Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 25
Bob_Pixel spune:
Lary, eu NU am simptome de nimic de 2 zile. De prin ziua 22 mi-au aparut niste cosuri specifice PMS, care au trecut insa, fara sa apara CM. In ultima saptamana am avut pentru scurt timp senzatia, uneori foarte convingatoare ca-mi vine, dar inca astept.
Cand l-am avut pe Bob, inainte de testul pozitiv cu cateva zile (sa zic maxim 4-5), aveam senzatia ca vine menstruatia, eram nervoasa, buboasa, transpiram, faceam pipi mai des. Atunci chiar a fost o surpriza pentru ca nu ma asteptam deloc sa fie sarcina (eram la 3 saptamani dupa HSG si credeam ca e imposibil), de aceea nici nu cautam simptome, pur si simplu ma simteam ca inainte de CM.
Dupa testul pozitiv, parca mi-am pierdut toate simptomele, am ramas doar cu pipi des, n-am avut greturi, indispozitii, pofte etc. Abia prin sapt 6 incolo am inceput cu sensibilitati.
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
lary74 spune:
Maine te asteptam cu testul pozitiv
Eu sper sa apuc ziua de maine fara sa vina uratul sa pot veni si eu cu testu pozitiv![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Lary, eu NU am simptome de nimic de 2 zile. De prin ziua 22 mi-au aparut niste cosuri specifice PMS, care au trecut insa, fara sa apara CM. In ultima saptamana am avut pentru scurt timp senzatia, uneori foarte convingatoare ca-mi vine, dar inca astept. Cand l-am avut pe Bob, inainte de testul pozitiv cu cateva zile (sa zic maxim 4-5), aveam senzatia ca vine menstruatia, eram nervoasa, buboasa, transpiram, faceam pipi mai des. Atunci chiar a fost o surpriza pentru ca nu ma asteptam deloc sa fie sarcina (eram la 3 saptamani dupa HSG si credeam ca e imposibil), de aceea nici nu cautam simptome, pur si simplu ma simteam ca inainte de CM. Dupa testul pozitiv, parca mi-am pierdut toate simptomele, am ramas doar cu pipi des, n-am avut greturi, indispozitii, pofte etc. Abia prin sapt 6 incolo am inceput cu sensibilitati. Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Bob_Pixel spune:
| citat din mesajul lui lary74 Maine te asteptam cu testul pozitiv ![]() Eu sper sa apuc ziua de maine fara sa vina uratul sa pot veni si eu cu testu pozitiv |
Maine vin cu un raspuns, m-am hotarat sa testez iar si sa fac in ciuda testului de sambata
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
lary74 spune:
Asa si trebuie,neaparat sa-i faci in ciuda cu un test clar pozitiv![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Maine vin cu un raspuns, m-am hotarat sa testez iar si sa fac in ciuda testului de sambata Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Adelinka spune:
V-am citit cu mare interes!bafta fetelor la liniute!eu mi-am facut astazi un test si e negativ(desi prima zi de cm ar trebui sa fie 8)dar nu am avut rabdare,
Katy82 spune:
Bafta multa fetelor! Sa dea Dumnezeu sa ploua cu liniuteII la aspirante. Eu astept sa-mi vina. Luna asta a fost de pauza din cauza tratamentului.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
joana2672001 spune:
Dragele mele aspirante.
Sunt o cititoare silitoare a grupului vostru :).
Eu in urma cu cateva luni am pierdut o sarcina iar acum suntem pregatiti pentru o noua incercare. Tin sa va spun ca am PCOS insa singurul meu simptom al acestei conditii este lipsa unei menstruatii regulate. Nu am par pe corp, sau sa fie supraponderala, chiar sunt cam slabuta, insa se pare ca nu prea ovulez.
Nu am incercat pana acum teste de ovulatie pt ca si asa sunt destul de stresata, pt mine sa urmaresc aceste teste ar fi un stres in plus.
