Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
Hello,dau io cafeaua pe ziua de azi ca vad ca nu se inghesuie nimeni.
CRISTINA o sa te mai sun io cand suntem prin zona
DIANA11 imi pare rau ca nu te simti bine,sper sa iti revi rapid.
MIHA mie mi-ar placea o asa munca,numai timp din belsug sa am !
Noi am fost aseara pe strand de la 18 la 21 ,ne-am intalnit cu Carmen- de fapt ea ne-a vazut prima ca ioooo Numai bine a avut Diana partenera de sarit in apa - Mela chiar e grozava
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
monica70 spune:
Salutare.Na, incepand de cateva ore am devenit oficial cobai.M-am intors din Ungaria cu pastilele anti-Braf in poseta ,le iau de doua ori pe zi.Noutatea e ca de fapt leziunea de 10 mm si cele mici de 2-4 mm, nu-s in san cum intelesesem initial,ci-s la plamani,sau ma rog in zona,cel de 10 mm,e undeva paravertebral langa T1.N-am inca traducerea oficiala.Confuzia a plecat de la cum mi-a scris aia chest, tradus din engleza ca piept ... eu stiam ca la plaman se zice lung ,ma rog,se pare ca la san nu vazura astia nimic.Deci exista inca micronodulii aia de 2-4 mm ce erau si in primavara,aia necrescand nu-s suspecti,ramane ala de 10 mm ce nu se vedea atunci.Acum astept sa vedem de apar niscaiva efecte adverse, in principal am inteles ca pot aparea eruptii pe piele.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
Moni, bafata sa fie totul ok cu pastilele aste. Sper sa n-ai efecte adverse.
Noi mergem de maine pana duminica la 1 mai. Ne-au abandonat toti mesterii si eu nu mai suport sa stau sa vad ca nu se intampla nimic la casa. Pacat ca n-am gasit cazare decat pentru o noapte.
Ada voi ati plecat in Ungaria?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
flavia ramona spune:
Moni, iti doresc ca medicamentele astea sa nu aibe efecte secundare si sa iti faca bine. Ma bucur ca esti cu moralul sus, desi is convinsa ca nu e usor.
Miha, distactie la 1 Mai. Da de ce nu mai lucra mesterii?
Si noi trebuia sa mergem la Budapesta de azi pana luni seara, insa Bogdan e de joi cu enteroviroza, la inceput nu stiam ce sa cred ca e de la o inghetata sau chiar enteroviroza, dar din pacate s-a dovedit ca e enteroviroza. Ieri a fost mai bine, azi insa o luam de la capat cu stare generala proasta, nu mananca nimic, ii tot vine sa vomite, dar nu reuseste de multe ori.
monica70 spune:
Io una chiar am fost pe strand de pe la 10 pana la 19 Tudor a dormit vreo 2 ore pe chez-long la umbra,la fel si baietelul prietenei din Italia cel deodata cu Tudor.Ceilalti la balaceala cu Diana.S-au dau azi si pe toboganele alea mari.
Tot pe-acolo bantuia si Carmen et co.
La capitolul reactii adverse: ieri m-a durut un pic capul,adica mai mult era un fel de senzatie de presiune nu de durere.Acum mi-a trecut aia,in schimb am senzatia ca-s arsa de soare la fatza ... desi nu-s! Ma dadusem ieri pe fatza cu crema fp 50 ce-o aveam io,dar am circulat ff putin prin soare.Iar faza e ca pe maini nu m-am dat cu nimic si acolo n-am senzatia de arsura. Azi la strand m-am dat cu cea de la Cristina () FP 110 si chiar am stat un pic si prin soare ca Tudor nu voia nicicum fara mine si dimineata era numai soare in zona cu nisip de pe strand .Acum sunt curioasa ce urmeaza,ca ma gandeam sa nu fie mai rea combinatia crema de soare+soare decat soare fara nicio crema
Somleac spune:
Flavia multa sanatate lui Bogdi. Pacat ca nu ati putut pleca.
Noi suntem la 1 mai la hotel Perla. Au strand propriu cu bazine cu apa calda si inauntru si afara,inclusiv piscina pentru bebelusi, e super, apartamentul super mare si aranjat, mancare bestiala si la preturi rezonabile, ne-am facut rezervare si pentru septembrie sa mai venim o tura dupa ce ne mutam. Ne-am intalnit cu Doris de la timisorence.
Gabi nu avem mesteri pentru ca finisorul a plecat si el la relaxare cu nevasta de vineri pana marti, instalatorii e niste NESIMTITI si nu au venit sa puna obiectele sanitare,electricienii ar trebui sa puna prize dar e o aberatie maxima ca prize nu gasesti decat de-un singur fel urate, daca vrei ceva un piculet mai rasarit trebuie pe comanda ( si noi am zis ca daca tot am ales atata spur de gresie, parchet si alte cele sa nu punem prizele alea urate) ca urmare a trebuit sa-l amanam pe ala cu parchetul. Na cam asta este ne-am inecat ca tiganul la mal.In orice caz unii mesteri ar trebui sa poarte nasul ca pinochio, astia ar trebui sa fie tot intr-o penitenta la cata minciuna trag. Nici macar functionarii publici nu reusesc sa te toace in asa hal ca mesterii.
Na v-am pupat.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
maria_rubi spune:
Moni, eu zic sa nu faci reactie la soare de la medicamente, ca si mine. Mai bine fereste-te un pic si da-ti cu crema. Tin pumnii sa fie bine pana la urma!
Flavia, sper sa-i treaca repede lui Bodgi....e tare neplacut....saracutul
Miha, distractie placuta! E nasol cu mesterii, am avut si noi experiente neplacute din pacate.
Mai stiti ceva de sotul lui X-ray si de Ioana?
Un weekend cat mai frumos si relaxant va doresc!
Noapte buna!
Mama Marei si a Dorei
monica70 spune:
MIHA ma bucur ca ati nimerit asa fain la 1 mai.Cat de spre mesteri ce sa mai zici
FLAVIA sper ca si-a revenit Bogdi
GABI voi pe unde bantuiti?
CRISTINA chestia e ca la ce iau eu cele mai grave reactii-s chiar aparitia unor chestii pe piele (alergii,keratoze,mai rar chiar carcinom) ,dar asta independent de soare.Alta reactie e chiar sensibilitatea la soare / fotofobia,dar se pare ca mai mult la celalalt medicament anti-BRAF,cel produs de La Roche,la asta ce-l iau eu de la GSK,cica in proportie mai mica exista sensibilitatea asta,din ce-am mai butonat io .Na om vedea,ca mai pot aparea si dureri de cap,de picioare,febra ... oricum reactii usoare in general.
ALINA unde disparusi?
X-RAY ceva vesti ?