Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 28
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bettercy DenyAnd, succes cu testul de sange. Nu vreau sa torn apa rece dar nu cumva sa ai simptomele de la progesteron? Mie mi-a zis doctorul meu ca daca iei doza prea mare, poti sa te simti insarcinata si cand nu esti. |
Da, Bettercy, si eu ma gandeam in dimineata asta daca nu cumva progetseronul asta imi da simptomele astea de sarcina?
Azi TB a scazut un pic, la 36,75.
Sunt descurajata rau

Inclin sa cred ca nu mai este bebe
.Sangerarea chiar s-a oprit.
Am o intrebare, daca sunteti bune sa-mi raspundeti, care stie.
Eu luam utrogestanul vaginal. Pana intr-o seara(31iulie) am "mutat" la oral inainte de culcare. Si a doua zi (1august) pe la ora 11 a inceput primele sangerari cu sange-maroniu. E posibil oare ca din cauza ca am schimbat sa iau oral sa fi provocat un avort spontan?

4+ neconfirmata inca
miky82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Da, Bettercy, si eu ma gandeam in dimineata asta daca nu cumva progetseronul asta imi da simptomele astea de sarcina? Azi TB a scazut un pic, la 36,75. Sunt descurajata rau ![]() Inclin sa cred ca nu mai este bebe .Sangerarea chiar s-a oprit. Am o intrebare, daca sunteti bune sa-mi raspundeti, care stie. Eu luam utrogestanul vaginal. Pana intr-o seara(31iulie) am "mutat" la oral inainte de culcare. Si a doua zi (1august) pe la ora 11 a inceput primele sangerari cu sange-maroniu. E posibil oare ca din cauza ca am schimbat sa iau oral sa fi provocat un avort spontan? ![]() 4+ neconfirmata inca |
In nici un caz nu este de la utrogestan, stai linistita si vezi ce se intampla in continuare, mai iei utrogestan in momentul de fata?
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
miky82 spune:
dany mie dr mi-a zis sa iau utrogestan pana vad rosu, deci sa nu il opresc daca am pete maroni sau ceva de genul asta, eu am luat 2 luni oral si o luna vaginal asta cand am facut stimulare. 
In curand 
ancadragoman spune:
Neata
faceti capitol nou ca ati ajuns la pagina 28 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
DenyAnd spune:
Bob,multumesc pt sustinere
, dar am ajuns sa te ajung din urma cu descurajarea si pesimismul
.
Eu deja ma detasesem de gandul de a mai face bebe inca din lunile trecute. Si luna asta nici gand de a face bebe, pt ca nu am planuit nimic. Minunea pt me si tati s-a intamplat sa fim 2geter chiar in perioada ovulatiei si eu chiar nici nu m-am asteptat la asta. Tati e convins ca de data asta bebe vine pt ca asa vrea el-bebele.
Dar cand vad cu sangerarea asta, si TB scade, testul e tot negativ(cel de urina)... incep sa cred ca eu chiar nu pot avea copii
Si iar am fost pacalita ca "sunt gravida".
Iertati-ma pt pesimismul meu, ca aici treb sa fim cat mai optimisme.
Tin pumnii celorlalte.
lary74 poate luna asta este a ta!

4+ neconfirmata inca
DenyAnd spune:
Miky82, da mai iau utrgestan si nu l-am intrerupt deloc!
In ziua cand am vazut ca imi curge mai mult maroniu, am mutat la oral chiar am si marit doza de frica de iminenta de avort.
Eu invers am facut, imediat dupa ovulatie luam vaginal (2 seara si 1 dimineata), si la prima scrugere mai multa de maroniu, am mutat la oral cate 2 de 3ori pe zi(2 dim, 2 pranz, 2 seara la culcare).
Eu tot pe premiza asta am mers: sa nu intrerup utrogestanul pana nu vad rosu. Dar acuma nu-l intrerup inca pana nu vad rezultatul HCG-ului. Maine aflu.
4+ neconfirmata inca
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Miky82, da mai iau utrgestan si nu l-am intrerupt deloc! In ziua cand am vazut ca imi curge mai mult maroniu, am mutat la oral chiar am si marit doza de frica de iminenta de avort. Eu invers am facut, imediat dupa ovulatie luam vaginal (2 seara si 1 dimineata), si la prima scrugere mai multa de maroniu, am mutat la oral cate 2 de 3ori pe zi(2 dim, 2 pranz, 2 seara la culcare). Eu tot pe premiza asta am mers: sa nu intrerup utrogestanul pana nu vad rosu. Dar acuma nu-l intrerup inca pana nu vad rezultatul HCG-ului. Maine aflu. 4+ neconfirmata inca |
Doamne ajuta sa fie bebe, sa ne ti la curent

In curand