Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, am retinut partea cu costumele de baie. Trebuie sa ma duc sa-i caut ponchio (sau cum s-o scrie) sa-l am pregatit pentru mare.
Am deja 2 splipi de tipul acela cu crac lung si cu plasa alba pe dedesupt cu care sta in nisip in curte. Am sa caut insa pampersi de piscina, nu stiu cum sunt dar cred ca sunt practici.

Si probabil pe plaja am sa-l tin mai mult in pampers ca sa evit accidente mai ales de tip kk. Eu am vazut chestii de genul asta langa mine pe plaja si mie chiar nu mi-au placut.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Voiam sa va mai intreb care dintre voi aveti in casa o trusa de ajutor de medicamente pentru copil. Adica tineti ceva pe acolo pt urgente? Eu nu prea am ca n-am prea avut nevoie si ma bate gandul sa-mi fac una sa nu ma prinda pe picior gresit. Acum din experienta voastra ce urgente pot sa apara si ce medicamente ati folosit / ati folosi stiind ca sunt eficente?
Probit sa centralizez raspunsurile si sa trimit o lista.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Eu nu am mai intrat ca am avut niste zile horror...si nu am vrut sa stric atmosfera.

Poale in brau mie nu-mi plac....

Alexuttza drum bun sa aveti si cat mai multa relaxare

Ruxita WB....chiar vrei sa tineti dieta respectiva? eu nu m-as putea obisnui sa mananc chiar asa , eu nu pot elimina din placerile vietii, cate un pic din fiecare nu strica, zic eu

Ce intalnire frumoasa, pe nepusa masa....bravo fetele

Lalitica WB , ne era dor de optimismul tau

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu nu am mai intrat ca am avut niste zile horror...si nu am vrut sa stric atmosfera.

Poale in brau mie nu-mi plac....

Alexuttza drum bun sa aveti si cat mai multa relaxare

Ruxita WB....chiar vrei sa tineti dieta respectiva? eu nu m-as putea obisnui sa mananc chiar asa , eu nu pot elimina din placerile vietii, cate un pic din fiecare nu strica, zic eu

Ce intalnire frumoasa, pe nepusa masa....bravo fetele

Lalitica WB , ne era dor de optimismul tau

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Cu cine sau cu ce te-ai duelat? Lasa atmosfera ca nu-i problema cu ea.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

ce frumos ca s-a scris mai mult....ce a facut mancarea asta

Sa va spun ce am retinut eu din excursia noastra in Lanzarote :

la o emisiune spaniola, niste medici nutritionisti si sexologi spuneau ca cea mai eficienta si sanatoasa "dieta" ( ca mod de slabire) e " sexul " ....spuneau ca oamenii consuma fff mult timp si bani pt anumite diete care nu sunt nici sanatoase si nici asa eficiente ca sexul, spuneau ca se consuma nu numai energie ci si multe calorii atunci cand faci dragoste....chiar vb de ce pozitii sunt mai adecvate pt a arde cat mai multe calorii....

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Tomaca cu sotul m-am duelat, deh femeile astea vor prea multe...dar totul e bine cand se termina cu bine; nu-mi plac certurile, e un timp irosit din punctul meu de vedere, pt ca tot impreuna suntem si vom fi si atunci de ce sa irosim timp " certandu-ne "(un cuvant care nu imi place)? eu/ noi mereu incercam sa nu lasam ziua sa treaca si sa fim suparati unul pe celalalt, decat bosumflati mai bine "goi" in pat , nu?

Mama mea mi-a spus mai demult ca secretul (din punctul ei de vedere si raportat la ce a vazut pana acum in viata) intr-o casnicie e MUTENIA , adica sa stii cand sa taci si cand sa spui ce ai de spus ....

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

si daca tot fac spam....sa va spun ca sunt de fiemea? ce firavi sunt cand sunt mici dar si atunci cand cresc si te trezesc cu pupici, sau cand poti comunica cu ei(sau nu ) ,ma bucur f mult ca sunt mamica, ca am o fetita care e cumintica sau nu(un copil normal) , care imi lumineaza zilele sau cateodata ajung asa ...

Eu ma gandesc la Craciun deja...o sa aiba aproape 2 anisori, ma gandeam sa fac o traditie gen " toti 3 sa avem veste rosii" , stiu ca suna a cliseu...dar e ceva mai special si mie imi place(adica noua) , acum sa vedem daca imi face mami meu vestele; apoi vreau (cand va fi mai mare Ariana, adica constientizeaza de ziua ei aniversara) sa ii fac in fiecare an o petrecere tematica(fiecare an tematica diferita), chiar daca poate nu se va putea cu copii sau stiu eu cum va fi....dar camera ei sa fie specific si frumos aranjat(nu ma refer la ceva fancy sau costisitor ci mai degraba ceva sufletesc, primitor)....vreau sa imi creez o relatie de prietenie cu ea, nu neaparat una de mama-fiica

eu sunt mai asa azi ...(a fost impacarea dulce-cu sotul-...nu va ganditi la prostioare....ci mai degraba la declaratii super de corason)

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

si daca tot fac spam....sa va spun ca sunt de fiemea? ce firavi sunt cand sunt mici dar si atunci cand cresc si te trezesc cu pupici, sau cand poti comunica cu ei(sau nu ) ,ma bucur f mult ca sunt mamica, ca am o fetita care e cumintica sau nu(un copil normal) , care imi lumineaza zilele sau cateodata ajung asa ...

