Aradence DC (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Bogdi!
Flavia, sa iti aduca numai bucurii.
X ray, m-am gandit si eu la voi...
Frumoase pozele...
Ziceti-mi si mie reteta cu cus-cus de care zicea Clau...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Acum am ajuns de la Szeged. Totul este bine, implantul nu s-a miscat, nu mai trebuie sa urmez tratamentul pentru criptococcus. Voi reveni la control peste un an. Pana atunci voi monitoriza titrul de criptococcus o data la trei luni, sa fim singuri ca se mentine negativ.

X-ray, te asteptam cu vesti.

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, noi suntem la 1 mai la hotelul ala de-am mai fost acu o luna. Trebuia sa stam pana azi, dar ramanem pana maine. Totul e super, asa ne-am relaxat ca am uitat si de mesteri si de tot stresul. Facem baie, copii calaresc in fiecare zi ( m-am urcat si eu pe cal , ufff dupa ce mi-am invins frica a fost chiar interesant), am fost la pestera ursilor, in rest radem si ne bucuram unii de altii. A eu am mai facut ceva proceduri de intretinere corporala, mamaaa ce bestiale, tot felul de impachetari si masaje acvatice .

A, si Ilinca face baie, i-am luat colac din ala pentru bebei si se distreaza maxim. Din pacate n-avem aparat foto ca nu l-am gasit.

La multi ani Ade si Bogdi!!!!
La multi ani Mariilor.

X Ray ma rog pentru voi, sper sa fie totul bine.

Maria Rubi, felicitari pentru rezultatul de la Szeged, si multumim de patut. Apropo, din 3 ian ma pot inscrie la patutul vostru?

Alina am vazut pozele sunt superbe. Si voi sunteti frumosi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Miha, considera-te inscrisa :)

Nici o veste de la X-Ray? Ma tot gandesc la ei...

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA ma bucur de vestile bune.Cat despre X-Ray scria pe Fb zilele trecute ca i-a crapat cartela de telefon taman acum poate daca nu era asa. ne-ar fi dat vesti.
MIHA distractie placuta!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe mine sa ma iertati, X-ray mi-a trimis sms, dar telefonul meu a fost mort ieri toata ziua asa ca aseara tarziu am vazut numa si va redau mai jos sms-ul:
" Operatia a decurs bine, de dimineata e in salon. Are sonda si tub de dren si merg perfuziile nonstop. Il doare, dar suportabil si deocamdata numai la orizontala. Biopsia in 5 zile. profu zice ca a scos tot ce trebuie."

Tinem pumnii sa fie bine rezultatul la biopsie.

Cred ca sunt cam nesimtita, nu v-am multumit de urarie de ziua lui B. Va multumim din suflet de urari.

Cristinacsa, salata de cus-cus se face astfel, cus-cus prajit si apoi fiert se lasa la racit, se adauga castraveti murati, ardei rosu, ardei verde, sunca, baby corn murat, maioneza, sare. Se amesteca si ai o salata super. La Clau i-am spus-o live, in fuga, m-a vizitat joi la munca, da io eram pe picior de plecare, scuze Clau .

Cristina_rubi, . Ma bucur ca toate sunt bune. Oricum te-ai recuperat de minune, nici nu zici ca ai trecut prin ce ai trecut.

Azi mergem la ziua Ioanei si pana atunci, cand ies de la munca am de gand sa smotruiesc. Mi groaza ca incepe gradi si iara treziri de dimineata, iara mancare, ce bine a fost cand nu trebuia sa ma gandesc la astea .

Mergi la inceput

Acum intrasem si eu sa va scriu mesajul de la X-ray, dar acelasi lucru mi-a trimis si mie ca si Flaviei. Multumim lui Dumnezeu ca a decurs bine operatia. Recuperare usoara si sa va intoarceti curand acasa!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ioana!
Gabi, sa va traiasca printesa, sa fie santoasa si sa v-aduca numai bucurii!

Noi nu demult am ajuns de la Bihor.
Merg sa despachetez.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Subiect nou AICI!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput