu sunshine..daca ne citesti,de ce nu ne scrii?

Si restul fetelor care ne cititi..de ce nu ne scrieti?

*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lady...hai ca in 6 zile scapi de "cercel"

si cum adica "daca iti face cineva poze"..pai cum..nasa???? cum sa scape tocmai ea??????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady - cu moralul sunt la fel... m-am invatat insa sa accept situatia... acum sunt iar in priza ca a facut Andi laringita si colac peste pupaza, la el la gradi este epidemie de "boala mana-picior-gura" pe care sper sa nu o culeaga si sa nu o aduca acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ce e aia"gura-mana-picior'?

nu ma deranjeaza cercelul!!!il port cu mandrie...cu mandria ca am spus ADEVARUL...despre o individa..al carei carcater- in viatza reala, bat pariu ca nu valoreaza doi lei!!!cand citesti printre randuri..vezi mult mai mult,doar sa vrei!

ma refeream la poze postate mai rapid..ca alea facute de fotograf..dureaza pan' le scoate

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Busy..dar ce s-a intamplat????? nu poti sa ne spui?? asta in afara de pui mic bolnavior...offfff, per sa se faca cat mai repede bine..

Lady..nu stiu, nu ma intereseaza..dar eu vreau poze...bine????

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

hello

nu mai dau ca am vazut ca nu va place si oricum e tarziu

Lady nasica, distractie placuta si sa-ti traiasca finuti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

My Lady - va urez si eu petrecere frumoasa si astept sa ne povestesti dupa

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ce e aia"gura-mana-picior'?

Citat:

O viroza cu bube in gura, pe palme si pe talpi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Busy..dar ce s-a intamplat????? nu poti sa ne spui?? asta in afara de pui mic bolnavior...offfff, per sa se faca cat mai repede bine..

Gata laringita!!! a fost de la tipat si a trecut dupa o zi
Eu sunt intoarsa si fara chef... as zice ca traznaile copiilor ma tin mai alerta... De ce? Sotzu' nu mai are job/salariu... tensiuni in familie...din astea de kko care iti strica cheful... probabil o sa se duca in timp

Mergi la inceput

ma gandesc ce se mai dantuieste la ora asta Lady...bravo ei! ma bucur pentru ea... sper ca Becca e de gasca si doarme..ii lasa pe parinti sa se distreze bine

Busy ma bucur ca a trecut laringita asa repede, dar imi pare rau de micile discutii din familie,de multe ori inevitabile.. Din pacate lipsa banilor aduce cu ea o gramada de alte probleme

eu azi am stat cu Fla toata ziua, a mancat putin, dar a mancat atat dimineata cat si pranz si seara. Ce nu-mi place absolut deloc este faptul ca e tot ragusit, desi nu e deloc racit...si deja e ragusit de mai bine de o saptamana si jumatate..oare ce sa fie??????
apoi...ma enerveaza la el faptul ca e nervos, din cand in cand ma mai trezesc cu o palma de toata frumusetea peste fata ...bine macar ca azi nu a mai facut deloc scene...cu tranteli, tavaleli si urlete

ma pregatesc si eu de
noapte buna gagici

Mergi la inceput