Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 29
joana2672001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Maine(4august) implinesc 5 saptamani 5+ ![]() 4+ neconfirmata inca |
Deny, cunosc optimismul asta al tau pt ca am trecut si eu prin asta.
Eu in momentul in care am ramas insarcinata , desi nu mi intarziase mentra nici macar la zilele nosrmale sa zicem 28, desi eu mereu am avut o menstra tareee neregulata, m am trezit intr o dimineata si am zis, cred ca sunt insarcinata. :) Aveam un test in casa asa ca l am facut. Ghice ce, eram insarcinata :).
Deci otimismuol este bun, cateodata pur si simplu sinti desi totul este impotriva ta.
Mult succes si bazeaza te pe instinct :)
ps beta HCG la medlife este gata in 3 ore
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Multumesc MeAlex ![]() Scurgerea e mai putina s-a inchis la culoare spre maro. Am asa niste simptome ciudate(si sincer ma starui sa nu le induc eu dar mi se intampla fara sa ma gandesc ca am bebe): nu pot merge repede, daca merg repede ma doare burtica. Si ca sa nu ma doara burtica merg incet si "dreapta de spate"(vorba iubitului ca radea de mine ).In transport nu suport sa stau prea mult timp ca ma sufoc, nu am aer. Am sensibilitate la unele mirosuri. Altceva, ce prea a batut la ochi: eu ca de obicei nu suport sa beau laptele de vaca, mai ales cel de la tara de la mama. Rar beam doar cel cumparat din magazin ca e pasteurizat. Acuma sa ma vedeti cum tanjesc numai dupa laptele de la mama de acasa de la tara! Ma trezesc si ma culc numai cu gandul la lapte. Ooooo da' cand vad rosiile , ma scap la ele de parca nu am mancat ani intregi rosii. Nici carnea nu prea o mancam, acuma nu ma abtin de la ea.Inghetata, de orice fel, preferata mea, mancam si cate 2 inghetate una dupa alta si nu ma saturam, dar acuma de inghetata. Pur si simplu nu o mai pot inghiti!Am si un gust ciudat in gura, parca e metalic. Sa nu mai zic de ca cer des la wc, mii somn mereu, obosita, uneori dau si de ameteli. Un pic si constipata. ![]() Ma simt un pic si balonata jos la burtica, ma gandesc ca asta o fi de la constipatia mea. ![]() Nush' ce sa mai zic, fetele, de aceste simptome pe care le am. O fi chiar ca e de la bebe? In gluma il intrebam pe tati, "iti plac rosiile asa de mult? vad ca bebicul nu se satura de rosii Va tin pumnii celor care se testeaza ![]() Sa ne auzim cu II !! ![]() ![]() pe toate![]() 4+ neconfirmata inca |
Buna fetele.
Nu cred ca mai ai nevoie de teste si beta cu atatea simptome.
Eu iti spun de pe acum felicitari, sarcina usoara si la termen si bebel sanatos.
Eu astazi nu m-am mai dus nici la beta, nici la doctor ca aseara am fost la fratele meu si sotul a baut un pic, am venit foarte tarziu acasa ne-am apucat de prostii si azi dimineata nu m-am putut trezi la 6 asa ca am amanat vizita la medic, de suntem si noi doriti un pic dupa atata pauza dar culmea e ca in ultimele 3 zile nu am mai avut relatii si aseara ne-a mancat nu am mai putut sa ne abtinem.Of Doamne acum imi pare rau ca trebuia sa ma duc sa imi iau de grija.
Pupici.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

5+ 
la ele de parca nu am mancat ani intregi rosii. Nici carnea nu prea o mancam, acuma nu ma abtin de la ea.
de inghetata. Pur si simplu nu o mai pot inghiti!