Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 26
Bob_Pixel spune:
Mda, am crezut ca-mi ies ochii din orbite cautand a doua liniuta pe barza facuta acum 10 min dar NU e!!! Ma dor ochii de concentrare...nici macar in lumina cea mai puternica nu se vede nimic nimic nimiccccc. 

Ma duc sa ma arunc in rau si revin luna viitoare cu acelasi stres ![]()
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
alina_loca spune:
Buna fetelor.
Draga Joana si eu sunt pe metformin de aprox 2 luni jumate, dar mie nu mi-a dat duphaston.
Si eu am ovare micro-polichistice, s-au vazut la eco transvaginala.
Nu am pilozitate, greutatea este normala, prolactina buna.Singurul lucru la analize care nu a iesut bine a fost fsh-ul.De cand am inceput sa iau siofor nu stiu daca am ovulat ori ba, pt ca nu am facut monitorizare si nici teste de ovulatie.
Principala prolema la mine este cm care este mai lung decat un ciclu normal, luna trecuta a fost de 47 de zile, luna asta deja sunt in ziua 30 si nimik, alte dati 32, 40 etc.
Mihaela nu ai voie sa faci deloc jap jap si nici sa te speli inauntru macar o zi inainte.
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
lary74 spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Mda, am crezut ca-mi ies ochii din orbite cautand a doua liniuta pe barza facuta acum 10 min dar NU e!!! Ma dor ochii de concentrare...nici macar in lumina cea mai puternica nu se vede nimic nimic nimiccccc. ![]() ![]() ![]() Ma duc sa ma arunc in rau si revin luna viitoare cu acelasi stres Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
MeAlex spune:
Deny, ai facut testul?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
DenyAnd spune:
Am dat azi la HCG. Aflu rezultatul poimaine.
Ce grea e asteptarea
.
Test de urina nu am mai facut azi. O sa incerc maine, dar parca mai mult astept cel de HCG decat cel de urina.
4+ neconfirmata inca
MeAlex spune:
Uf, Deny, iti pumnii! Cum mai e scurgerea?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
DenyAnd spune:
Multumesc MeAlex
Scurgerea e mai putina s-a inchis la culoare spre maro.
Am asa niste simptome ciudate(si sincer ma starui sa nu le induc eu dar mi se intampla fara sa ma gandesc ca am bebe): nu pot merge repede, daca merg repede ma doare burtica. Si ca sa nu ma doara burtica merg incet si "dreapta de spate"(vorba iubitului ca radea de mine
si zicea ca voi avea o burtica maaaaare
).
In transport nu suport sa stau prea mult timp ca ma sufoc, nu am aer. Am sensibilitate la unele mirosuri.
Altceva, ce prea a batut la ochi: eu ca de obicei nu suport sa beau laptele de vaca, mai ales cel de la tara de la mama. Rar beam doar cel cumparat din magazin ca e pasteurizat. Acuma sa ma vedeti cum tanjesc numai dupa laptele de la mama de acasa de la tara! Ma trezesc si ma culc numai cu gandul la lapte.
Ooooo da' cand vad rosiile
, ma scap
la ele de parca nu am mancat ani intregi rosii. Nici carnea nu prea o mancam, acuma nu ma abtin de la ea.
Inghetata, de orice fel, preferata mea, mancam si cate 2 inghetate una dupa alta si nu ma saturam, dar acuma
de inghetata. Pur si simplu nu o mai pot inghiti!
Am si un gust ciudat in gura, parca e metalic.
Sa nu mai zic de ca cer des la wc, mii somn mereu, obosita, uneori dau si de ameteli. Un pic si constipata.
Ma simt un pic si balonata jos la burtica, ma gandesc ca asta o fi de la constipatia mea.
Nush' ce sa mai zic, fetele, de aceste simptome pe care le am. O fi chiar ca e de la bebe?
In gluma il intrebam pe tati, "iti plac rosiile asa de mult? vad ca bebicul nu se satura de rosii
"
Va tin pumnii celor care se testeaza
Sa ne auzim cu II !!

pe toate
4+ neconfirmata inca
DenyAnd spune:
Noi (
) plecam la nanica ca adorm pe tastatura ![]()
Va mai tin la curent cu rezultatul HCG-ului.
O sa-mi fac maine si un test, sunt curioasa
.
TB la fel![]()
Noapte buna tuturor si sapte purici pe un picior.
![]()
Nu stiu de ce
, dar am asa o dispozitie acuma seara
, sa ma fi vazut azi cum am ras pur si simplu fara un motiv, ca sormea se uita gura casca la me ![]()

-cei
4+ neconfirmata inca
Katy82 spune:
Noapte buna fetele! Maine sper sa schimbam titlul cu unul cu dedicatii, cat mai multe daca se poate! Pup, bafta maine celor care se testeaza!
Bob pana nu vin uratii mai ai sanse de bebe. Bafta!
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
joana2672001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Buna fetelor. ![]() Draga Joana si eu sunt pe metformin de aprox 2 luni jumate, dar mie nu mi-a dat duphaston. Si eu am ovare micro-polichistice, s-au vazut la eco transvaginala. Nu am pilozitate, greutatea este normala, prolactina buna.Singurul lucru la analize care nu a iesut bine a fost fsh-ul.De cand am inceput sa iau siofor nu stiu daca am ovulat ori ba, pt ca nu am facut monitorizare si nici teste de ovulatie. Principala prolema la mine este cm care este mai lung decat un ciclu normal, luna trecuta a fost de 47 de zile, luna asta deja sunt in ziua 30 si nimik, alte dati 32, 40 etc. Mihaela nu ai voie sa faci deloc jap jap si nici sa te speli inauntru macar o zi inainte. ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Draga Alina, iti spun sincer ca exact cum se manifesta la tine PCOS-ul asa este si la mine :) Eu tot Siofor iau, din cate am inteles ar fi cel mai recomandat sau "iubit de medicii din RO".
Eu iau duphaston ca sa imi vina menstra. Spre exemplu ultimul cm a durat 89 zile. Am avut dati si cu 45 dar si cu 22 (in luna in care am si ramas insarcinata).
problema mea este ca eu am tot slabit de la SIofor, si nu prea am de unde :(.
Progesteronul tau este oki? La mine in urma analizelor este fff mic oricand l as masura (z 21/z 45) nu conteaza:(.
Cu testosteronul stautare bine, mai bine ca barbatii insa ciudata...nu am par pe corp...deloc.
Niciodata in toti acesti ani nu m am gandit ca mi va fi greu sa devin mama...insa se pare ca tocmai ce ar trebui sa fie un act natural ...nu este :(
va pup si somnic usor
5+