Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Scriu repede ca iar sunt pe fuga. Multumim ce v-ati gandit la noi. Mara e mai bine... a mai facut febra aseara pe la ora 21 si ultima oara azi de dimineata la 4. E ok acum. Vorbeam cu o mamica, vecina de bloc si imi spunea ca a mai auzit de copii care au facut febra si atat (fara nici un alt simptom) si ca intr-adevar este un virus/microb ceva din parc.

Am vazut ca vb de soacre... a mea soacra a fost terorizata la randul ei de soacra si mereu imi spune ca si-a propus ca ea sa se poarte cu nora ei ca si cu copilul ei. Nu mai are alti copii... decat pe noi. Viata a aranjat lucrurile in asa fel incat sa si locuim impreuna... socrul meu a murit in urma cu 3 ani si jumatate (un om extraordinar de nota 20) si am invatat sa ne toleram reciproc. Chiar daca nu suntem intotdeauna pe acceasi lungime de unda, nici cu mama nu sunt mereu si e normal ca doar suntem oameni si suntem diferiti.... fiecare avem defectele noastre si daca avem puterea sa ne acceptam asa cum suntem este foarte bine. Ea e si genul de om supus, nu s-a bagat niciodata in discutiile noastre ... cum zicem noi, asa e bine. Stiu ca sunt norocoasa... noi avem o afacere de familie si pentru faptul ca am avut un om care sa aiba grija de copii, pe care sa ma pot baza oricand, la orice ora, am putut sa ma ocup si de servici la foarte scurt timp dupa ce l-am nascut pe David. Nu mai zic de treburile casnice... n-am mai calcat o rufa de 2 ani cred, gasim mancare facuta cand venim de la serv, copiii ingrijiti... ce sa am eu cu femeia asta?

S-ar putea sa fiu un pic incoerenta, dar cum spuneam sunt intr-o mare fuga...

Va pe toate si sper sa reusesc sa intru mai tarziu.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu am atipit 15 min si ma sunat al meu sot si acum n-a tre s afac smotru nu am ce safac am terminat si mancarea si acum mai fac putin smotru ca sambata daca duc copilul la soacara al meu sot vrea sa iesim la un muzeu ceva.
Ce sa va spun despre a mea soacra:nu ma inghite delocx:imi spune ca sunt lenesa,ca nu am grija de copil,ca nu am grija de copilul ei,ca nu stiu sa yi educ nepoata,ca nu ma machiez ,ca nu imi fac manichiura.
Jigniri de genul proasta idioata c..va sunt la ordinea zilei din partea ei ptr mine.

Mergi la inceput

Hellooooooo.... ce faceti fetelor? Nu v-ati trezit pana acum?

Haideti la ... e fierbinte si va asteapta.

Mergi la inceput

Nyny eu spun prezent ca intotdeauna la tratatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata mai pe la pranz asa.
Noi am fost cam ocupate zilele astea, sa incercam sa revenim la vechile obiceiuri, sa ne readaptam.
Aseara a ramas la mine domnisoara, ne-am jucat pe strada cu mingea pana pe la 10.Nu de alta dar somnul de pranz l-am facut de pe la ora 17 pana pe la 19. Ce chef de somn sa mai aiba Yari.
Am venit si cu semne de buna purtare de la mamaia cealalta, si-a pus guma de mestecat in cap si mamaie ia scos-o cu foarfeca, dar a omis sa ne spuna.Tot familionul intrasem in panica, ca chleste fata.

Mergi la inceput

Doinita cum a fost la inot? Aveti un instructor, ceva?... sau doar va balaciti?

Alina despre soacre rautacioase... n-am cuvinte. Nu o baga in seama si cu asta basta. Dar nu inteleg.. chiar asa.. tu nu-ti faci manechiura, nu te machiezi? Hai ma Alina, pt tine asa... stii ce stare de bine iti da cand te aranjezi un pic, parca esti alt om. Pe bune, sa nu te superi... stiu ce esti toata ziua cu treburi casnice, dar trebuie sa-ti faci un pic de timp si pt tine.

Tatiana eu imi imaginez ca sunt tare haioase mandrele cand cotrobaie prin dulapuri sa se probeze si sa se admire in oglinda. Iti dai seama ca vor fi cele mai bune prietene cand vor fi mari?

Magdalena nasoala povestea cu coafura Yarinei. Las ca o sa creasca repede ... si eu am patit-o cand eram mica si abia ce imi crescuse si mie putin mai lung ca toata copilaria mea am fost tunsa ciocanel.

Mariana sper ca te gandesti si la noi cand stai asa intinsa pe sezlong fara nici o grija... noi ne gandim la tine.

Mergi la inceput

Ce faceti gashca? Pe unde umblati? Nici o barfa, nimic... nu mai aveti nimic de spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Avem Nyny noutati,nu prea placute.Doinita,se pare ca DD nu doarme niciodata,cand vorbeam noi mai frumos despre soacre(aici m-a batut DD pe mine),cam pe la ora 15,draga mea de soacra a fost calcata cu masina pe trecerea de pietoni,ridicata pe capota,apoi pe parbriz,de a spart si parbrizul,si apoi aruncata pe jos.Si va dati seama ca pe noi nu ne-a anuntat nimeni pana azi dim.,nici macar socru ,cica sa ne menajeze.Da doamne iarta-ma ,astea nu sunt lucruri de menajat.Asa ca am lasat copilele la vecina,sotu pe-o parte la Orastie,eu pe o parte la Hunedoara,am umblat pe la tomografe.Se pare ca nu are nimic,doar un hematom urat la cap si tensiune 240/120.I-a zis doctoru ca putea fi in coma.Da sa vedeti faza,au basteptat dupa salvare mai bine de 2 ore sa o duca la tomo.Deci,propun sa o lasam mai moale cu soacrele.

Magda.tare faza cu freza Iarinei.

Mergi la inceput

Aoleu Tatiana...horror ce povestesti de soacra ta. Sanatate multa si Doamne ajuta nu fie ceva grav si sa-si revina repede

Mergi la inceput

Tatiana nu am inteles faza citez"Deci,sa o lasam mai moale cu soacrele"
Nyny eu nu ma machiez exagerat de mult decat rimel putin creion negru si un glos sua balsam de buze facuty de mine legat6 de manichiura mio fac dar nu la salon cum si-o face scumpa mea soacra si ma taxa de fiecare data pe aceasta tema.
Manichiura mi-o fac dar nu reusesc s aimi tai pielitele.
De acum voi incerca sa am mai multa grija de mine

Mergi la inceput