Eu ma gandesc la Craciun deja...o sa aiba aproape 2 anisori, ma gandeam sa fac o traditie gen " toti 3 sa avem veste rosii" , stiu ca suna a cliseu...dar e ceva mai special si mie imi place(adica noua) , acum sa vedem daca imi face mami meu vestele; apoi vreau (cand va fi mai mare Ariana, adica constientizeaza de ziua ei aniversara) sa ii fac in fiecare an o petrecere tematica(fiecare an tematica diferita), chiar daca poate nu se va putea cu copii sau stiu eu cum va fi....dar camera ei sa fie specific si frumos aranjat(nu ma refer la ceva fancy sau costisitor ci mai degraba ceva sufletesc, primitor)....vreau sa imi creez o relatie de prietenie cu ea, nu neaparat una de mama-fiica

eu sunt mai asa azi ...(a fost impacarea dulce-cu sotul-...nu va ganditi la prostioare....ci mai degraba la declaratii super de corason)

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Vai simply ce frumos vorbesti tu. Voi doua trebuie sa fiti tare mamoase.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

Simply tare frumos ai vorbit, si eu o iubesc atat de muuuult, vorba decenuelei, nu stiam ca exista dragoste atat de mare. Suntem toate femei norocoase, avem copii minunati!
Ma bucur ca te-ai impacat cu tati de Ariana, de acord cu tine ca cearta este timp pierdut. Noi ne certam rar dar ne ciondanim mai des.

Lali
Bine ai revenit! Intotdeauna o placere sa-ti citeasca omul mesajele, ma bucur ca David este bine acum si ca a luat in greutate. 12 kg zici??? Cum, cum? Observasem eu ceva in poze, imi pareai f f slaba. Sa va fie de bine concediile, poate ne vedem in august la mare.

Sorina neaparat trebuie sa se intalneasca mall-istele, sper sa ajungem in zona. Te scoteam eu la un suc, macar asa sa aiba Dece si Alex ce sa carcoteasca.

Tomaca (dupa ce ca-s paralela, ma gasesc sa raspund eu prima la sondaj) eu in casa am antitermice (Panadol, supozitoare) si mai am betadina, leucoplast, fase sterile. Nu m-am gandit pana acum la o trusa de prim ajutor, poate si din cauza ca traiesc in raiul farmaciilor (cred ca am vreo 9 in zona) dar e bine sa o ai, poate si pt deplasari.

Nyny pupam Marutza, bine ca i-a trecut. Nu prea esti in the mood bag seama, ne-ai scris cam putin in ultima vreme. Poate ne mai povestesti despre cum interactioneaza fratiorii.

BF cred ca sunteti deja pe drum, sper sa fie unul linistit!

Mi-e dor de MP, de bubu (unde esti??? te-ai apucat de sala si ne-ai uitat de tot?), de Loredana, de al3csa, de eleysa, de dastefa, de evyme, de danyelana, de gratiana, de annais, de roxy, de carmita. Cum sunteti fetelor?

Alicredo? Cam absentezi....esti bine?

Eu am culcat copilul, am pus de-o ciorba, am recuperat pe forum si ma apuc de alte trebuti...parca nu se mai termina! Sa aveti un weekend minunat(doar se apropie)!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bea, Ruxita, nyny, tomaca, simply multumim de urari. Yannis o sa plece fericit, s-a pupacit cu Mara astazi de s-au zapacit si asa haiosi, acum li se pare amuzant cred si se pupa si fara sa le spui si sunt atat, atat, atat de dulci! se duc asa unul spre altul, uneori inchid ochii sau nu neaparat nu stiu cum sa zic, tuguie buzele asa si nu mai vad niciunu bine de boticul pe care-l fac si se pupa pe unde nimeresc
, ochi nas, buze etc

nyny tot uit sa te felicit pentru operatiunea olitza...oare de ce...cred ca rabufneste din subconstient un pic de invidie

Tomaca animalutele soricelului le spune la fel si in greaca, numai ca le spune corect ca raspuns la intrebare cum face...? adica recunoaste si din greaca cuvintele , dar animalele fac la fel, am incercat sa nu il zapacim, tati a facut si el niste concesii, rata faca mac mac (nu papa ca in greaca)

lali bine ati revenit! Ma bucur ca va priesc vitaminele! Daca tu intrebi de cm iti spun eu, al meu are 80,5 dar bag si io o intrebare, mai e vreun puf care sa nu aibe 10 kile? ca al meu face ce face si numa sub ramane, cum face un 10.2 sau 10.3 il paleste cate ceva...

de Yannis

Mergi la inceput