Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Gherman_in spune:
Sa vezi ce mi-au facut bombele azi dimineata.Le-am dat sa manance bine,si aia si aia,s-au saturat bine,ies cu ele in curte,trece o vreme si iese vecina din casa,tinerica si ea.Ale mele incep sa strige dupa ea ca le e foame,sa le dea ceva de mancare.Bineinteles,le-a luat,le-a dat sa manance,sa bea.Uite asa ma fac de minune in cartier,spun astia sa sunt mama denaturata,ca-mi tin copii flamanzi![]()
doinita_g spune:
Amu-s la birou...dar in curand cred c-o tai...ca prea stau ca fraiera si astept sa-mi raspunda si mie cineva la tf.
Azi m-am trezit cu munci supl. ...mi-au creat asa...o adresa generica de mail (de...suport)...si sunt bombardata cu mailuri la greu, dar oricat as vrea ...nu stiu sa rezolv toate situatiile...la randul meu am nevoie...de suport
...pe care nu-l primesc
Te-am ametit?![]()
Gherman_in spune:
Exista si socru,tot 71 de ani,dar el inca mai activeaza
,e avocat,nu stiu pana cand mai poate
El e pita lui DD,sau cel putin asa cred,a venit odata sa ma roage sa-i cer iertare soacramii,desi tot ea gresise.Dar nu m-am lasat induplecata,tot ea a venit prima.Eu nu am lasat-o sa-si vada nepoatele 2 luni.si mai puteam continua asa la infinit.Asa de adraculu-i pielea pe mine cand sunt facuta troaca de porci,fiind nevinovata.
Gherman_in spune:
Nu,de data asta nu m-ai ametit,am pricipit tot,ca sunt bagata in priza cu soacra si sunt atenta la tot![]()
doinita_g spune:
Sunt mortale 'atomicele'...eu cand aud la tine cum mananca ...mai ca-mi vine sa mai fac un copchil
...o fi din cauza ca-s doi
Piscotica numai gura e de ea...se aseaza la masa...ciuguleste cat o randunica...si numa ce-o auzi: 'mami, eu nu ma ofer la mancare
'
Gherman_in spune:
Nu am pb.cu mancarea,dim le-am facut pita in ou,ceai,apoi au bagat fructe.La vecina au mancat peste,sunca ardei si rosii.Si au baut suc de rosii
la mine nu beau asa fereasca sfantu.E mai bun la vecinu
Astept sa se trez.sa le pun la masa.Numai ca ale mele nu man,fel1 ,apoi fel2.Doar un fel.Si Iarina imi refuza laptele,nu stiu cum sa o fac sa bea,ca e important.In rest totul ok.
doinita_g spune:
Eu pana la urma ajunsesem la o explic...ref la soacre - nurori...fiind vorba de doua femei caractere puternice si incapatanate...iese cu scantei
cand se intalnesc in idei, conceptii, comportamente, stil de educatie, etc...fiecare o tine pe a ei!
Cand esti cu mama ta, alta e situatia...
Vezi tu...cand zici de socru...raspunsul e cam acelasi: e painea lui DD, e in banca lui, etc...
Or ceda barbatii mai repede? Cu siguranta, da! Or fi mai nepasatori cu chestii de astea? Iar zic, da!...Eu ma uit si la noi...ne ciondanim din nimicuri...si eu is aia care ma tin tare...pana-n panzele albe, si nu de fiecare data am dreptate
Hai ca suntem la 'studiu de caz'![]()
Gherman_in spune:
Ma duc sa deschid usa,ca iar a ajuns buzduganu inainte,s-a asezat in cui
,aterizeaza si fat- frumos dupa 5 minute.Predau stafeta,vreau sa ma duc pana la Hunedoara,sola
,sa ma mai destup.Intru mai spre sara,dupa recompensa
.Sa aveti spor la joaca!