Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Magda - am vazut si eu pozele, copilasii,amandoi, sunt minunati Cum s-a comportat Rares la mare ?
Eu am emotii ,cu amandoi la mare, cu siguranta asta nu va fi concediu pt noidar vor creste ei mari...si o vor lasa pe mami sa innoate si sa faca plaja ( ce frumos visez )

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
si Fla a mancat mai bine in seara asta...sa-i tina Dumnezeu naravul

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06
Magda - am vazut si eu pozele, copilasii,amandoi, sunt minunati Cum s-a comportat Rares la mare ?
Eu am emotii ,cu amandoi la mare, cu siguranta asta nu va fi concediu pt noidar vor creste ei mari...si o vor lasa pe mami sa innoate si sa faca plaja ( ce frumos visez )

Rares a fost ok, chiar mai putin plangacios decat acasa, foarte fericit cu familia completa.
Nu a avut niciun interes pentru mare, plaja, nisip, piscina... chestii din astea chiar stresante pe alocuri... dar le-a trecut cu vederea pentru ca i-a placut mult compania.
Iarina s-a distrat super, cu greu iesea din mare sau din piscina !
Mie imi pare bine ca nu am avut probleme de sanatate cu piticii.
Pentu mine a fost ok cu 2 copilasi la mare pentru ca am 2 experiente anterioare de c.o. cu Iarina la mare si stiam cam la ce sa ma astept. Nu am pretentii de plaja, imi place la umbra, putin in apa (mai ales daca sunt ceva valuri), imi plac plimbarile si cam atat. Stiu ca nu e cazul sa ma astept sa manace in c.o. (au lucruri mult mai importante de facut ), au recuperat la intoarcerea acasa. Chiar mi s-a parut in regula, nu am avut probleme, Iarina a fost cu tati in apa la mare sau la piscina, Rares cu mine la umbra sau putin in piscina si a fost ok pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am revenit..remember me??

Mergi la inceput

Bine ai revenit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bine ai revenit!

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

Sunt iar !cum il pregatesc pe Andrei de bebe 2? Nu ii plac deloc copii mici si inca nu stiu cum il voi dezvata sa doarma cu mine!
In plus mai am cateva probleme la care va solicit sfatul: de cand l-am intarcat ( acum o luna) a devenit foarte negativist si se sperie de orice , in situatia cu speriatul face cam asa pune o palma pe fata zice "spelii" si cu cealalta manuta face nu1 nu are lucruri specifice ce il sperie chiar si o jucarie cu care se joaca timp de o vreme din senin il poate speria! cum pot corecta asta? mai si musca si a inceput sa vorbeasca prostii( l-a invatat buni cand am fost la tara,) una zice dar fff urata si mi-e rusine si mie cand il aud1 in rest este f vorbaret, duuuuuuuuuuuuuuuuuuulce si intelegator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

oana............yupiiiiiiiiiiiiii.si io!cate saptamani ai?

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput