Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alex sa aveti o vacanta care sa mai spele din problemele care v-au impanzit in ultima vreme! si un pic in plus pentru fiecare din noi care am vrut sa ajungem in Grecia dar n-am mai ajuns!

sorina, frumos program de vara i-ai facut Dianei... eu tot visez asa ceva pentru Ela dar am prea multe temeri si retineri... unele total aberante altele usor justificate... dar i-am promis ca o voi lasa la mare cu prietenii dupa ce face ea 18 ani... deci rabdarica inca 2 ani, nu-i chiar atat de mult de asteptat, nu?

bea, frumos dar si complicat ultimul trimestru (tu ai intrat in ultimul trimestru?)... eu in ultimele 2 luni nu-mi mai suportam starea si medicii mi-l dadeau de 4 kile si... multa multa rabdare pt tinut in burtica cat mai mult (noi am stat 41 de sapt) si sarcina usoara in continuare...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

google e plin de imagini elocvente

_
mama lui Stefan, pui scump

le-am fc poze ...le urc pe picassa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

help me , please

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neazta dragelor....

Ma strecor si eu la o cafea, sarumana Dece... ma omori cu zile cu poalele tale-n brau ...

Alexutza in sfarsit a venit si vacanta bine meritata... sa va bucurati din plin de ea. Drum bun si relaxare maxima.
Sorina mi-a placut aia cu rosiile ... la noi cica e oferta la oua.
BF drum bun sa aveti...sa fie baietel cuminte si rabdator Dani si sa va intoarceti cu impresii frumoase.
Tomaca, Mire, Alexutza tare intalnirea voastra neasteptata.

Va spuneam zilele trecute de Mara ca a facut febra... a tinut-o asa cam 24 de ore dupa care i-a trecut brusc. Nu i-am dat decat antitermice. Cu o zi inainte de faza asta i-a dus tataia in parc la topogane si eu banuiesc ca de acolo a luat ceva. Imi spuneau si alte mamici ca ar umbla un virusel prin parc care se manifesta doar cu febra. Mereu m-am ferit de zona cu topogane, leagane... acum chiar ca nu-i mai las deloc.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

wow...eu am incheiat , tot io incep?

lA cafea doamnelor...e fierbinte...dulce va puneti voi...dupa gust....si puteti pune langa si un papans mic si nevinovat...( astia sunt replica mea la placintele lu mama =)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

f tare ai fost Sorina dis de dimineata! cu rosiile!!!

Vecina de explicatii cu SV , acolo am fost, am facut un tur de manastiri pe la 15-16 ani si am fost cu masina

Iar cu capul de lista detasat....auzi merge si la Buzau, nu se mai satura....Mire vezi ca sunt fete si prin UK-Irlanda si prin Germania si prin Belgia, nu te duci sa le vizitezi?

Noi plecam maine dis de dimineata in Gr si ne mai intoarcem cand nu ne-o mai prii acolo .
Eu inca nu am facut vreun bagaj sau vreo pregatire, dar imi arde de dus copilul la pupat de despartire . Sper ca ochii care nu se vad sa nu se uite (Mara-Yannis).
Revin cand venim de afara daca nu ma cu bagajele

de Yannis

Da, tare faza cu rosiile, vad ca si la nyny s-au strans oualele. Poate facem o omleta cu rosii si s-o asortam cu papanasii de la Dece.

Nu v-am spus ieri ca soricelul Yannis imita foarte bine multe animale. Mi le-a spus in romana, nu stiu in greca cum le pronunta. Pleaca acum in vacanta si exerseaza si cu ceva animalute specifice pentru Grecia.
Alex - vacanta cat mai linistita sa aveti totusi, anul acesta.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Neata!

alexxutza drum bun si sa va priasca acolo mult si bine!!!

eu sunt varza........am dorit foarte foarte prost.........
asta mic m-a terorizat, atat s-a tot foit...si da tareeeeeeeeeeee is curioasa ce greutate are.............of offfffff

la noi e innorat.........o zi faina va doresc!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Si nu l-ai invitat la o partida de table, carti ceva. Se rasfata ca are palat, normal.

Tine-te tare, ca mai este.

