Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ajutati-ma si pe mine putin... cand imi iese testul de ovulatie pozitiv trebie sa prestez in aceeasi zi sau in urmatoarea zi? ca sa vad daca am ovulat trebuie sa imi fac progesteronul in a 21 a zi?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Aaaaa si mai vroiam sa va intreb eu daca am ciclul neregulat tot in ziua 21 sau calculez 7 zile dupa presupusa ovulatie?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

alina_loca - linia este punctata pentru ca fertilityfriend se i-a dupa mai multe semne ca sa confirma ovulatia, iar in cazul liniei punctate inseamna ca s-a luat doar dupa temperatura.
miky82 - eu zic ca analiza pt progesteron in faza luteala e bine sa o faci la 7 zile dupa ovulatie

Lary74, DenyAnd si Bob_Pixel - haideti cu doua liniute!!!

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna Miky!Eu stiu ca e bine sa prestezi si in ziua cu testul pozitiv si in urmatoarea,ovulatia are loc la 24-48 de ore de la testul pozitiv,asa ca bafta si cat mai mult sa vina bebei.
Analiza trebuie facuta la 7 zile de la presupusa ovulatie.Eu asa stiu ,daca gresesc sory,sa ma corecteze cine stie mai bine

[quote]citat din mesajul lui miky82

Ajutati-ma si pe mine putin... cand imi iese testul de ovulatie pozitiv trebie sa prestez in aceeasi zi sau in urmatoarea zi? ca sa vad daca am ovulat trebuie sa imi fac progesteronul in a 21 a zi?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Multumesc pt sustinere
Daca nu vine azi sau maine uratul(sunt z27 din 28,dar au fost lunii cand au venit si la 27)atunci pe miercuri ma incumet la un test.Sper din tot sufletul sa fie bebel de data asta.

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

alina_loca - linia este punctata pentru ca fertilityfriend se i-a dupa mai multe semne ca sa confirma ovulatia, iar in cazul liniei punctate inseamna ca s-a luat doar dupa temperatura.
miky82 - eu zic ca analiza pt progesteron in faza luteala e bine sa o faci la 7 zile dupa ovulatie

Lary74, DenyAnd si Bob_Pixel - haideti cu doua liniute!!!

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Mihaela vreau sa vad tortul
Va rog sa imi dati si mie parola si sa imi ziceti cum procedez ca nu sti unde sa vad pozele...

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata! Multumesc pentru pumnii stransi, fetelor, inca astept un raspuns. Nu vad nici rosu, dar nici nu ma simt insarcinata. La cateva ore tot am "puseuri" de CM, transpir, imi lipseste aerul, simt ca vine vine si nimic. Inclin sa cred ca-si bate joc de mine ca luna trecuta, cand a intarziat 7 zile. Incerc sa fiu calma si reusesc cat de cat, nici nu ma gandesc la teste, nu mai calculez nimic, pur si simplu stau si astept.
O saptamana usoara va urez si o luna cu rezultate

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor! Miky iti multumim pentru acatist! Doamne Doamne sa aiba grija de noi toate! Eu mai am saptamana asta pana la concediu...abia astept sa vina. Ma simt atat de obosita psihic... Vom merge in Ungaria la Gyula si apoi trecem si prin Budapesta. Ieri l-am intrebat pe sot in ce stadiu ne mai aflam cu relatia noastra si el imi raspunde ca suntem in recunoastere, adica sa vedem cum ne e impreuna, ce ne dorim...Nu am mai facut dragoste, sex sau ce-o fi...parca ma evita - de parca eu as fi fost cea care l-a inselat nu el. Nu neg ca nu-l doresc, chiar daca ma doare ceea ce a facut. Simt ca ne-ar apropia lucrul asta, dar el zice ca nu simte si nu vrea sa faca lucrurile fortate. E o perioada grea, sper sa nu fie in zadar. Deci la mine nici nu poate fi vorba de bebe ca nu prestez. Parca dupa chiuretajul asta as face mereu sau poate e si de la abstinenta?! Vreau ca maine sa merg sa-mi fac analizele la hematologie la dr Uscatescu la Fundeni. Are cineva vreun numar de acolo? O fi doctora la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna dimineata fetelor!
YLARI va doresc un concediu placut! Abia astept sa inceapa a sotului sa ne putem relaxa si noi.
Fetelor haideti cu doua liniute care trebuiau sa se testeze asa ne mai ridicati moralul si noua!!!
Miha felicitari pentru reluarea activitatilor
Miky Multumesc frumos pentru ce ai facut

Eu sunt astazi in ziua 6 asa ca ne pastram pentru activitattile intense ce vor urma .Precum ovulez cam in ziua 11 ma gandeam sa incepem din ziua 8 si sa o tinem tot asa pana prin ziua 16 cand am de gand sa incep utrogestanul.Incerc sa fac si eu ce faceam cand am ramas cu fata.
O saptamna frumoasa fetelor si sa auzim de cat mai multe teste pozitive!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetelor, haideti sa va povestesc:

1. Am fost si am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung la Manasirea Caraiman si bineinteles am lasat acatistul, fetelor ma simt asa de bine..... credeam ca nu o sa ajung pt ca dimineata m-a luat durerea rau de burta deci semn ca imi vin rusii pe cap ....dar cel mai rau imi pare ca nu am vb cu Preotul Gherontie Puiu trebuia sa stau pana pe la 4 si nu am mai avut cum sa stau, oricum am sa mai merg acolo si sper cat de curand.
2. Declar ziua 1
3. Nu am rezultatul de la beta pt ca neseriosii astia de la biomedica nu mi-au trimis rezultatul pe mail...oricum mi-a venit menstruatia
4. Trebuie sa va spun ca nimic nu a fost intamplator cu Manastirea Caraiman.... cu cateva zile in urma eram printr-un supermarket si vb cu sotul daca mergem sambata la manastire mi-a zis ca nu crede ca vom merge ca nu avem bani, in timp ce faceam cmparaturile ma tot gandeam cum sa fac rost de bani ca sa merg acolo, nu va spun fetelor ca am gasit 100 lei pe jos, si umbam cu ei in mana si intrebam pe fiecare daca a pierdut niste bani, o doamna mi-a zis este norocul dv ....iar astazi dupa ce am plecat de la Manastire mi-a venit menstruatia.... concluzia este ca Dumnezeu a vrut sa ajung acolo....mai ca nasii nostri s-au rugat de noi sa mergem la piscina iar noi nu prea ii refuzam.

hai ca m-am lungit cam mult...va pup...iar Dumnezeu si Fecioara Maria sigur ne va ajuta sa avem ce ne dorim

In curand

Miky multumim,sa te ajute Dumnezeu sa devii mamica,si pe tine si pe noi toate!

Mergi la inceput