Aradence DC (165)
Raspunsuri - Pagina 18
alinamoro spune:
Diana, ce frumoasa si eleganta a fost Ale la nunta!
Moni, eu am rochita cu care a fost Ade miresuca, dar la ora actuala habar n-am prin care cutie e. Sigur e in una din cutiile ei, dar pana nu ne mutam nu le gasesc, mai ales ca e pusa intr-o cutie cu haine care nu-s de "urgenta".
Io ti-o imprumut cu placere daca vrei numai sa ne mutam si sa despachetez. E crem (ivoire) lunga, la Ade era pana-n pamant.
Cred ca i-ar fi buna Dianei, Ade are 17 kg, nu stiu exact cati cm,110 avea ultima data cand am masurat-o, acum are vreo 2-3 in plus cred. Am poze la semnatura, cred ca ultimul album pe webshots.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA si DIANA11 mersi mult de oferte,le-am vazut si-s tare frumoase.Ma intereseaza amandoua - chiar voiam sa o echipez la sfat,biserica,fotograf in rochita de miresuta cum vrea ea,iar la sala in alta rochita.Mai vorbim sa vedem cum facem sa ne intalnim ,ca ar fi bine sa le si probeze.ALINA nu e asa urgent,ca nunta e abia in 15 oct,pana atunci sper sa va "asezati" si voi Si nu-i bai ca e crem-ivoire ca macar se asorteaza cu mireasa adevarata,ca fix asa culoare isi doreste si ea . Pozee de la cheful de-aseara?
Noi am fost pe strand ,dar doar eu cu Diana ,pe Tudor l-am lasat sa faca acasa nani ,iar dupa ce s-a trezit, am fost pana la Vinga la niste prieteni.Pe strand ne-am intalnit cu Gabi si cu Diana11 ,doar pe Flavia am ratat-o ... pana am ajuns noi se mutase dincolo.FLAVIA nu mai zic ce m-a inebunit Diana de cap incontinuu sa te sun sa vada unde-i Bogdi,dar banuiam eu ca v-ati dus dincolo si noi aveam bratara doar de-aia la 5 lei,asa ca m-am facut ca ploua,i-am zis ca ati plecat acasa .Cam rece apa azi,dar cand inotai era ok.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Nu prea am che de scris asa ca pe scurt ...
Moni, Gabi, v-am ratat, ne-am mutat tocmai din cauza apei reci, la Bogdi nu i-a placut.
M-am intalnit si eu cu Carmen, atat. Noi am stat pana pe la 16:30 oricum.
Alina, io nu am vazut inca pozele, am uitat aparatu la Genu.
X-ray, din suflet va doresc sa fie totul bine.
Diana, doamne ce frumoasa e Ale, are niste ochi superbi.
adablackcat spune:
La multi ani Bogdi! Sa fii sanatos si cuminte!
Diana11, superba Ale. E asa finuta si feminina cu rochita aia! In prima poza eu nu te-am recunoscut. Abia dupa am vazut rochia si m-am mai uitat odata. Nu stiu de ce...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Unde ziceati ca sunt ghiozdane faine, rezistente si comode?
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
LA MULTI ANI BOGDI!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
La multi ani Bogdi!
Sa cresti mare si voinic!
Ada, ghiozdane faine sunt la Aktion, la Intim, dar nu au de fetite acum. Calin i-a cumparat saptamana trecuta lui Lis.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Poze din Muntenegru, august 2011!
adablackcat spune:
Neata! Dau azi.
Alina, am inceput aseara sa ma uit la poze dat am vazut doar vreo 6, continui acum. Arata tare fain piscina, cu asta am ramas de aseara.
Edit ca le-am vazut acum pe toate. Ce mutrita dulce face Ade la poze... Ca o pisicuta.
Ada
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Alina, cand am vazut poza aia chiar m-am gandit ca-i poza de avatar.
Ada
Bazar umanitar DC