In schimb am inceput sa fac tratamentul caracteristic celor cu PCOS si anume METFORMIN si DUPHASTON din ziua 14 pana in ziua 25.
Mai sunt printre voi aspirante cu acest tip de probleme? Sau ati auzit pe cineva care a ramas insarcinata si a dus la capat o sarcine astfel obtinuta?
Va pup si va urez mult succes si copilasi sanatosi:D
5+
dana0000 spune:
| citat din mesajul lui joana2672001 Dragele mele aspirante. Sunt o cititoare silitoare a grupului vostru :). Eu in urma cu cateva luni am pierdut o sarcina iar acum suntem pregatiti pentru o noua incercare. Tin sa va spun ca am PCOS insa singurul meu simptom al acestei conditii este lipsa unei menstruatii regulate. Nu am par pe corp, sau sa fie supraponderala, chiar sunt cam slabuta, insa se pare ca nu prea ovulez. Nu am incercat pana acum teste de ovulatie pt ca si asa sunt destul de stresata, pt mine sa urmaresc aceste teste ar fi un stres in plus. In schimb am inceput sa fac tratamentul caracteristic celor cu PCOS si anume METFORMIN si DUPHASTON din ziua 14 pana in ziua 25. Mai sunt printre voi aspirante cu acest tip de probleme? Sau ati auzit pe cineva care a ramas insarcinata si a dus la capat o sarcine astfel obtinuta? Va pup si va urez mult succes si copilasi sanatosi:D 5+ |
Joana iti doresc sa nu stai prea mult pe aici,sa mergi la gravidute.
Si eu am PCOS,dar se pare ca am ovulatie...problema mea e pizolitatea si kg in plus de care incerc sa scap. Mie nu mi-a dat inca tratament,dar cand am vorbit despre asta mi-a zis exact acelasi lucru:metformin. Asteptam sa faca sotul spermograma,apoi eu fac HSG si daca nu abia atunci incep stimularea.
Dar de ce ai pierdut sarcina? Micile chisturi se vad la ecografie transvaginala?
Eu fac teste de ovulatie si de obicei se pozitiveaza cu 14 zile inainte sa imi vina menstra.
si succes in incercarea ta!Asa mi-e groaza daca ar fi sa raman insarcinata sa o pierd..nu stiu cum as reactiona.
Mihaelafalt spune:
Buna fetele eu maine ma duc sa fac beta si o sa consult si medicul poate imi face un papa nicolau.
Vroiam sa va intreb daca fac sex cu prezervativ poate sa imi recolteze maine pentru papanicolau, sau trebuie abstinenta total.
Poate suna aiurea intrebarea dar eu ma gandeam ca atata timp cat nu intra gigeii pe acolo se poate face.
Astept un raspuns in seara asta ca maine plec dimineata si nu am timp sa intru.
Fetelor va astept cu rezultate bune la test maine.
Pupici ca ma intorc la smotru mai am putin si termin.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
joana2672001 spune:
Draga Dana, nimeni nu stie de ce am pierdut sarcina. crede ma ca am fost la nenumarati medici care pe langa faptul ca se mirau ca sunt insarcinata cu problemele mele, si mai ales ca nu luam nici un tratament atunci, nu si explica care a fost motivul. iti spun si eu ce mi au spus si ei : selectie naturala :(.
Ideea e ca eu sunt pe metformin de o luna fix si sper ca in termenul de 6 luni impus de medici sa se vada si rezultatele si anume un bebe la mine in burtica.
Eu am citit foarte multe info despre metformin asa ca daca vrei sa ne sfatuim nu ezita sa ma intrebi.
ps eu nu am reactionat deloc bine tinand cont ca eram la prima sarcina in atatia ani :(
O sa incerc si eu ceva teste de ovulatie, sa vedem :)
Am tot citit pe forum ca progesteronul inhiba ovulatia? Medicul meu mi a spus ca nu este adevarat ci din contra, o ajuta. Nu prea mai inteleg. Voi ce spuneti?
va pup si sper la cat mai multe teste pozitive
5+