Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 24
miky82 spune:
Anca mult noroc surorii tale, sa dea Domnul sa se prinda

Cixinica tu ce mai faci? cum mai esti?
Nu se mai testeaza nimeni?
pe toate
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
lary74 spune:
Multumesc
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Neatza si de la mine fetelor Multumim de cafeluta Lary...te asteptam cu vesti bune, hai sa dai startul la luna cu cat mai multe gravidute ![]() In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
cixinica spune:
Anca multa bafta surorii tale, sa se prinda 

miky
eu sunt la ovulatie, speram sa se prinda macar un 
lary tinem pumnii sa vii cu testul pozitiv 
multi 

tuturor
gabyv spune:
Neata 
Bafta la testare! 
Cixi, baga mare!! 
la mine nimic nou, eu si butoiul
ne intalnim des prin casa, aparent ii place la mine...
va pup 

draguta spune:
'neata
SS tzuky, Lary74, DenyAnd, Bob Pixel, Paula va spteptam cu vesti bune

Anca bafta surorii tale

toate fetele
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls! Nu am vesti de niciun fel. Sunt in stand-by, z32 din ~30 (desi luna trecuta am ajuns pana la oribila z37
). Zero simptome... nici c-ar fi bb, nici c-ar fi cm, NI-MIC ! Am sa mai incerc un test maine, EXCLUS Barza (sa le ia
de linii de uscare) !
Insist sa vina altcineva cu II, eu imi trag palme luna asta si astept toamna, poate schimbam sezonul si norocul 
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
MeAlex spune:
Da Bob, mai bine evita Barza
! Tin pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Da Bob, mai bine evita Barza |
Saru-mana! Dar sansele sunt scazute. La urma urmei Barza au reputatie buna si o Barza negativa in z30 cred ca e edificatoare
P.S. eu sunt opusul lui Denyand, ea e foarte optimista, eu sunt foarte neincrezatoare
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
Katy82 spune:
Buna fetele! Tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze, prea nu am mai avut de mult timp un capitol cu dedicatie. Haideti fetele, cine sparge gheata? Sa facem si putina galerie, poate se indura barza sa ne mai viziteze si pe noi 

sa aveti o zi frumoasa!
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lary74 spune:
Inca nu a venit uratul si sper din suflet sa nu mai vina!
AM inceput sa am simptome de graviduta(sper sa nu mi le induc singura):un usor gust metalic in gura,ameteli si usoare greturi,parca plutesc asa ceva ,poate din cauza emotiei pe care o da asteptarea .Cine stie,sper sa nu cad f. de sus daca vine menstra.
Sunt toata ziulica cu ochii in bikini![]()
Vineri,sambata si duminica am avut dureri ca la menstra,ieri si azi doar o usoara balonare.
Fetele celelalte care trebuie sa se testeze cum stau?Ce simptome aveti?
Pana maine cand trebuie sa testez(asta daca nu vine azi uratul)mi se pare o vesnicie

!