Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Monique77, poti sa iei Utrogestan si de capul tau, daca ai impresia ca ai lipsa... doar grija mare, DOAR DUPA ovulatie! Daca iei inainte, inhiba procesul. Daca ai ciclu regulat, poti sa faci un test de singe 7 zile dupa ovulatie, sa vezi ce valoare iese. ![]() ![]() ![]() Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Multumesc mult Tzuky
dar rau nu are ce sa-mi faca nu? daca, bineinteles, il iau dupa ovulatie?
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui miky82 Ajutati-ma si pe mine putin... cand imi iese testul de ovulatie pozitiv trebie sa prestez in aceeasi zi sau in urmatoarea zi? ca sa vad daca am ovulat trebuie sa imi fac progesteronul in a 21 a zi? ![]() In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
pai cum vezi daca ai ovulat cand iti faci analiza de progesteron?
Katy82 spune:
Buna fetele! Am trecut si eu sa va salut. Sunt intr-o per mai incarcata, ca tb sa rezolv cat mai multe lucruri pana la concediu.
Deny nu vreau sa te descurajez dar daca nu intrerupi progesteronul undeva in Z25 s-ar putea sa te cam dereglezi, daca iei in continuare nu apare menstra. Poate totusi e bebe, bafta!
pe toate.
Miky imi pare rau de Z1. Bafta multa luna asta.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui miky82 Aaaaa si mai vroiam sa va intreb eu daca am ciclul neregulat tot in ziua 21 sau calculez 7 zile dupa presupusa ovulatie? In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! |
la mine ziua a 7-a DPO cade sambata,
merge sa ma duc vineri? in ziua 6?
Katy82 spune:
Deny la un CM de 26-27 de zile, intrerupi progesteronul undeva in Z21, 22. Sper ca doc ti-a spus ca daca nu-l intrerupi, nu-ti mai vine. Inca o data, sper sa fie bebe, dar totusi daca nu e, ai grija cu dereglarile. Fa un test de sange ca sa scapi de dubii.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui elenusht neata fetelor! Miky iti multumim pentru acatist! Doamne Doamne sa aiba grija de noi toate! Eu mai am saptamana asta pana la concediu...abia astept sa vina. Ma simt atat de obosita psihic... Vom merge in Ungaria la Gyula si apoi trecem si prin Budapesta. Ieri l-am intrebat pe sot in ce stadiu ne mai aflam cu relatia noastra si el imi raspunde ca suntem in recunoastere, adica sa vedem cum ne e impreuna, ce ne dorim...Nu am mai facut dragoste, sex sau ce-o fi...parca ma evita - de parca eu as fi fost cea care l-a inselat nu el. Nu neg ca nu-l doresc, chiar daca ma doare ceea ce a facut. Simt ca ne-ar apropia lucrul asta, dar el zice ca nu simte si nu vrea sa faca lucrurile fortate. E o perioada grea, sper sa nu fie in zadar. Deci la mine nici nu poate fi vorba de bebe ca nu prestez. Parca dupa chiuretajul asta as face mereu sau poate e si de la abstinenta?! Vreau ca maine sa merg sa-mi fac analizele la hematologie la dr Uscatescu la Fundeni. Are cineva vreun numar de acolo? O fi doctora la spital? ![]() ![]() Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Elenush, asta as vrea sa aflu si eu, daca e in spital,
dar n-am numar de acolo
cred ca pe net gasim
insa daca afli ceva, zi-mi si mie ca ar trebui sa ajungem si noi la Dansa pe saptamana viitoare
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Deny la un CM de 26-27 de zile, intrerupi progesteronul undeva in Z21, 22. Sper ca doc ti-a spus ca daca nu-l intrerupi, nu-ti mai vine. Inca o data, sper sa fie bebe, dar totusi daca nu e, ai grija cu dereglarile. Fa un test de sange ca sa scapi de dubii. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
pai si daca intrerupe si e bebe, si mai bine lua in continuare?
miky82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
la mine ziua a 7-a DPO cade sambata, merge sa ma duc vineri? in ziua 6? |
Moni nu stiu daca merge mai devreme de 7 zile dar fetele ar trebui sa stie, nici eu nu eram lamurita cu analiza.

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
miky82 spune:
multumesc fetelor pt raspuns... in concluzie dupa ce am testul de ovulatie pozitiv calculez cele 7 zile dupa 24 de ore de la pozitivare?
sper sa ma fi exprimat cum trebuie![]()
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
Monique77 spune:
pai da si oricum...daca iau utrogestan, analiza nu va avea acelasi rezultat ca cel in cazul in care nu as lua utrogestan nu?
ca utrogestanul influenteaza rez.