O zi buna si tie.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

helou helouuu,

ne-am intors si noi de prin vacante. ce sa zic...a fost super fain, mai vreau. Desi a inceput prost ca in prima saptamana de Breaza David a luat o viroza de la mamea mea,a facut hipotermie, temperatura, tuse si cateva nopti nu prea dormite, nu mai vroia lapte deloc dimineata si seara...a fost horror. am si zis ca daca bona nu a fugit dupa saptamana aia, sigur nu mai pleaca de la noi. Va dati seama ca nemaivrand sa bea laptele de 10 seara, de multe ori adormea inainte de 10( eu trebuie sa-i dau ultima masa atunci si sa-i fac si insulina)si trebuia trezit copilul, dat cu apa peste fata ca sarcul de somn nici capul nu si-l tinea bine si pus in scaunul de masa sa manance...a fost ceva cumplit...in a doua saptamana m-am dus inarmata cu 3 feluri de lapte si incet incet am reusit sa-l fac sa revina la dragostea dintai si acum dupa o luna pot sa zic ca mananca lapte foarte bine, a ajuns sa bea seara chiar si 240ml dintr-un foc. Ca am vazut ca vorbeati de vitamine si noua dr ne-a recomandat niste vitamine, dupa viroza aia urata si pot sa zic ca sunt foarte foarte multumita. V-am povestit eu ca pentru mine mesele erau un chin, ei uite, situatia s-a schimbat total, David mananca foarte bine. Evident ca trebuie sa-i dai sa faca ceva cu mainile in timpul mesei, dar macar deschide gura toata si nu mai trebuie sa strecor mancarea plus ca un pranz dureaza maxim o jumatete de ora fara sa ne grabim si sa ne enervam. Sunt cum nu se poate de incantata de vitaminele astea, care sunt tot asa naturale si fara zahar. tare greu a fost sa gaseasca pediatra ceva fara zahar sau inlocuitori de zahar.
La Breaza i-a placut lui david tare mult, avea doua somnuri peste zi, manca bine si evident ca era rasfatat de toata lumea. A fost fascinat de vaca si calul din vecini in schimb de cainele din curte era cam sperios si cateva zile nu mai vroia sa umble pe afara si trebuia tinut doar in brate. Avem in curte visini, ciresi, zmeura...manca la ele, de nu se mai satura, pacat ca trebuia sa-i impun totusi o granita. Cel mai haios era cand lingea farfuria dupa ce manca visine. Numai la ele facea asa. L-am si filmat in cateva randuri sa-i arat cand o sa creasca mai mare.
De mare tot asa, incantare maxima, i-a placut tare mult in apa, ar fi tot stat. In schimb nu stie sa se joace in nisip. Ai vostri se joaca? Al meu daca il puneai pe nisip, baga mana in nisipi si pe urma imi intindea mana sa-l curat. Una peste alta am avut o vacanta tare frumoasa si asta datorita vitaminelor, care nu au mai facut din luarea mesei o corvoada. Pentru ca a fost asa frumos, am zis ca mai repetam si mai facem o tura de mare pe la mijlocul lui august si prin week-end-uri mergem la Breaza, asa ca ne-am cam facut programul pentru vara asta.
De umblat singur, inca nu umbla decat daca vede ceva interesant cum a fost o fetita pe care o place el si pentru ea s-a desprins pur si simplu de mine si s-a dus ata la ea sau tot asa in casa daca vede ceva ce isi doreste poate sa mearga singur dar altfel, musai sa ma tina de un deget.
A fost o faza tare ca in timpul cat am stat la munte si bona a fost in cocnediu, ea s-a vopsit, s-a facut mai blonda si pe cand ne-am intors acasa, david nu a mai recunoscut-o. Se vedea ca vocea ii era cunoscuta, dar nu putea asocia cu fata si maraia la ea, daca vroiam sa o las cu ea asa ca bona a doua zi s-a vopsit la loc in culoarea in care era obisnuit david si pe urma tot a fost ca inainte

In rest, pot sa ma laud si eu ca am slabit 12kg, mai am 3 kg de dat jos si ajung la greutatea mea, dar oricum sunt multumita ca acum ma incap hainele vechi. Eu ma bucur pentru mine ca am slabit si pentru David ca s-a mai ingrasat, in 3 saptamani de cand ia vitaminele a mai pus 400gr, asa ca mai avem un pic si depasim si noi pragul de 10kg. In schimb la lungime stam cam prost, david avand doar 77cm. Chiar mai e vreun pufulete baiat care sa nu aiba inca 80cm?

trimit ca ma cheama datoria si revin pe la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lali... teo are 78 de cm si nu ma plang...
felicitari pt papacios.
nu ne zici si noua cum se cheama vitaminele?

fetele!

Mergi la inceput

WOW

A venit Lali acasa !!

Una peste alta, din mesajul tau razbate optimism. Ma bucur ca v-ati simtit bine pana la urma chiar daca David a fost si putin racit. Pana la urma ati iesit pe plus. Dar pot sa-mi imaginez chinul vostru (al tau cred ca se dubleaza, ca-l mai vezi si pe el chinuindu-se).

Faza cu nisipul. Tudor n-are probleme. Dar eu faceam ca David (nu ca acum m-as omora).

Si zi-ne si noua cum se numesc vitaminele si cum ai slabit.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Plateea, cate note de 10 ai luat la examene?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput