Aradence DC (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello,m-am intors si eu azi.Mi-au facut ieri RMN la cap ,CT toracic, un fel de ecografie la inima (nici nu stiam ca se face asa ceva) ,iar azi mi-au luat sange,tensiunea,pulsul,temperatura :) ,mi-au facut EKG si am si raspuns la un chestionar.Deci ... purecat de la A la Z si toate datele inclusiv sangele se trimite cica in Elvetia. Rezultatul doar luni il primesc prin mail si saptamana viitoare joi, iar merg acolo, iar analize de sange si cred ca imi vor zice odata si in ce brat nimeresc - cel pe chimio sau pe medicamentul anti-BRAF.

CRISTINA vai ce dulci sunt catelusii! Ce-as mai lua si eu unul daca am sta la casa !!! Diana de cand ma bate la cap,iar de Tudor nu mai zic cat e de terminat dupa catei.Sa ne zici cand si pe la ce ore suteti pe-acasa sa trecem 5 minute sa ii vada copiii,pana nu-i vinzi.

Diana e inca la Simand ,ii place f. mult cu nepotica din Germania ,desi aia are cca 12 ani.Aseara cica au adormit pe la ora 3 Da' ce sa ma mir,ca si cand au fost nepotelele din Bihor si-u dormit impreuna au adormit pe la 2 - atat ca au vorbit in soapta ca le-a "amenitat" taica-meu ca daca fac galegie le scoate afara

FLAVIA te-ai mutat deja cu serviciul? Maine am drum in oras si sper sa nu uit iar sa te sun si sa trec pe la tine dupa crema aia

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, te intorc astia pe toate partile, da macar sa stii ceva. M-am mutat, is la teatru, las crema aici ca maine de la 14 lucru si is la uta pana nu stiu exact la ce ora, asa ca o las in sertar, iar daca vii sa ma sune colega mea sa-i spun unde e.

Cristina, is mortali catelusii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

no scuze ca sunt pe super viteza dar nu am vesti bune i-am gasit sotului meu o formatiune tumorala la rinichiul drept,dar e so o veste buna ca e mica inca.acum trebuie operat urgent asa ca dina_r am nevoie de un nr de telefon de la voi,pt niste referinte de acolo daca se poate..
altceva nu am ce sa spun ca pur si simplu suntem in stare de soc toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

X-ray, imi pare tare rau, dar sper sa nu fie nimic grav.
Eu intrasem sa-ti spun La multi ani ! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Multa, multa sanatate sotului tau!
Cum ati depistat? (ziceai ca e foarte mica...)

Moni, am citit si despre tine, ma rog sa fii pe drumul cel bun si sa te faci bine.

Ada, din 15 sunt in concediu, dar numai in 22 plecam.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Salutare,am primit si eu deja mail de la doctorita: RMN cerebral negativ, CT pelvian si abdominal negativ,doar la piept (sanul drept) se vede - fix ca la eco la dr. mea de familie - o formatiune de 10 mm si cateva mai mici (2-4 mm) . Plus la axila dreapta ceva leziune de 3 cm,care zice ea, e incerta ca poate fi cicatricea.Mi-a scris ca ea crede ca e un rezultat bun si spera ca medicamentul nou va duce la vindecarea completa bla bla
FLAVIA evident ca azi dupa ce mi-am rezolvat una alta prin oras iar mi-am adus aminte de crema aia doar in drum spre casa ,dar nici nu-i de mirare ca numai ultima veste de la X-ray o aveam in cap
X-RAY ce sa mai zic ,tin pumnii sa rezolvati urgent,Germania,Ungaria unde-o fi ... Totusi sper sa fie alarma falsa ,adica sa fie de natura benigna.
Mai gagici faceti bine si mai bagati cate-un control la una alta si voi si sotii ca uite ,cand ti-e lumea mai draga numai te miri ce apare si te da peste cap .Si orice-ar fi. cat e totul incipient e altceva ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Aloleuuuu e si ziua ei si io am vorbit cu ea la telefon si habar nu aveam LA MULTI ANI X-RAY Imi pare rau ca iti strica ziua asa veste ,dar cum ziceam sper sa fie alarma falsa !
ALINA mersi Cum stati cu mutarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani X-Ray!
Sper sa se rezolve cat mai repede cu sotul tau si sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alina. Imi pare rau de vestile proste despre sotul tau.
Moni faine pozele de la Sighisoara. Si sper ca esti pe drumul cel bun. Ma rog sa te vindeci complet cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salutare,
pe mine ma doare gatul de vreo luna, cand intr-un loc cand in altul,cand in nas ..... De vreo saptamana s-a localizat intr-un singur loc, ma doare si o ureche si parca am o mazga pe gat....Mi-am facut exudat-negati,am fost la ORL si mi-a dat sa-mi fac analize de sange si am repetat exudatul, maine iau rezultatele si voi vedea ce fac in continuare, dar m-am saturat
Si pe o colega de-a mea o doare gatul asa fara semne de raceala si pe fiica-sa tot asa de vreo luna, dar ele au fost la strand si poate au luat ceva de pe acolo. Eu nu am fost nicaieri....Sper sa nu fie ceva grav.

Moni sper sa fie pe drumul cel bun

X-Ray tinem pumnii

Alexandra e bine,merge la gimnastica ritmica si se pare ca-i place si i-a picat primul dintisor.Am fost la stomatolog sa-l extraga ca deja crescuse celalalt pe langa, sper sa nu fie cu dantura stramba.

Eu sunt in concediu de luni si nu mergem nicaieri pentru ca avem nunta la sora-mea si banii se duc la nunta anul acesta.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina imi pare rau de vestile neplacute.La Szeged nu te intereseaza un control?
Moni foarte faine pozele si locurile vizitate.Pacat ca nu e in fiecare oras asa,acolo unde ai avea ce vedea macar.

Noi am evadat pt 2 zile la Belis.Am avut vreme buna si copiilor le-a placut.
aici
sunt poze.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput