Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 8
Somleac spune:
Salutari de pe santierele patriei.
Alina , la multi ani si multa sanatate sotului. Am convingerea ca totul va fi bine.
Moni sper sa gasesti tratamentul pentru boala ta si sa scapi cu totul de probleme.
Ada mie taberistii mi-au cantat o gramada de cantecele, mi-au facut scenete si ne-au invatat cateva jocuri amuzante pe care abia astept sa le punem in practica. Pe baza carticelei ne-am lansat in discutii tare interesante.Ati observat ce intrebari profunde li s-au pus? Am fost atat de curioasa sa vad ce au raspuns ai mei.Alex a fost copilul taberei. Mi-a zis prietena mea care a fost cu ei ca i-a uimit pe toti invatatorii cat e de profund si de matur.
Diana 11 multa sanatate. Unde o duci pe Alexandra la ritmica? La fabrica de zahar?
Carmen cum esti? E pauza la baschet nu?
Noi ne apropiem cu pasi repezi de marea mutare. Am ajuns deja la faza de dat culoare pe pereti si mie nu mai imi vine sa mai vin la bloc. De luni incepem sa caram pe lucruri, miercuri vine sa ne puna parchetul. Din pacate astia cu incalzirea si instalatia sanitara nu si-au respectat termenele, de fapt sunt mai intarziati cu o luna fata de contract, asa ca daca nu ne putem muta in 15 e numai din cauza lor.
Gabi te rog cand mergi catre casa de la lucru intra pe la aia cu geamuri de la Tic tac si intreaba daca cred ca pot da jos oglinda de pe usa de la dulapul meu din dormitor. Bine am nevoie de un acord de principiu din partea lor ca sunt de acord sa incerce asa ceva sa nu ma car cu usile pana acolo degeaba.
Cam atat despre noi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
gabitzica spune:
Ce liniste pe aici...
Eu sunt asa de rupta, miine cred ca nu o sa ma pot misca de la febra musculara.Am jucat paintball, a fost super distractiv chiar daca sunt plina de vanatai,...
Flaviaaaaa, vreau poze!
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Ce liniste pe aici... Eu sunt asa de rupta, miine cred ca nu o sa ma pot misca de la febra sculara.Am jucat paintball, a fost super distractiv chiar daca sunt plina de vanatai,... Flaviaaaaa, vreau poze! |
Pufy va transmite salutari, nu are vreme de nimic, lucra foarte mult, am prins-o foarte putin pe mess si a zis sa va salut pe toate.
Io ca si Gabi, cu vreo 3 vanatai, dar a fost foarte fain, pacat ca nu am avut mai multe bile ca noi am mai fi jucat. Dupa aia am facut gratare si am jucat volei, ma dor si mainile de la volei. Ne-am distrat, noi chiar ne-am distrat .
gabitzica spune:
Flavia numa la prostii te gandesti!Asa ceva! Am corectat, chiar daca azi si febra sculara pe langa aia musculara Da niste poze nu pui sa ne vada si fetele ce rangers am fost.
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Paintball |
Moama ce periculoase fuserati
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
diana11 spune:
waw ce luptatoare!
Eu sunt cu tratament injectabil-penicilina pentru gatul asta al meu. Azi am crezut ca ma urc pe pereti de durere, am luat acum un nurofen si parca m-a mai lasat. La exudat nu a iesit nimic insa proteina c reactiva e marita si orl-ista a dedus ca as avea un streptococ, asa ca 5 zile . Trebuie sa o invetighez si pe Ale ca cine stie....sa nu fi luat de la mine ceva. Si eu sunt in concediu de azi
Miha, acolo langa fabrica de zahar merge Ale la ritmica. Moooama cum se indoaie fetele alea si cum merg in maini
cristinacsa spune:
Uauu, ce luptatoare...
Diana, multa sanatate!
Moni, da un semnal cand vii in Gradiste...
Cristina, nu stiu inca cu cat ii vindem, ma gandesc ca in jur de 600 ron...
Miha, hai ca nu mai e mult...Acusi sunteti la casuta voastra... Ce mai face Ilincutza?
Cristina si gemenele
Somleac spune:
Ati fost grozave fetelor. Ce soldati frumosi.
Cristina sunt superbi catelusii , chiat am vrut sa intreb cu cat dai unul. Ai cumparatori pentru ei? Ce interesant au iesit aia doi albi.Mai ca as lua si eu unul, dar n-avem inca gard.
Ilinca e bine, creste, e un munte de cumintenie. Acum a invatat sa prinda o jucarie cu amandoua manutele si sa o duca la gura. Partea proasta e ca-si mai da si peste ochi cu ea. In rest rade mai tot timpul.
Eu m-am apucat sa-mi inventariez cartile din biblioteca. Munca de chinez batran.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
cristinacsa spune:
Eu n-am somn...
Miha, macar treci intr-o zi cu pruncii sa-i vada... Sunt tare faini...
Cu fratiorii pe langa ea, cred si eu ca e vesela Ilinca.
Alina, La multi ani si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Multa sanatate sotului tau...
Cristina si gemenele