Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

DenyAnd, succes cu testul de sange. Nu vreau sa torn apa rece dar nu cumva sa ai simptomele de la progesteron? Mie mi-a zis doctorul meu ca daca iei doza prea mare, poti sa te simti insarcinata si cand nu esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi fetelor, eu aici sunt, cu okii cat cepele, haideti ca dupa niste teste cu II!!!!
Multi pupici tuturor!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Uratul inca nu a venit ,uratul inca nu a venit!
Doamne sunt asa de plina de emotii ,aproape toata noaptea nu am putut dormi cu gandul la bebica
Azi e prima zi clara de intarziere,mie f.rar imi intarzie ciclul,mai repede sa intamplat sa-mi vina dar mai tarziu stiu ca anul trecut mea venit o data la 29 de zile.
Am sperante f.mari de data asta
O sa cumpar un test azi cand merg la cumparaturi in jurul orei 10,va anunt rezultatul cat pot de repede.Stiu ca trebuia facut cu prima urina,dar sincer nu cred ca mai conta asta deoarece mam trezit de 2 ori azinoapte sa fac susu.Asa ca daca e sa fie bebe o sa se vada pe test oricand il fac
Da stiu sunt de data asta optimista rau
Venitii la o cafeluta fetelor,pt. mine una mai micuta ca doar o sa fiu din nou mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna dimineata fetelor!
Doamne sunt asa de plina de emotii ,aproape toata noaptea nu am putut dormi cu gandul la bebica
Azi e prima zi clara de intarziere,mie f.rar imi intarzie ciclul,mai repede sa intamplat sa-mi vina dar mai tarziu stiu ca anul trecut mea venit o data la 29 de zile.
O sa cumpar un test azi cand merg la cumparaturi in jurul orei 10,va anunt rezultatul cat pot de repede.Stiu ca trebuia facut cu prima urina,dar sincer nu cred ca mai conta asta deoarece mam trezit de 2 ori azinoapte sa fac susu.Asa ca daca e sa fie bebe o sa se vada pe test oricand il fac
Venitii la o cafeluta fetelor,pt. mine una mai micuta ca doar o sa fiu din nou mamica

asa, asa, de-astea vrem sa citim, sa ne incarcam si noi poztiv!
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu!!!

Eu nu mi-am luat TB nici azi nici ieri, ca ma face cu nervii, da-o in colo lasa ca stiu eu mai bine cand ovulez ... cred

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Multumesc mult
Eu tb am luato doar vreo 2 luni anul trecut,dar cum si atunci si acum ma trezesc noaptea la susu la ore diferite nu era concludenta si am renuntat.

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

Buna dimineata fetelor!

asa, asa, de-astea vrem sa citim, sa ne incarcam si noi poztiv!
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu!!!

Eu nu mi-am luat TB nici azi nici ieri, ca ma face cu nervii, da-o in colo lasa ca stiu eu mai bine cand ovulez ... cred

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

iti tin pumnii Lary74 , te asteptam cu 2 liniute

o zi usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
lary & Denyand, va tin pumnii, sa fie !
Katy, esti draguta, dar chiar nu cred ca e bb la mine. Astept sa vad cat are de gand sa intarzie luna asta si... atat. Nu mai planuiesc nimic, nu mai visez nimic. O sa incerc sa renunt si la "programul o zi da una nu" si sa ne straduim sa uitam ca incercam sa concepem. Sunt foarte trista astazi dupa testul negativ de ieri, test pe care-l consider concludent. Dar imi este peste putinta sa schimb ceva, asadar ma vad nevoita sa accept realitatea si sa-mi vad de alte treburi. Ma simt iarasi mult prea apasata de stres si e timpul pentru o detasare. Am atatea sentimente, atatea lucruri de scris, in majoritatea lor covarsitoare fiind ganduri negative, depresive... dar nu e locul aici pentru deznadejde, ci pentru speranta. In concluzie, ma spal pe ochi (la figurat, fiindca am rimel ) si rup norma la birou (poate ajung angajatul lunii
Vreau sa vad persoane mai norocoase, cine se inscrie ?

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

Buna dimineata fetelor!

Neatza fetelor, Lary multumim de cafeluta

si sa facem putina galerie

Dumnezeu sa te ajute! si pe noi toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

fetelor am asa emotii de parca eu trebuie sa ma testez, hai Lary cu o veste buna pentru noi, avem nevoie de asa ceva

pe toate

In curand

Mergi la inceput

Presimt ca o sa avem prima graviduta de august

In curand

Mergi la inceput