Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Alina, cand am vazut poza aia chiar m-am gandit ca-i poza de avatar. Ada www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag Bazar umanitar DC |
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Aseara am incarcat si pozele de la ziua Adelinei si am lasat calculatorul deschis ca foarte greu se incarca, aici sunt.
Ma pregatesc sa plec la lucru, sunt dupa masa azi.
De maine o duc pe Ade la gradi. Of, nu-mi vine sa cred ca de saptamana viitoare incepem "distractia" in fiecare dimineata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ce s-au mai distrat copiii... Faine poze! Au iesit tare bine Ade si Ioana acolo pe gard.
Diana11, imi dai pe PM nr de acolo de la gimnasatica ritmica? Sau ar trebui sa merg pana acolo? Pe perioada vacantei a mai mers Ale? Eu m-am bazat ca are Cristina_rubi numarul de acolo, si acum are tel inchis...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
intre un pickles si niste castraveti m-am trezit ca vreau reteta aia cu cus cus...Flavia si Cris, ati auzit, da? vreau neaparat sa o fac in uichend
Mai tarliu ma uit si pe poze ca abia astept sa le vad
Claudia si Raul-Andrei
diana11 spune:
Am vizionat si eu poze, frumosi copii si ce torturi.
Ada eu am nr. de telefon de la antrenoare, daca vrei ti le dau mai tarziu ca sunt in telefonul sotului ca el merge cu Ale. Daca vrei sa vorbesti cred ca ar trebui sa mergi pana acolo, vineri de la 9 le gasesti, au antrenamente.Ale in vacanta a inceput.
Ma duc sa trebaluiesc ceva
gabitzica spune:
Alina faine pozele si cele din Muntenegru si cele de la ziua copiilor.
Xray sper ca decurs bine operatia sotului. Sunt cu gandul alaturi de tine
ducky spune:
La multi ani, tuturor Mariutelor !!!!
Va pup si sper sa ma organizez sa intru sa va mai scriu si eu.
monica70 spune:
ALINA foarte faine pozele din vacanta - pe celelalte n-am apucat sa le vad,dar urmeaza.
X-RAY asteptam vesti bune si eu m-am gandit ieri la voi.
DUCKY te asteptam cu noutati,deocamdata ti-am vizionat frumosii in pozele puse ieri pe FB.
GABI probabil ca ai ajuns deja la palatul copiilor,pun totusi site-ul aici,ca se vad toate cursurile pe care le au,poate mai e cineva interesat,
http://www.palatulcopiilorarad.ro/
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
maria_rubi spune:
Alina, toate gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre voi astazi. Este o incercare grea, dar o veti depasi si totul va fi bine. Asteptam vesti. Doamne-ajuta!
Mama Marei si a Dorei
alinamoro spune:
Ducky, te asteptam sa ne povestesti ce mai faci.
Ne-ai cam lasat cu ochii in soare.
X-ray, ma gandesc si eu la voi. Daca poti scrie-ne cum a decurs operatia si cum se simte G.
Noi tot ocupati cu amenajarile la apartament, suntem pe ultima suta de metri, sperrrrr...
Adelina a fost foarte incantata de prima zi de gradi, i-a zis educatoarei ca i-a fost tare dor de gradi.